Zor.. Bu evlilik işi çok zor...

Kolay gelsin ne diyim çok zormul bunu hiç düşünmemiştim. Komplo teorilerime bir yenisi eklendi. Şu an öyle bir problem yok ben görüşmüyorum ama dün annemden aldı oğlumu getirecek bu akşam. Ben görüşmelerine engel olmam. O da o kadar salak değil ama bellide olmaz erkek beyni biyerden bit gaz gelirse. O zamanda avukat bir akrabam var o halleder gibi geliyor. Zor işler nasıl çıkıcam içinden bilmiyorum. Daralıyorum. Sizede kolay gelsin.

Konu sahibi,
"evet, çocuk için evlendim, bi çocuk yapıverelim, sonra ayrılırız dedik ama gelgelelim 6 sene geçmiş, unutmuşuz boşanmayı" deyin de rahatlasın millet..

Hakkınızda hayırlısı olsun

Konu sahibi,
"evet, çocuk için evlendim, bi çocuk yapıverelim, sonra ayrılırız dedik ama gelgelelim 6 sene geçmiş, unutmuşuz boşanmayı" deyin de rahatlasın millet..

Hakkınızda hayırlısı olsun
Vallahi bir haftadır ilk defa içten bir kahkaha attım. Teşekkürler bugün en çok buna ihtiyacım vardı.

Boşanmak güzel bir şey değil kimse istemez ama kaderde varsa yaşanacaksa da kimse bir şey diyemez. Hakkında hayırlısı olsun cundagg, Allah yolunu açık etsin..

Boşanmak güzel bir şey değil kimse istemez ama kaderde varsa yaşanacaksa da kimse bir şey diyemez. Hakkında hayırlısı olsun cundagg, Allah yolunu açık etsin..
Teşekkğr ederim amin...

Vallahi bir haftadır ilk defa içten bir kahkaha attım. Teşekkürler bugün en çok buna ihtiyacım vardı.
Sevindim, gülün elbette...

Bazı insanlar seviyor bunu. Nerden ne yakalasam da eleştirsem, aşağılasam, ben doğru, sen yanlış desem... Vs vs vs...
Yormayın kendinizi, yeterince yorulmuşsunuz zaten.

Kendi hatalarınızı, eşinizin hatalarını koyun bir kefeye, diğerine de geleceğe dair umutlarınızı, sevginizi, kalan saygınızı...
Yanı sıra profesyonel yardım da alın ve inşallah mutlu edecek bir sonuca varın.
Hayat kısa,haydi hayırlısı...

Çok teşekkğr ederim bu ara ağlayamadım bile duygularımı ifade edemiyorum. Kesinlikle yardıma ihtiyacım var.

Bu sitede örneği var ikinci evliliği birinciden çok çok iyi süren
Ama burda bile az.....Memnun olmayanlar da var..İkinci evlilik konusunu okmuştum.Şimdi sabrettiğim kadar birinciye sabretseydim mutluydum"diyenlere rastlamıştım.

Ama burda bile az.....Memnun olmayanlar da var..İkinci evlilik konusunu okmuştum.Şimdi sabrettiğim kadar birinciye sabretseydim mutluydum"diyenlere rastlamıştım.

Konu sahibi o kadar özgüvenli ki ben her durumda mutlu olacağına inanıyorum, bana katlanmak mantıklı gelmiyo, mantıklı gelmediği gibi içim de almaz, bir erkeğe yemek temizlik şu bu konularında hadi katlandın, bunun bir de yatak boyutu var arzulamadığım bi erkekle nasıl olacak ona nasıl katlanıcam, neye sabredicem belki bigün arzularım şimdilik tavana bakayım mı dicem, birinci evlilikte mutsuz o kesin değil mi, 2.evlilik ise risk ya mutlu olur ya mutsuz olur ama daha tecrübeli ve saglam olarak başlayacağı kesin, ben kendi adıma o riski alırım

Ama tabi çok mutsuzsa gerçekten böyle olur.Geçici bir bunalımsa yazık olabilir.Çok dikkatli değerlendirilmeli...Tabi özgüven de önem arzedebilir ..

