Zor zamanda sevdiğiniz insanın yanınızda olmaması

tersleyip de yanımda olmasını beklemem. sen olsan yapar mısın?

Once su sorunun cevabini kendinize verin derim..

Siz olsaniz sizi tersleyen ve zamaninda onsuz gelecek dahi dusunmeyen birini aramaya devam eder miydiniz diye sorsaniz daha iyi olurmus..

Sordugun sorulara gelince tabi destek olmasi gerekirdi.
Ama sonrasinda seni aradiginda da destek olup bir seyler paylasmak istemis olabilirdi.
Ama sonuc ayni.
Terslemissiniz..

Ne yapsaymış peki tersleyen birine yapışsa mıymış?

Ben anlamıyorum insanlar kendilerini ne sanıyor, sen bulunmaz hint kumaşı mısın ki adam yana yakıla senin peşine düşsün?

Sevgi bir yere kadar , bir noktadan sonra gurur çiğnenmiyor.

Terslemeyip insanca ben yalnız kalmak istiyorum ta da ben de istiyorum ama ilişki düşünecek galde deseydin.

Kaldı ki adam yanaşmayı 3 kez denemiş. Bundan sonra istiyorsan gider özür dilersin , ben o şekilde davranmak istemedim ben de seviyorum dersin.

Ben anlamıyorum insanlar kendilerini ne sanıyor, sen bulunmaz hint kumaşı mısın ki adam yana yakıla senin peşine düşsün?

Sevgi bir yere kadar , bir noktadan sonra gurur çiğnenmiyor.

Terslemeyip insanca ben yalnız kalmak istiyorum ta da ben de istiyorum ama ilişki düşünecek galde deseydin.

Kaldı ki adam yanaşmayı 3 kez denemiş. Bundan sonra istiyorsan gider özür dilersin , ben o şekilde davranmak istemedim ben de seviyorum dersin.[/QUOTE]
Terslemek kelimesi yanlış oldu sanırım. Ben terslediğimde zaten ona dediğiniz şeyleri söyledim. Yalnız kalmak istediğimi ilişki yaşayacak durumda olmadığımı anlattım. Terslemem buydu yanı. Yanlış anlatınca böyle oluyor. Sadece ilk zaman o acıyı yaşadığım zaman tersledim yanı o ilk 2 3 hafta içinde. Sonra 7 ay sonra geldi. O zaman normal konuştum o yalnız kaldığım zamanları düşününce ve ilgili olmadığını görünce bitirdim 3. Sünde bile ben konuşmayı başlattım. Sebeplerimi anlattım güzel bir şekilde. Hep ben yaklaşmaya çalışıyorum bu durumuma rağmen ağzından kerpetenle laf alıyor gibiyim. Vazgeçmedim dedi geçen hafta. Tek iyi söylediği şey bu sanırım. ama buna rağmen diğer mesajlarıma cevap vermiyor. Ben ümitlenmeli miyim? MissCherryBlossom MissCherryBlossom

Normal bir zaman olsa yapmam.
iyi de kimse beklemek zorunda değil ki karşısındakinin normal zamana gelmesini. onların da yaşaması gereken bi hayatları var. terslediğin kişinin de.. dünya senin etrafında da dönmüyo isteyince gelsin istemeyince gitsin..

iyi de kimse beklemek zorunda değil ki karşısındakinin normal zamana gelmesini. onların da yaşaması gereken bi hayatları var. terslediğin kişinin de.. dünya senin etrafında da dönmüyo isteyince gelsin istemeyince gitsin..
Haklısınız sonuçta diğergamlığın yok olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Şu halimle böyle bir konu açmam bile hataydı benim mutlu olmayı düşünür gibi. Yine de sağolun.

Hepinize çok teşekkür ederim.

