Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Tamam canm hiç oynamam :) umarm yüzümüzde yenileniir :)

Ewet cnm geçiolarda benm bu kolumdakiler baya oldu geçmedi kalcak gibi gelio bana ama bakalm
bi de sivilce deil beyaz beyaz pütürckler belirgnde deiller öle pek fazla
elimdede olmştu dediin gibi o çok çabuk geçti .
Sen suan ilaci kullaniomusn yoksa biraktin mi benm gibi ?

Son düzenleme:

Neden bıraktın ki cnm :/ Bildiğm kadaryla arkadaş devam ediyo ilaca 40-45 gün oldu demişti geçen gün.

Neden bıraktın ki cnm :/ Bildiğm kadaryla arkadaş devam ediyo ilaca 40-45 gün oldu demişti geçen gün.

Neredeyse 1 sene olacakti bi de benm doktormda biraz ilgisizdi çok dengesiz kullandm
ailemde istemiodu zaten ben inatla kullandm ilaci
ailem zarari olur die fln korkuodu reçetesnde kötü şeyler yazio ya annemler ben her sinirlendimde zoretanine bağliodu fln korkuolardi daha kötüsü olcak die fln onlarda tedirgindi yani
bende 1 sene oldu sıkıldm artık sırtımdakilerin geçecegi yoktu söyledm doktora bırakmak istiyrm die ole biraktm mecburen .
doktorda hata yaptm aslinda daha ii bi doktor olsaydi belki suanda sırtımdakiler bile geçmişti dengesiz dengesiz bi günde iki diodu bi üç saçmaladi tam 1 sene oldu normalde 6 aylik bi ilaç eczane bile artik bana şaşiriodu bitmedi mi die bi de biraktigimda tahlil bile daha istemedi doktorunuzada dikkat edin yani normalde bittigindede tahlil fln yaptirmak gerekio ama istemedi benden neyse oldu bitii işte bi kaç gün sonra farkli bi cildiyeye bu sefer devlete gitcem hem tahlilimi yaptircam hemde sırtımı soyamasi için bi krem isticem

arkadaşlar bnde aynı ilacı kullanıyorumda birşey sorcam bepanthen ciltteki sivilce izlerine iyi geliyormu bunun için iyimi iyi değilse ne kullanabilirim acilll yardım edin neolur.

Anladm canm umarm yeni gittiğin doktor tam istediğin gibi olur :)

bende aknetrent kullanıyorum . ilacın bitmesine 3 gün kaldı :) . dudaklarım geçicek , sırt ağrım geçicek bana göre en önemlisi de sinirli hallerim geçicek diye seviniyorum ama sağ yanağım hala düzelmedi . araştırdıklarıma göre ortalama herkezinki 5. ayda geçmiş , sadece lekeleri kalmış .adet düzensizliğinden olabilir mi acaba bilemiyorum .neden hala geçmedi sivilcelerim hiç anlamadım :44:

Canım aloe lips çok iyi geliyor. Tavsiye ederim . O kuru dudakları yumuşacık yapıyor :)

Son düzenleme:

canım ben ilacı kullanıyorum yaklaşık 45 gün kadar oldu. Ama çokk memnunum(bazen psikolojim inanılmaz bozulsada) Bu sıralar pek sivilce çıkmıyo yüzümde ama pütür pütür oldu bakalım sabrediyorum :) Kızlar bide bişey buldum denemeye başlıcam yarın. Günde 786 krere 1 bardak suya Besmele okuyum şifs niyetine içim yüzüme süreceğim. Maneviyatta önemli bence...

benimde sırtımda çok sivilce olurdu ve kaşınırdı. şimdi ise pürüzsüzz :))))

Ya kızlar sabah sabah sinir oldm ilacin etkisi bu kadar çabuk mu geçiomuş yha biliosnz birakali iki ay fln oldu daha bnm ama bu sabah cenemde yine o eski büyük sivilcelermden çikti hemde ağriyan bu nasil ya hiç çikmioduuu regl dnmndeym ama bi tane küçük çikti tamam dedm ve şuan 3. günmdeym bu ikinci ve büyük çikmasi saçmalik ya kükürt sabunu kullaniorm acaba ondan mi dicem ama bildigim kadariyla o sadece kurutuo sivilce kusturmuyo ki hemde dah 3 kere mi ne sabunladm kükürtle yüzümü bu kadar cbk etki göstermez heralde eğer ondansada .sss

arkadaşlar zoretanin kullanırken fondeten yerine dışarı çıkarken ımex kullansak bir sakıncısı olurmu acaba?..

arkadaslar meraba bende tam 5 aydır zoretanın kullanıyorum yanı ınsan ıctıkce alısıyor. sadece dudaklarım kotu oldu bıde azcık bır yol yurudum mu hemen ter basıyo sızdede bole oluyromu bırde ozel gunumde aksamalar var hatta bazen olmuyorum bıle sızınde bole sıkayetlerınız varmı ??? bu arada dudaklar ıcın nıveanın dudak kremı harıka hep yanımda tasıyorum sızede tavsıye ederım herkerze gecmıs olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…