Bak sen git o köylü kızlarından biraz alçak gönüllü olmayı öğren
Ben gencim çalışıyorum elimi sallasam ellisi tavırları yapıyorsun belli ki
elini belini salla ama küçümsediğin o köylü kızlarını egonu tatmin aracı etme
Bu topik köylü kızlarla doludur en birincisi benim bunu da unutma

Evliliğin içindE allah Hakkı'nızda hayırlısını nasip etsin

Ooo en güzel kamu spotu seçiyorum bu yorumu. Arkadaşlar mecazi bir cümleyi anlamak neden bu kadar zor sizin için? O betimlemeye uyan kimse yaşamıyor zaten. Böyle popülist yorumlara gerek yok. Acaba köylere köydeki çocuklara yada aynı gelir seviyesinde olmayan insanlara gram faydanız dokundumu böyle atıp tutmaktan başka. Benim yürütüüğüm sosyal projeler var. Bu kapsamda afrikadaki çocuklara ilaç götürdük eczacıyım ben. İlla bangır bangır anlatmak mı lazım. Şu dünyaya gram faydanız oldu mu konuşmaktan başka! Sinirleniyorum artık yeter valla. Ben burda acı çekiyorum hatunun biri çıkıyor bıt bıt bana ders veriyor. Neden? Amaçç??? Önce okuduğunuzu anlama çalışmaları yapın sonra yorum yapın. Bu da böyle yorumlara son cevabımdır. Bıraktım at koşturun konuda. Burjuvayım ben aşağılıyorum insanları. Tüh bana bi tarafım kalkmış benim. Nasıl dayak yiyip aldatılmadan ayrılmayı düşünürüm. Benimki şımarıklık. Kocamdan ayrılıp mutlu olabilirim demek ne haddime. Hadi devam devam... Benden bu kadar... Önyargılarla savaşmak mı yel değirmenleriyle savaşmak mı ben yel değirmenlerini seçiyorum. Daha kolay...

ikinci evliliğimi yaşıyorum 3 yaşında bir kızım var ve 4 aylıkta hamileyim...herkes hormonlarımı suçlasada bizde de ipler kopma noktasına geliyor.konunu okuyunca aklımda öyle bir düşünce belirdi :eğer 30 yaşlarımın başında olsaydım eczacı olsaydım bunları kendime ve çocuklarıma yaşatırmıydım .hayır.ama yinede hayatında yaşanan detayları sen biliyorsun ilerde pişman olma durumunda olasılık dahilinde...çocuğun yaşı babayla iletişimi onsuz bir evde çocuk ne kadar etkilenir bunların hesabını zaten yapıyorsundur bir anne olarak.ilk boşandığımda çocuğum yoktu 10 yıl atlatmam sürdü .o nedenle pat diye çekip gidemiyorum iki çocuğum olmasınında etkisi var elbette.umarım doğru kararı verir mutlu olursun

Zor gerçekten çok zor karar. Zaman geötikçe bşr özlem basıyor hemen kötü yönlerini düşünüyprum geçiyor. Böyle dengesiz bir ruh hali. Ama beyimizde bir kere aramadı. Gelmedi çaba göstermedi bana seçenek kalmıyorki

aramış daha önce yalvarmış bir ışık göremeyince işi sinire vurmuş intikam alıyor canınızı yakmaya çalışıyor ters konuşuyor...bunun gururu olmaz sizde arayıp yeterince sakinleştiysen akşam bi yemek yiyelim diyebilirsiniz...denemeye değer

Starteji savaşı gibi olu ben ararsam isteklerimi kabul ettiremiycem gibi. Normalde bu kadar dayanamazdı. Arardı sorardı ama ailesi arama artık falan dedi herhalde.yada bilmiyprum birini suçlayasım var ondan böyle konuşuyorum. İlk yalvardığında daha çok sıcaktı çocuk oyuncağı gibi şimdi git iki saat sonra gel olmazki. Bilemiyorum... Elim telefona gitmiyor. Ayrılmakta çok kararlı oluyorum düşündükçe. Onun arayıp sözler vermesi çaba göstermesi şazım. Ben ararsam aynı tas aynı hamam olur. Teşekkğr ederim yorumunuz için.

rica ederim ...mutlu olursunuz umarım..sevgiler

Konunuzu okudukça kalbim kanadı resmen

-Öncelikle boşverin imayı, mübalayı anlamayan insanları. Burda her zaman insanları yerden yere vuracak askerler hazır bulunur. Ama normalde merak ediyorum bu insanları bi karşılaşsak : ) çok çingenim ben de... -

İlk sayfalarda hep, eşini hala sevdiğini hissettim. Ama hakikaten -tabiki anlattığın kadarıyla- şurda söylediklerini ben kadınken eşimden duysam oooooo gözüm bişeyi görmez direk boşanırdım.
Kimseye zinhar boşanma demem. Gerekli ise insanlar boşansınlar. Ama sende ne kadar kavga gürültü olsa da o sevgiyi hissediyorum ya, kıyamıyorum yaaaaaa.

