- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
-
- Konu Sahibi penpepanter38
Spor Yapamam ki Kıcımı kaldıramıyorumBiraz zayıflasam su hantallıktan kurtulurumda ahh tatlılar ahhh :)
Ben de varım canım tarzın çok hoşuma gitti 8.takımdayım ben cuma zayıflama listelerine de katılıyorum. Takımımız da çok güzel..senin ilk mesajının birebir aynısını yaşadım...çeşit çeşit diyetler, dukan vs..dukan da epey kg verdim ama kaçamaklarım da çok oldu..sebze bile kaçamağa girdiği zamanlar oldu..saçma geldi yani sebze ve meyve neden kaçamak olsun ki zaten doğal sağlıklı şeyler..hele o yulaf kepeğini hiç söyleme..içim kalkıyordu..bıkmıştım kaşık saymaktan...dedim kendi yöntemimi bulacağım..senin gibi akşam 7 den sonra yememeye çalışıyorum (özel günlerdeki krizler hariç bazen kaçıyor), koşu bandımda yürüyorum haftada 3-4 gün (mümkün olduğu kadar), 2 litre su, yeşilçay ve yoğurt vazgeçilmezlerim..tam buğday unuyla yulaf kepeğini karıştırıp ekmeğimi kendim yapıyorum..yani vesselam ben de varımkızlarrr nerdesinizz yok mu bana destek olacak(((
işte benim istediğim de bu, bir diyete bağlı kalmamak. ben de senin gibi kendi kurallarımı oluşturmuşdum, hem daha verimli oldu hme de daha sağlıklı. yeşil elma, yeşil çay, yoğurt ve su vazgeçilmez dörtlüm, metabolizmayı hızlandırıyorlar.
bugüne kadar kilolarımı sana yakın bir listeyle verdim son zamanlarda fazla yedim ama dünden itibaren titreyip kendime geldim :) ah bide hayatıma hareketi sokabilsem, ben de okuldan eve evden staja bi öğretmen adayıyım. istanbul beni fazlasıyla yoruyor, her gün kıta değiştiriyorum ve yoruluyorum. spora vakit ayıramıyorum bir an önce spor bilinci kazanmalıyım
çok güzel zayıflamışın ya. maşallah.
bende vermem lazım. o topikten o topige üşüşüyorum bende
Aynı bende her topikte bunu deneyecgimlerim mevcuttur. Ama bu sefer bir hadi diyeyim kendimede bunun bir zolruguda yokmus yapayımda su kilolardan kurtulayım
gecen yıl diyetisyene gitmiştim ben.benim daha da vermem lazım canım inşallah birlikte veririz mesela her hafta buraya yazarız ya da her gün ne kadar verdik diye hem de birbirimzi desteklemiş oluruz:)) Önemli olan senin için doğru olan yeme biçimini seçmen
Aynı bende her topikte bunu deneyecgimlerim mevcuttur. Ama bu sefer bir hadi diyeyim kendimede bunun bir zolruguda yokmus yapayımda su kilolardan kurtulayım
gecen yıl diyetisyene gitmiştim ben.
cok güzel diyet yapıp 25-30 vermiştim.
tekrar 5-6 kg aldım ne yazıkki. sporuda bırakmıştım haliyle.
tekrar başlayıp onun verdigi listeler az cok aklımda onları denicem.
klasik işte dilim ekmek peynir. sebze. ara ögünler.
ve en önemlisi günlük suyu arrttırmak.
diyet dedigimi saglıklı yani. hani tatlı,pasta,kek vs. mümkün merteme az yada hiç yememeyecanım bence diyet yapma en çok bıktıran o oluyor adı diyet olunca ve zoraki bir listeye bağlı kalınca insan çekemiyor ve çabuk bıkıyor bence yapmamız gereken radikal bir karar almak sigara bırakmak gibi mesela ekmeği bırak ve akşam yemeği kes 7'den sonra o zaman hiçbir şeye gerek kalmıyor
Ben de varım canım tarzın çok hoşuma gitti 8.takımdayım ben cuma zayıflama listelerine de katılıyorum. Takımımız da çok güzel..senin ilk mesajının birebir aynısını yaşadım...çeşit çeşit diyetler, dukan vs..dukan da epey kg verdim ama kaçamaklarım da çok oldu..sebze bile kaçamağa girdiği zamanlar oldu..saçma geldi yani sebze ve meyve neden kaçamak olsun ki zaten doğal sağlıklı şeyler..hele o yulaf kepeğini hiç söyleme..içim kalkıyordu..bıkmıştım kaşık saymaktan...dedim kendi yöntemimi bulacağım..senin gibi akşam 7 den sonra yememeye çalışıyorum (özel günlerdeki krizler hariç bazen kaçıyor), koşu bandımda yürüyorum haftada 3-4 gün (mümkün olduğu kadar), 2 litre su, yeşilçay ve yoğurt vazgeçilmezlerim..tam buğday unuyla yulaf kepeğini karıştırıp ekmeğimi kendim yapıyorum..yani vesselam ben de varım
diyet dedigimi saglıklı yani. hani tatlı,pasta,kek vs. mümkün merteme az yada hiç yememeye
lezzetli zehirlerzaten o saydıklarını ben artık zehir olarak görüyorum ama ne yazık ki bağımlılık yaratan zehir(
lezzetli zehirler
aynentok olsan bile sınırsız yiyebileceğimiz::)))))
ara öğün : yogurt ve elma hatta elmayı dograyıp yogurda karıstırdım :)