İşte kendim için bir şey yapmayı yanlış bulduğum bir zamandı. Hala yanlış buluyorum ama biraz daha ayak uydurmaya başlıyorum. Onu kaybettiğimi düşünüp üzülüyorum şimdi de. Aslında tam anlamıyla 2 kez konuşmaya çalıştı. İlk zamanlarda yoktu. Ben çok bekledim 7 ay sonra konuşmaya çalıştı. Ama ilgisiz davrandığını gördüm yanı beklediğim ilgiyi göstermedi. Yalnız geçen aylarımı düşündüm nasıl yalnız bırakabildiğini. 1 ay kadar konuşsak da bu düşüncelerle bitirdim. Sonraki konuşmasında da istemedim. Şimdi de ben mesaj atıyorum o konuşmuyor istemiyor biliyorum vazgeçmedim dedi ama istemiyor. İstese çabalamaz mıydı? Ben böyle birini beklemeli miyim?Her konuşmak istemesinde neden tersliyorsun anlamadım? Madem ona ihtiyacın var o halde neden izin vermiyorsun yanında olmasına?
Evet ama konuşmuyor artıkPeki sevdiginiz bu arkadasiniza, neye kirildiginizi acikladiniz mi?
Evet ama konuşmuyor artık
Neden?canım sen bi psikolojik yardım alsan ?
iyi değilsin ne istediğini bilmiyorsun sağlıklı düşünemiyorsun felan yani terslemişsin ve yanımda olmadı diyorsun yani iyi olmayan bir suru şey var kotu zamanlar da atlattığına göre bi psikolojik destek alsan faydası olur bence normal değil çünkü isteklerin,beklentilerin. herkes zor zamanlardan geçebilir psikolojik yardım almak. yani defalarca terslenen insan tabi seninle konuşmaz sen ne istiyorsun peşinde pervane olmasını mı... başka şeylerle uğraş atlatırsın inşallahNeden?
Yok nasıl ağır bir yıkım yaşadığımı biliyordu ona küsme nedenimi de konuşmak için geldiğinde terslesem de söylemiştim yine de 1 ay konuştum ama beni öyle bir durumda yalnız bıraktığı 7 ayı unutamadım ilgisiz davrandığını da söylemiştim. Yani bitti aslında ama beraber geçen zamanlar aklıma gelince hüzünleniyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali...
2 kez konuşmaya çalıştı bir yıl içinde.iyi değilsin ne istediğini bilmiyorsun sağlıklı düşünemiyorsun felan yani terslemişsin ve yanımda olmadı diyorsun yani iyi olmayan bir suru şey var kotu zamanlar da atlattığına göre bi psikolojik destek alsan faydası olur bence normal değil çünkü isteklerin,beklentilerin. herkes zor zamanlardan geçebilir psikolojik yardım almak. yani defalarca terslenen insan tabi seninle konuşmaz sen ne istiyorsun peşinde pervane olmasını mı... başka şeylerle uğraş atlatırsın inşallah
yani kendi kendine beklentiye girmişsin sonra istediğini alamayınca uzulup sinirlenmişsin filan hep kendi kendine yapmışsın yani biri daha yazmış dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali yani sen bi psikologla görüşsen bu derdini de ona anlatsan seni rahatlatacak bişiler muhakkak söyler belki başka Bi bakış açısı kazandırır bu iş çıkmaza girmiş ve yapman gereken şey o şahsiyetle ilgili değil kendinle ilgili yani.2 kez konuşmaya çalıştı bir yıl içinde.
Ben sevdiğim öyle bir acı yaşasa onun yanında olurdum Ben yanlış düşünüyorum heralde beklenti içine girmem hata sanırım. Sevdiğim kişinin yanında olmasını beklemem hataydı demek ki. Beni 4 yıldır tanıyan seven birinden söz ediyorum. Beni anlayacağını bırakmayacağını düşünmüştüm.Biri de beni her geldiğimde terslese ben de onunla konuşmaya çalışmam bir daha. Psikolojiniz normal olmadığı için terslemiş olabilirsiniz ama karşıdaki de insan tam 3 kez aynı muameleyi görmüş, sonrasında da zamanla sizin var olmamanıza alışmış. Empati kurunca insan durumun böyle olduğu kanaatine varıyor, size de aynısı yapılsa siz de giderdiniz.
Biliyosa düşünmeyin bence, dikkatinizi dağıtacak faaliyetlere yönelin..Yok nasıl ağır bir yıkım yaşadığımı biliyordu ona küsme nedenimi de konuşmak için geldiğinde terslesem de söylemiştim yine de 1 ay konuştum ama beni öyle bir durumda yalnız bıraktığı 7 ayı unutamadım ilgisiz davrandığını da söylemiştim. Yani bitti aslında ama beraber geçen zamanlar aklıma gelince hüzünleniyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Yalnız kalmanın size daha iyi geleceğini düşünmüş demek ki tepkilerinizden dolayı. Madem yanınızda olsun istiyorsunuz neden tersliyorsunuz ben bunu anlayamadım. Maalesef bazen verdiğimiz kararların sonucuna katlanmak zorundayız. Karşımızdaki de müneccim değil ne düşündüğümüzü alnımızdan okuyamaz.Ben sevdiğim öyle bir acı yaşasa onun yanında olurdum Ben yanlış düşünüyorum heralde beklenti içine girmem hata sanırım. Sevdiğim kişinin yanında olmasını beklemem hataydı demek ki. Beni 4 yıldır tanıyan seven birinden söz ediyorum. Beni anlayacağını bırakmayacağını düşünmüştüm.
Anladım haklısınız teşekkür ederimyani kendi kendine beklentiye girmişsin sonra istediğini alamayınca uzulup sinirlenmişsin filan hep kendi kendine yapmışsın yani biri daha yazmış dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali yani sen bi psikologla görüşsen bu derdini de ona anlatsan seni rahatlatacak bişiler muhakkak söyler belki başka Bi bakış açısı kazandırır bu iş çıkmaza girmiş ve yapman gereken şey o şahsiyetle ilgili değil kendinle ilgili yani.