Zor.. Bu evlilik işi çok zor...

Bana öyle bir soru gelse boşanmayı düşünmüyorum,ama öyle bir duruma gelirsem ilk düşüneceğim şey çocuğum olur derdim..
Size kötü bir insansınız demedim asla..yada sözlerinizi cimbizlamadim..sadece kendinizi yanlış ifade ettiniz gibi geldi bende cevap verdim arkadaşım. .
Neyse aciklamissiniz zaten aslında ne demek istediğinizi..anlamıştır herkes..

Ve hala daha benim konumu niye karıştırıyorsunuz burada anlamış değilim. .
Neyse. .

Sürekli tartışma olan bir evde çocuk yetiştirmek çok da mantıklı değil. Annem ve babam her saçmalığa kavga eden tiplerdi 4 kardeşiz inanılmaz sinirli bireyleriz, değişen ruh halimiz var sevgiyi de nefreti de uç noktalarda yaşıyoruz. Gerçi ben eşimin sakin ruh yapısından dolayı az törpülendim ama zor bir karakterim hala. Yazdıklarınızdan hala birbirinizi sevdiğinizi düşündüm nedense, eğer aile terapistine gidip ikiziniz de düzelir annem ve babamın 20 yıl da geldikleri noktaya şimdi gelirseniz çok mutlu, huzurlu evliliğiniz olabilir, olmayacaksa uzatmanın manası yok gibi.

Bakın son kez açıklıyorum. İnsanlar niye evlenir sevdiği için birlikte bir evi paylaşmak için sevişmek için üreyip çoğalmak için. Biz zaten seviyorduk zaten aynı evi paylaşıyorduk zaten sevişiyorduk. Ne eksik kaldı çocuk. Hımmm demekki çocuk için evlenmişiz. Neden sokaktan bi adam bulup spermini çalmışım muamelesi yapılıyor? İlkokuldan itibaren okuduğunu anlama metinleri verilir sizler bu metinleri hep es mi geçtiniz de bu kadar bütünü algılamak yerine cümle cümle seçip kafanıza göre yorumluyorsunuz.

teşekkür ederim .emin olun burada kimse kimseyi tanımıyor ve aynı cinse yardım ve farklı fikir için hepimiz olumlu yada olumsuz ,(bu karşı tarafın anlayışına bağlı tabii )yorum yapılıyor ,çok eski bir üyeyim asla negatif bir yorumum olup burda laf dalaşına girmem kimseyle inşallah herkes mutlu olacağı bir hayatı yaşar

İki insanın çocuk için evlenmesi ne büyük sorunmuş bu memlekette. Konu sahibinin anlattığından bunun bir aşk evliliği olduğu o kadar açık ki.. ama nedense kendi normlarımız dışındakileri ciddiye almıyoruz. Bu insanlar o kadar beraber yaşamış mutlularmış ki çocuk yapmışlar bir de. Sevgilimi hiç sevmiyordum zaten hamile kaldım da evlendim demiyor ki konu sahibi... öyle olsa yakmışsın çocuğu denir de bu anlatılanda ben cidden sorun nerede anlamıyorum. Kaldı ki hayatının dönemecinde çözüm arayan birinin azıcık gergin olması normaldir. arkadaşın derdi sevmediği biriyle evlenmiş olmak değil çok yıpranmış olmaları sanırım.. Kocasıyla kavga edip de her fikre gülücük saçarak cevap vereni de görmedim zaten, sanıyorum buradaki tepkileri de o açıdan normal.

Valla şu kk dan tekrar anladığım bir şey de türkçe dersini çok onemsemek lazım. konu sahibi sevgiliydik sonra birbirimizi taniyinca evlenme kararı aldık deseydi bu denli saçma sapan yorumlar gelir miydi acaba? Tum sorun bir yıl birlikte yaşamaları mı? İnsanların tercihini sorgulamak yerine sorduğu soruya yardimci olmaya çalışmak lazım diye düşünüyorum.
asıl konuya gelecek olursam ikinizinde yıpranmışlığı var gibi geldi bana. yani illa şiddet aldatma gerekmez boşanmak için ama belli ki ikinizinde sevgisi bitmemiş. bence siz de esiniz de iliskiniz icin fevri olmanızı kontrol altına almalisiniz. cunku bu huyunuz devam ettikçe ayrılıp ilerde başkası ilede oolsanız aynı sorunları yaşayacaksınz. Madem öyle o zaman asıl şuan sevdginiz insan icin ikiniz de çabalayan taraf olsanız dha makul. umarım her şey yoluna girer :)

Evet internettende biraz öfke kontrol teknikleri araştırıyorum ama mutlaka yardımda alacağım bu konuda. Aslında eskiden yardım alıyordum ama psikoloğum önce babamla ilgili sorunlarımı çözmemi onu ve kendimi affetmemi sağladı ilk önceliği buydu sonra ben bırakmak zorunda kaldım bu duygularımı kontrol etme kısmına gelemedik. Bundan sonra onuda çözeceğim inşallah. Bu her şeyden önce oğlum için gerekli.