İşte kendim için bir şey yapmayı yanlış bulduğum bir zamandı. Hala yanlış buluyorum ama biraz daha ayak uydurmaya başlıyorum. Onu kaybettiğimi düşünüp üzülüyorum şimdi de. Aslında tam anlamıyla 2 kez konuşmaya çalıştı. İlk zamanlarda yoktu. Ben çok bekledim 7 ay sonra konuşmaya çalıştı. Ama ilgisiz davrandığını gördüm yanı beklediğim ilgiyi göstermedi. Yalnız geçen aylarımı düşündüm nasıl yalnız bırakabildiğini. 1 ay kadar konuşsak da bu düşüncelerle bitirdim. Sonraki konuşmasında da istemedim. Şimdi de ben mesaj atıyorum o konuşmuyor istemiyor biliyorum vazgeçmedim dedi ama istemiyor. İstese çabalamaz mıydı? Ben böyle birini beklemeli miyim?
Yani sen yalnız kalmayı istedin ve o pek itiraz etmeyip seni yalnız bıraktı.. Doğru mu anladım?
Senin için çabalamadıysa, yalnız bıraktıysa tabi ki bekleme.

Iyide tatlım sen terslemişsin adamı defalarca. Fazla naz bile aşık usandırırken, terslenmek insanın gururuna dokunur. Acıkcası askında öldüğüm birisi beni böyle terslese bidaha bende aramazdım. Terslemenin sebebi neydi, madem seviyorsun

konuşmak istedi demişsin, yüz yüze mi yoksa sadece arayıp mesaj falan mı attı? eğer ki sadece mesaj yazdıysa hiç üzüldüğüne bile değmez. seven insan zor durumunda sen o haldeyken, seni kanlı canlı görmeye çalışır. yanında olur.

Yani sen yalnız kalmayı istedin ve o pek itiraz etmeyip seni yalnız bıraktı.. Doğru mu anladım?
Senin için çabalamadıysa, yalnız bıraktıysa tabi ki bekleme.
Evet ben ilgisizliğine dayanamadım. Hatta ben o konuşmadan sonra konuşmaya çalıştım beni engelledi felan sen ne istediğini bilmiyorsun dedi. Sonra 3.kez tekrar geldiğinde yaptıklarını yüzüne vurdum. Seni çok seviyorum bunu bil sadece dedi. Yani kısacası ben ondan hiç çaba görmedim. Şimdi de konuşmaya çalışıyorum genelde cevap vermiyor.benden vazgeçtin dedim geçen hafta Vazgeçmedim dedi ama diğer mesajlarıma cevap vermiyor. Her konuşmaya çalıştığında ağzının payını vermişim. Ama ben ondan çaba görmedim ki. Terslemem de ilgisizliğini yalnız bıraktığını yüzüne vurmak şeklinde oldu. Ben ona hakaret felan etmedim.

konuşmak istedi demişsin, yüz yüze mi yoksa sadece arayıp mesaj falan mı attı? eğer ki sadece mesaj yazdıysa hiç üzüldüğüne bile değmez. seven insan zor durumunda sen o haldeyken, seni kanlı canlı görmeye çalışır. yanında olur.
Sadece mesaj aramadı bile. Ben çok bekledim hatta o durumumda bile ben aradım. O ilk zamanlarda. Sonrakilerde de aramadı. Bir kere aradığını hatırlıyorum sadece o zamanda da 3. konuşmamızdan sonraydı. Ben onu kıracak bi şey söylemedim. Ama çaba göremedim.

Sadece mesaj aramadı bile. Ben çok bekledim hatta o durumumda bile ben aradım. O ilk zamanlarda. Sonrakilerde de aramadı. Bir kere aradığını hatırlıyorum sadece o zamanda da 3. konuşmamızdan sonraydı. Ben onu kıracak bi şey söylemedim. Ama çaba göremedim.

Üzgünüm ama sevmemiş seni, o yüzden sen de artık yeni bir sayfa aç kendine. Hemen hemen aynı olay başıma geldi. Beni çok sevdiğini iddia eden sevgilim ( ki buna ben ve çevremdeki herkes inanıyordu ) en zor zamanımda yanımda olmadı. Ben de sinirlenip terslemiştim kendisini. Sıradan bir olay değildi yaşadığım bayaa ağır bir travmaydı. Yanımda olması gerekirken, beyefendi arkadaşında kalmış :) Bana da sonradan söylüyor. Duyunca bir daha sakın arama dedim sinirle. Halbuki yanıma gelmesini, beni merak etmesini, kendini affettirmesini bekledim. Yanıma gelmeyi bırak mesajla bile sormadı baban nasıl oldu diye :) Yıllarca sorguladım bunu inan. Yaptığı güzel şeyler aklıma geliyordu, beni sevmiştir ya diyordum, sonra zor zamanımda yanımda olmamasını sorgularken de, beni sevmediği sonucuna varıyordum. Çünkü seven insanın davranışı bu olamazdı. Bu bocalamayla yıllar geçirdim. Şimdi dönüp baktığımda, o aptal için üzülen Frapan'a çok kızıyorum. Hiç değmezmiş.

