- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
Bana öyle bir soru gelse boşanmayı düşünmüyorum,ama öyle bir duruma gelirsem ilk düşüneceğim şey çocuğum olur derdim..benim çocuğuma üzülmek yerine siz kendi çocuğunuz bakın diye size bir soru gelse nasıl cevap verirsiniz?cımbızla negatifleri çekmek yerine benim neden böyle birşey yazdığımı pozitifleriyle düşünseniz sizin konunzla ilgili beni çok iyi anlardınız.ayyy ben ne kadar negatif kötü bir insanmışım
Ve hala daha benim konumu niye karıştırıyorsunuz burada anlamış değilim. .benim çocuğuma üzülmek yerine siz kendi çocuğunuz bakın diye size bir soru gelse nasıl cevap verirsiniz?cımbızla negatifleri çekmek yerine benim neden böyle birşey yazdığımı pozitifleriyle düşünseniz sizin konunzla ilgili beni çok iyi anlardınız.ayyy ben ne kadar negatif kötü bir insanmışım
Bakın son kez açıklıyorum. İnsanlar niye evlenir sevdiği için birlikte bir evi paylaşmak için sevişmek için üreyip çoğalmak için. Biz zaten seviyorduk zaten aynı evi paylaşıyorduk zaten sevişiyorduk. Ne eksik kaldı çocuk. Hımmm demekki çocuk için evlenmişiz. Neden sokaktan bi adam bulup spermini çalmışım muamelesi yapılıyor? İlkokuldan itibaren okuduğunu anlama metinleri verilir sizler bu metinleri hep es mi geçtiniz de bu kadar bütünü algılamak yerine cümle cümle seçip kafanıza göre yorumluyorsunuz.tam size hakveriodum ama şu cumleyı okuyana kadar çocukyapmak için evlendik o yazı beynime dank etti... siz bir çocuğun babasıyla buyume hakkı elinden aldınız ailesi olması durumunu ve o guven ortamında yetişmesini onu daha mınık bir çocukken sorumlulukla tanıştırdınız yazık olsun sizin gibi düşünenlere aklınızı başınıza alın ya evlenmeyip çocuk yapmayıp oyle hayatınıza devam edeceksiniz ya da affeceksiniz ne kadar bencilce duygularınız varmış her ikinizinde...
Bana öyle bir soru gelse boşanmayı düşünmüyorum,ama öyle bir duruma gelirsem ilk düşüneceğim şey çocuğum olur derdim..
Size kötü bir insansınız demedim asla..yada sözlerinizi cimbizlamadim..sadece kendinizi yanlış ifade ettiniz gibi geldi bende cevap verdim arkadaşım. .
Neyse aciklamissiniz zaten aslında ne demek istediğinizi..anlamıştır herkes..
Evet internettende biraz öfke kontrol teknikleri araştırıyorum ama mutlaka yardımda alacağım bu konuda. Aslında eskiden yardım alıyordum ama psikoloğum önce babamla ilgili sorunlarımı çözmemi onu ve kendimi affetmemi sağladı ilk önceliği buydu sonra ben bırakmak zorunda kaldım bu duygularımı kontrol etme kısmına gelemedik. Bundan sonra onuda çözeceğim inşallah. Bu her şeyden önce oğlum için gerekli.Valla şu kk dan tekrar anladığım bir şey de türkçe dersini çok onemsemek lazım. konu sahibi sevgiliydik sonra birbirimizi taniyinca evlenme kararı aldık deseydi bu denli saçma sapan yorumlar gelir miydi acaba? Tum sorun bir yıl birlikte yaşamaları mı? İnsanların tercihini sorgulamak yerine sorduğu soruya yardimci olmaya çalışmak lazım diye düşünüyorum.