Size iki kere teşekkür ederimm dün baya gergindim kırdım bir çok kişiyi ama çok dolmuştum en ufak nefes alacak yerim yoktu.

Yanlış alıntılamışım bu yorumum zey_tin içindi.

Bir keresinde bir program izlemiştim, 20 yaşında annesiyle babası boşanmış ikisiylede görüşen bir kızın ağlayarak söylediği cümle geldi aklıma, keşke daha önce boşansalardı da ben yıllarca o bağırtıyı ve şiddeti duymasaydım görmeseydim dedi kız... Çok üzülmüştüm.. Çocuğunuz ne durumda siz bunları yaşarken onu da düşünerek karar verin bence. Ben boşanma taraftarı olmam yapıcı olmaya çalırım hep ama birbirinizi ve yavrunuzu yıpratıyorsanız tek çare bu. Ve yaşınız çok genç, kendi olgunluğunuza yakışacak seviyede biriyle mutluluğu yakalayabilirsiniz, umarım herşey gönlünüzce olur siz sadece kendinize güvenin ve dik durun

Aykiri yorum degl ama snin ki biraz boburlenmek... Calisiyorum diyerekten kendini apayri bi yere koyuyorsn. Bnde calisiyorum. Yeri geliyo guzel gunler yeri geliyo kötü gunler yaşıyoruz. Mis gibi bide evladin var. Biraz denemk yerine hemen boşanmayı secme . annem gibi olma diyorum. Brn bosanmis anne babayla buyudum. Hic bir eksiğim olmadi ama baba eksigim oldu. Nedeni ise annemin snin gibi dusunmesi. Biraz daha fedakarlık yap. Ne dmk ben gidip baska biri ile daha mutlu olurum
Eminim gelen gideni aratır. Hangi kadin ikinci evliliginde mukemmeli yasadi. Sen bu adami yoluna koyarsin. Biraz daha sabir..

Bu sitede örneği var ikinci evliliği birinciden çok çok iyi süren

Icerıgı bılıyorum merakım su
Bu güç savaşına doner de cocuğumu vermem derse cocuğunuzun velayetını kaybetme ihtimalini hıc düşündünüz mu

H
Icerıgı bılıyorum merakım su
Bu güç savaşına doner de cocuğumu vermem derse cocuğunuzun velayetını kaybetme ihtimalini hıc düşündünüz mu
Hayır öyle bir durumda dünyayı başlarına yıkarım gibi görünüyor büyük konuşmayım ama bende sigortalar atar.

Çalışıyor olmanın böbürlenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum bunzaten bir gereklilik çoğu zaman. Yanlış yorumlamışsınız.

H

Hayır öyle bir durumda dünyayı başlarına yıkarım gibi görünüyor büyük konuşmayım ama bende sigortalar atar.
H

Sıgorta atması neyı değiştirir 3 yasında 20 gun cocugu gosterılmemıs bırı olarak gücünüzün yetmedıgı durumlar oluyor.Karakol da caresızce cocuğu bırakabılıyorsunuz aynı zamanda aptalca.Mahkemede sızın cocuğa zarar verecegınız bakamayacagınızı ıddıa eder de almaya çalışırsa ıhtımalını de duşunun yalancı sahıt bıle tutarlar

Çocupa kötülük etmiş oluruz babasının o kadar bencil olacağını zannetmiyorum. Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi

Ne alakası var durumun sizin şu yazdığınızla? Kadın diyor ki biz sevgiliydik, beraber yaşıyorduk, birbirimizi seviyorduk, çocuk istiyorduk, çocuğumuza p.ç demesinler diye nikah kıydık.
Bu kadar zor mu tam ve sıralı bir okuma yapmak?

Evet aynen boşanmadan cocuğum ıcın vazgecmıs bırı olarak aynı yerdeyım cocuğumu alır korkusuyla nıtekım sıddet gördüğüm halde karakoldakılerı ıkna edıp cocuğu alıp 20 gun göstermedi.

Bu kadarını da yapmaz dedıklerının hepsını yapıyorlar öyle bır düşman oluyorlar kı yatagımdakı sevgılı ölen bıten bu muydu dıyebılıyorsun.O yüzden bosver duyguymus yalnızlıkmıs hepsını gec.Cocugunu senı yıpratmak ıcın kullanabılır anne düşmanı yapabılır Nasıl annesının yanında farklı konuştuysa senı altetmek adına cocuk hıc de umrunda olmaz.Zafer kazanmış olmak yeter Yook o kadar da degıl benım kocam öyle degıl dıyebılırsın zaten ıhtımallerı konusuyoruz.Hep bana olmaz deyıp deyıp aldatılıyoruz ya o hesap.

Hayırlı olacak her ne olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…