Üzgünüm ama sevmemiş seni, o yüzden sen de artık yeni bir sayfa aç kendine. Hemen hemen aynı olay başıma geldi. Beni çok sevdiğini iddia eden sevgilim ( ki buna ben ve çevremdeki herkes inanıyordu ) en zor zamanımda yanımda olmadı. Ben de sinirlenip terslemiştim kendisini. Sıradan bir olay değildi yaşadığım bayaa ağır bir travmaydı. Yanımda olması gerekirken, beyefendi arkadaşında kalmış :) Bana da sonradan söylüyor. Duyunca bir daha sakın arama dedim sinirle. Halbuki yanıma gelmesini, beni merak etmesini, kendini affettirmesini bekledim. Yanıma gelmeyi bırak mesajla bile sormadı baban nasıl oldu diye :) Yıllarca sorguladım bunu inan. Yaptığı güzel şeyler aklıma geliyordu, beni sevmiştir ya diyordum, sonra zor zamanımda yanımda olmamasını sorgularken de, beni sevmediği sonucuna varıyordum. Çünkü seven insanın davranışı bu olamazdı. Bu bocalamayla yıllar geçirdim. Şimdi dönüp baktığımda, o aptal için üzülen Frapan'a çok kızıyorum. Hiç değmezmiş.
Bende de aynı duygu var bi an sevdiği günleri düşünüyorum değer verdiğini mutlu olduğum günleri. Sonra en ihtiyacım olan zamanda hissettiğim yalnızlık aklıma geliyor önemsemediğini anlıyorum o zaman sevmediğini anlıyorum sizin gibi. Birlikte geçen yılları düşününce gözyaşlarım akıyor canım yanıyor. Sevdiğimi düşünüyorum sonra yaşadıklarım aklıma geliyor git gel yaşıyorum yani.

yalniz kalmak istedigin zaman kendine yetebilmissin demekki. bu onemli bi nokta. simdi de bosver. bitince olmuyo cunku.. kalbindeki de zamanla kurur..

Zamanında ona karşı yeterince açık olmamışsınız,hep beklentiniz olmuş ama karşınızdaki bunu kArşılayamamış.birbirinizi anlamakta sıkıntılarınız var,o sana yanaştığında sen hazır değildin.sen ona yanaştığında ise soğumuştu ve tavırlıydı....

ne olursa olsun bugünlere geldiğimizde görüyoruz ki açık olamamaktan ve yanış anlaşılmalar Yüzünden bu haldesiniz.bu ilişki daha başlamadan böylesine çapraşık ve girift hale gelmiş.sıırf bu Yüzden de daha başlamadan böyle bir 'ilişki' çok yıprandığı için gerçekleşmesine düşük bir ihtimal veriyorum.bence her ikiniz de başka seçeneklere bakmalısınız

Zamanında ona karşı yeterince açık olmamışsınız,hep beklentiniz olmuş ama karşınızdaki bunu kArşılayamamış.birbirinizi anlamakta sıkıntılarınız var,o sana yanaştığında sen hazır değildin.sen ona yanaştığında ise soğumuştu ve tavırlıydı....

ne olursa olsun bugünlere geldiğimizde görüyoruz ki açık olamamaktan ve yanış anlaşılmalar Yüzünden bu haldesiniz.bu ilişki daha başlamadan böylesine çapraşık ve girift hale gelmiş.sıırf bu Yüzden de daha başlamadan böyle bir 'ilişki' çok yıprandığı için gerçekleşmesine düşük bir ihtimal veriyorum.bence her ikiniz de başka seçeneklere bakmalısınız
Ama 4 yıldır birbirimizi seviyorduk. Yani başlamadan dediniz 4 yıllık ilişkiden sonra böyle oldu. Ama birbirimizi anlamadığımız konusunda haklısınız.

Hepimiz zor anlar geçiriyoruz evet ama bunu başka insanlara ma'letmek bana biraz garip geliyor. Onun bir suçu yok ki. Ve o terslenmeye rağmen yanında olsun istiyorsunuz. Biraz bencilce değil mi?

X