- 10 Ağustos 2009
- 26.099
- 18.285
-
- Konu Sahibi penpepanter38
canım ben şunu anladım ki aç kalarak kilo verilmiyor ben de denedim ve olmadı tecrübeyle sabit. çünkü aç kalınca metabolizma resmen çöküyor ama ben sürekli bir şeyler yiyeyerek zayıflayanlara da inanmıyorum sadece metabolizmayı şaşırtmak önemli mesela ben çok acıktığımda 3 tane hurma bana 3 saat yeterli tokluğu veriyor.
ayrıca akşam 7'den sonra yemek yememek kesinlikle yağ yakıcı bir yöntem
Çok tşk ederim canım bilgilendirdiğin için.gece çok zorlanıyorum ben çok acıkıyorumcanım ilk 3-4 gün çok zor oldu neredeyse kafamı duvarlara vuracaktım açlıktan ve canımın abur cubur istemesinden:) ama sonra mide öyle bir alışıyor ki inanamazsın ben bile şaşırdım. 5 gün falan sonraydı sanırım sürekli olarak tokluk hissi yaşadım ve hala da öyleyim gece artık hiç acıkmıyorum ben. eğer çok fena olunursa da sanırım 2 ayda 1 veya 2 kere oldum 2 tane kabe hurması yedim. regl döneminde ben 2-3 kilo fazla çıkıyorum canım
canım 7'den sonra bişey yemediğin için 3 gün sonra farkı göreceksin ha gayret canım benim pes etme:))Kızlar ogunlerimi veriyorum
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Öğle 6 kaşık kornflakes süt
ara 1 elma
Eve gelince sütlü kahve şekersiz findik
akşam limonlu sarımsaklı brokoli haslama si ve 7 den sonra bişey yemedim spor bugün yok şimdi yeşil çay içip dinlenecem 8 saat dersin üstüne yorulmuşum çizelge yapmayı kimse bilmiyor mu :)
Çok tşk ederim canım bilgilendirdiğin için.gece çok zorlanıyorum ben çok acıkıyorum( bide regl dönemini girecem bi kaç güne sanki biraz şişkinlik hissediyorum ondan sordum:))
Bu arada liste yapsak iyi olur sanki bende bilmiyorum ama bilen biri varsa yardımcı olsun.
Ayyy hadi inşallah 7 den sonra bişey yemeyecegim artık pes etmiyorumcanım 7'den sonra bişey yemediğin için 3 gün sonra farkı göreceksin ha gayret canım benim pes etme:))
bilmiyorum ama öğrenmeye çalışıcam çizelgeyi:))