- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
Kolay gelsin ne diyim çok zormul bunu hiç düşünmemiştim. Komplo teorilerime bir yenisi eklendi. Şu an öyle bir problem yok ben görüşmüyorum ama dün annemden aldı oğlumu getirecek bu akşam. Ben görüşmelerine engel olmam. O da o kadar salak değil ama bellide olmaz erkek beyni biyerden bit gaz gelirse. O zamanda avukat bir akrabam var o halleder gibi geliyor. Zor işler nasıl çıkıcam içinden bilmiyorum. Daralıyorum. Sizede kolay gelsin.Evet aynen boşanmadan cocuğum ıcın vazgecmıs bırı olarak aynı yerdeyım cocuğumu alır korkusuyla nıtekım sıddet gördüğüm halde karakoldakılerı ıkna edıp cocuğu alıp 20 gun göstermedi.
Bu kadarını da yapmaz dedıklerının hepsını yapıyorlar öyle bır düşman oluyorlar kı yatagımdakı sevgılı ölen bıten bu muydu dıyebılıyorsun.O yüzden bosver duyguymus yalnızlıkmıs hepsını gec.Cocugunu senı yıpratmak ıcın kullanabılır anne düşmanı yapabılır Nasıl annesının yanında farklı konuştuysa senı altetmek adına cocuk hıc de umrunda olmaz.Zafer kazanmış olmak yeter Yook o kadar da degıl benım kocam öyle degıl dıyebılırsın zaten ıhtımallerı konusuyoruz.Hep bana olmaz deyıp deyıp aldatılıyoruz ya o hesap.
Hayırlı olacak her ne olursa