Karşılıklı atışmalar seslerin yükselmesi ve her seferinde sen gerçekten böylesine ağır laflar ediyorsan gerçekten basit meseleler bile düğüm olur. Bir arkadaşın dediği gibi ailesinin yanındayken aslan kesilmiş görmüşsün ya kendi ailenin yanındayken eşin, senin saydığın lafları sana saysaydı ne hissederdin? nasıl cevap verirdin?
Tamam eşin ailesine konuyu açarak bi cahillik etmiş ama bence kendince başka çıkar yol bulamamış. Hani araya büyük birini sokarsam belki onu dinler diye düşünmüş olabilir. Tabi kaynananın ettiği laf cahilce daha ne söylenebilir o söze bilemiyorum ama ardına senin ettiğin sözler çok daha ağırca olmuş.
İşin özünde haklı olabilirsin ama öyle laflar ediyorsun ki sonucunda haksız duruma düşüyorsun. Son bile etmiyeceğin lafları en önden servis ediyorsun. Sana yazık arkadaşım (kusura bakma nasıl hitap edeyim bilemedim)

Eşinin kısıtlamalarına değinmişsin misal, belli ki egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Bu durumu kavga etmeden de açıkca konuşabilirsin bence. Kendimden örnek vereyim misal. Eşim aslında kıskanç değildir. Sanırım giyim ve yaşam tarzımızla da alakalı, hiç karışamadı. Ama bazen birinde bişey görse bunu sen olsan giyemezsin der. Bazen kırmızının tonajı bir ruj sürerim -bordo gibi- o ne dudaklar öyle ben burdayım diye bağırıyor der. Hemen işi cilveye vururum. Bunu idarecilik olarak mı görürsün bilmiyorum ama hem iş kavgasız hallolmuş olur hem de ben yine istediğimi kullanmış olurum, içime oturmaz.
Tabiki yaşamınızı bilmiyorum ama eşin bişey istediğinde hede hüde kavga edeceğine orta yolu böyle bulabilirsin. Bence eşin de böyle yollara gelebilicek bir insan gibi duruyor. O'nuda böyle hissettim ne bileyim.

Bence biraz sakince düşün. Terapiyi; evliliğini sürdür ya da sürdürme kesinlikle düşün ve git. Yıkıcı bir sinir gibi kızgınlık anların
Her ne olursa olsun Rabbim evladınızı hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inş.

O kadar objektif ve güzel bir yorum olmuşki... Ben hatalarım konusunda hep eleştiriye açığım. Öz eleştiride yaparım sık sık. Kesinlikle doğru tespitler. Dilim çok sivri çok yaralayıcı. Tahammülüm bittiğinde gözüm bir şey görmüyor agresifim ani çıkışlarım var ve can acıtmaya çalışıyorum kavgalarda çözüm bulmaktamsa... Ah bunları bir törpüleyevilsem yaş otuzu geçti olmadı. İnsanlar değişmiyor değişemiyor. Eşimden önce oğlum ve kendim için bunu yapmalıyım. Psikolok randevusu aldım. Eski psikoloğum zaten beni tanıyor yardımcı olabileceğine inanıyorum. Teşekkür ederim yorumlarınz için. İçtrn ve güzeldi.

Siz de içten geldiniz. Yoksa uzun zamandır BDV uğramıyordum. Konunuzu görünce o hissiyatı alınca yazmadan edemedim.
İnsanın değişmeyeceği yaşı yoktur bence. 31 yaşındayım, çooook kafama takığım, beni görme 1 mesele benim kafada 1000 olur. Sinirlenince benim ağzıma da gelen gider, amaaaa yine de karşımdaki bana bunu söylese ben kaldırabilirmiyim diye düşünürüm. Kendiminde kaldıramıycaklarımı söylemem eşime, ha içimde de kalmasın diye az yumuşatır öyle söylerim.
Yeni hamileyim, zorlu bir dönemden sonra hem de... Hiiiç bir şeyi takmıyorum şu an, normalde olsa ben hayatta bunu yapamam derdim, yapamıyordum da... Ama sırf bebeğimiz için yapıyorum çünkü pamuk ipliğine bağlı bir dönem geçiriyorum zaten. Rabbim esirgesin de bebeğime bişey olsa kafama taktığım onca şey bana fayda sağlıcak mı?

Evladın elbet önemli ama bence sevgini hissettiğim için sevgin de çok önemli kendini değiştirmek için. İnsan şu dünyada kaç kere aşık olduğu insanla evlenebiliyor bence çoook önemli bir vasıf.

Şu an durumunuz ne bilmiyorum ama eğer ki eşinle konuşabilirsen kendi hissettiklerini anlat, bütün içindekileri .... Eşin anlıcaktır.

Ha en sonunda olmuyorsa olmuyordur. Bunun içinde kendini fazlaca zorlama.
Eşin bu sıralar çok kırgın gibi, inş. gururunun esiri olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…