Merhaba. Ergenligimden beri bitmek bilmeyen sonu gelmeyen kocaman kocaman sivilcelerim vardı. Artık arkadaşlarım yanakların delinecek diyorlardı. O kadar çok ve büyüklerdi. Sonra istemeyerekte olsa ilaçlı tedaviye başladım.7 Ay kullandım. Bu sırada tahlillerimde bir sıkıntı yaşamadım. Ama ciddi eklem agrilarim vardı. Yatarken sağından soluma donemiyordum. En fazla 10 kiloluk yeğenimi kaldiramiyordum. Tedavi surecim bitti. Yüzüm bebek gibi oldu. Sonraki iki 2 yıl içinde evlendim. Ve ne göreyim benim sivilceler hortladı.
Evlendikten 2 yıl içinde çocuğum oldu. Hani derler doğum yaparsan geçer vs. O da ise yaramadı.
Şuan kilo verme sürecindeyim. Nerdeyse hayatımdan ekmegı çıkardım. Abur cubur vs yok. Arada çerezi fazla kaçırıyorum. Ve ilaçsız yüzüm düzeldi. 2 ay sadece yediklerime dikkat ederek. Reglimde hep geç olurdu o da düzeldi. Tam 30. Günümde oldum. Demem o ki ilk önce yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Bazen o kadar etkili ilaç bile ise yaramiyor. He birde pco vs. Hormon bozukluklarında sivilcelenme çok oluyor. Bunlara baktırdın mi.?
Seni etkilemek için yazmadım bunları. İnşallah verdiğin emeğe değer. Benim başımdan bunlar geçti. Bazen ise yaramadığı durumlar olabiliyor haber vermek istedim. Uzun oldu kusura bakma.