Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

çoook haklısın canım . %100 destekliyorum seni halimize şükretmek lazım . moralde çok önemli . herşey beyinde bitiyo arkadaşlar unutmayın :) . olumlu düşünürseniz hepsi geçer . Takmayın

denicem cnm.bugn o büyük sivilcelerm kurumuş uçları küçülmüş minik yara olmuş kopartmak da istemyorm kendi kendine dşecek mi ki :/

anladm cnm.umarm geçer yaa.ben sivilceler kurudu demştm ya 2 tane kocamaan sivilce var çok kötü duruyo die.bu sabah bi baktm küçülmşler yara olmuşlar :))

canm çok haklısın ya.çok şükür halimize valla :)

akşamlarıda kıprmırmızı oluyorum benmki kesin bi lazerden bide bu ilaçtan dolayı oldu ilacı bırakınca geçiyomu hemen kızarıklık

Tatlm bendede oluodu işte lazerden fln deildr bence hiç tedirgn olma
çnkü bende durdgm yerde bianda kizariodm arkadaşlarm hep söylüodu
şimdi kalmadi geçti yani

denicem cnm.bugn o büyük sivilcelerm kurumuş uçları küçülmüş minik yara olmuş kopartmak da istemyorm kendi kendine dşecek mi ki :/

benm sivilcelere çok iyi geldi elma sirkesi boynumdakiler geçiyo gibi.hergün sürecem yatarken suyla karıştırdığım için hiç tahriş olmamış.kabuklar düşüyo canm koparma yüzünü yıkarken falan kendiğilğinden çıkıyorlar

anladm cnm.umarm geçer yaa.ben sivilceler kurudu demştm ya 2 tane kocamaan sivilce var çok kötü duruyo die.bu sabah bi baktm küçülmşler yara olmuşlar :))

negüzel sevindim bir ayın sonunda sivilceler geçiyomuş.2.ayın sonunda siyah noktalar yağlar geçiyomuş.
yalnız ben bitek şu boğazıma dayanamıyorum yutkunamıyorum bile artık gıcıktan tahriş olmuş iyice. su içmekten bi hal oldum ama oda geçirmiyo.böle giderse bırakacam gibi acaba bir ay dahamı sabretsem çok kötü olursa diye boğazım korkuyorum

Boğazın için doktora gittin mi canımm ?=

Canım az önce düştü kabukların ikisi de ama sivilcenin izi var geçmicek dimi onlar :S

canm sen boğazın için bir an önce doktorunla görüş.sor bi boğzaım bu ilaçlar yüzünden böyle olblr mi diye

Canım az önce düştü kabukların ikisi de ama sivilcenin izi var geçmicek dimi onlar :S

yok canm maselef izler geçmiyo çok derin deilse cildin soyuluyosa onlar geçebilir ama benmki soyulmuyoda hiç.doktorada gittim boğazım için verdiği ilaçlar geçirmedi dün sabah 8e kadar uyuyamadım bu yüzden bukadar rahatsız etmese dayanırımda bakalım nolcak 1hafat sonra kontrol var

kızlar ben bi kaç gün sonra güneşli bi yere gitcem
günde normalde 40 mg kullanıyorum ama korkmaya başladım güneş daha kızartırsa yüzümü yada cildime daha çok zarar verirse diye ve günde 20 mg kullanmayı düşünüyorum yada tamamen bırakıp kışın başlıcam kullanmaya :26:
kızlar günde kaç mg kullanıyorsunuz siz?

Son düzenleme:

Bi birakip bi baslamani tavsiye etmiyorum ama
yinede sen bilirsn tabii
ben suanda biraktm bende 40 mg kullaniodm günde
güneşli yere gitme knusnda haklisn birakmak aklina gelebilir ama
suanda vucdn zaten hssas alacagini almişssn biraksanda güneş sana ayni etkiyi göstericek
ben bıraktgm halde hala güneş beni etkilio
Bence birakmak yerine güneşten en fazla ne kadar korunabiliosan o kadar korunmayi dene cnm tabii ama tatilse eğer gidecegin yer ve uzun süreliyse bu senin için zor olabilir
yinede bi doktornla görüş derm ben

anladm cnm.benm izler çok dern değil.yani sıkma falan yol pek.umarm geçer senin boğazın canım

benm bugün moralim çok bozuk ya uyuyamıyorumda sanki izlerim giderek artıyomuş gibi.zaten lazerden hep izler arttı.lanet olasıca lazeri keşke hiç yaptırmasaydım hayatımda hiç böle sivilceler çıkmadı.halime yinede şükrediyorum ama bazende olmuyo yapamıyorum((((

canım bozma moralini hepsii geçecek.benm de şimdie kadar hiç bu denli sivilcelerm çıkmamştı ama cilt altndaki pislkler çıksn die çok kötü sivilcekler çıkıyo yüzümde.sabredicez cnm pes etmek yk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…