Zor zamanda sevdiğiniz insanın yanınızda olmaması

anlıyorum zor bi dönemdesin ama kaç kez terslemişsin ne bekliyodun ki

Bencec bitmesi gerekiyormuş bitmiş uzatmayın

Terslemek kelimesi yanlış oldu sanırım. Ben terslediğimde zaten ona dediğiniz şeyleri söyledim. Yalnız kalmak istediğimi ilişki yaşayacak durumda olmadığımı anlattım. Terslemem buydu yanı. Yanlış anlatınca böyle oluyor. Sadece ilk zaman o acıyı yaşadığım zaman tersledim yanı o ilk 2 3 hafta içinde. Sonra 7 ay sonra geldi. O zaman normal konuştum o yalnız kaldığım zamanları düşününce ve ilgili olmadığını görünce bitirdim 3. Sünde bile ben konuşmayı başlattım. Sebeplerimi anlattım güzel bir şekilde. Hep ben yaklaşmaya çalışıyorum bu durumuma rağmen ağzından kerpetenle laf alıyor gibiyim. Vazgeçmedim dedi geçen hafta. Tek iyi söylediği şey bu sanırım. ama buna rağmen diğer mesajlarıma cevap vermiyor. Ben ümitlenmeli miyim? MissCherryBlossom [/QUOTE]

Allah allah bilemedim kız. Vazgeçmedim demiş ama yüz de vermiyor ne iş amlayamadım.

Allah allah bilemedim kız. Vazgeçmedim demiş ama yüz de vermiyor ne iş amlayamadım.[/QUOTE]
Benden vazgeçtin dedim cevap olarak Vazgeçmedim dedi. Seviyor mu sevmiyor mu hiçbir şey anlamıyorum. O benden daha gururlu ya da sevmiyor. Bir de şöyle bir şey oldu Vazgeçmedim diyor ama. Facede eskiden paylaşmış olduğu bi fotoğrafı beğendim naptı biliyor musun? O paylaştığı gönderiyi tamamen kaldırdı facesinden. Ama Vazgeçmedim dedi sonrasında. Ondan sonra attığım mesajlara da cevap vermiyor benden nefret ediyor biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…