asıl konuya gelecek olursam ikinizinde yıpranmışlığı var gibi geldi bana. yani illa şiddet aldatma gerekmez boşanmak için ama belli ki ikinizinde sevgisi bitmemiş. bence siz de esiniz de iliskiniz icin fevri olmanızı kontrol altına almalisiniz. cunku bu huyunuz devam ettikçe ayrılıp ilerde başkası ilede oolsanız aynı sorunları yaşayacaksınz. Madem öyle o zaman asıl şuan sevdginiz insan icin ikiniz de çabalayan taraf olsanız dha makul. umarım her şey yoluna girer :)
Size iki kere teşekkür ederimm dün baya gergindim kırdım bir çok kişiyi ama çok dolmuştum en ufak nefes alacak yerim yoktu.Valla şu kk dan tekrar anladığım bir şey de türkçe dersini çok onemsemek lazım. konu sahibi sevgiliydik sonra birbirimizi taniyinca evlenme kararı aldık deseydi bu denli saçma sapan yorumlar gelir miydi acaba? Tum sorun bir yıl birlikte yaşamaları mı? İnsanların tercihini sorgulamak yerine sorduğu soruya yardimci olmaya çalışmak lazım diye düşünüyorum.
asıl konuya gelecek olursam ikinizinde yıpranmışlığı var gibi geldi bana. yani illa şiddet aldatma gerekmez boşanmak için ama belli ki ikinizinde sevgisi bitmemiş. bence siz de esiniz de iliskiniz icin fevri olmanızı kontrol altına almalisiniz. cunku bu huyunuz devam ettikçe ayrılıp ilerde başkası ilede oolsanız aynı sorunları yaşayacaksınz. Madem öyle o zaman asıl şuan sevdginiz insan icin ikiniz de çabalayan taraf olsanız dha makul. umarım her şey yoluna girer :)
Aykiri yorum degl ama snin ki biraz boburlenmek... Calisiyorum diyerekten kendini apayri bi yere koyuyorsn. Bnde calisiyorum. Yeri geliyo guzel gunler yeri geliyo kötü gunler yaşıyoruz. Mis gibi bide evladin var. Biraz denemk yerine hemen boşanmayı secme . annem gibi olma diyorum. Brn bosanmis anne babayla buyudum. Hic bir eksiğim olmadi ama baba eksigim oldu. Nedeni ise annemin snin gibi dusunmesi. Biraz daha fedakarlık yap. Ne dmk ben gidip baska biri ile daha mutlu olurumSaol hayatım çok yardımcı oldu bu yorumun. Hayır anlamıyorum zaten duygusal olarak çöküntü yaşayan mutsuz dünyası sarsılmış bir kadına gereksiz yere saldırınca kendinizi iyi mi hissediyorsunuz. Kendinizi tatmin etme yolunuz bu mu? Buna çok rastlafım. İnsanlar burda dertleşmek istiyor çözüm rıyor siz ve sizin gibilerde nerden vururda yaralarım diye bakıyorsunuz. Neden aykırı yprum yapıp iki tane beğeni almak için mi?
Aykiri yorum degl ama snin ki biraz boburlenmek... Calisiyorum diyerekten kendini apayri bi yere koyuyorsn. Bnde calisiyorum. Yeri geliyo guzel gunler yeri geliyo kötü gunler yaşıyoruz. Mis gibi bide evladin var. Biraz denemk yerine hemen boşanmayı secme . annem gibi olma diyorum. Brn bosanmis anne babayla buyudum. Hic bir eksiğim olmadi ama baba eksigim oldu. Nedeni ise annemin snin gibi dusunmesi. Biraz daha fedakarlık yap. Ne dmk ben gidip baska biri ile daha mutlu olurum
Eminim gelen gideni aratır. Hangi kadin ikinci evliliginde mukemmeli yasadi. Sen bu adami yoluna koyarsin. Biraz daha sabir..
Hayır öyle bir durumda dünyayı başlarına yıkarım gibi görünüyor büyük konuşmayım ama bende sigortalar atar.Icerıgı bılıyorum merakım su
Bu güç savaşına doner de cocuğumu vermem derse cocuğunuzun velayetını kaybetme ihtimalini hıc düşündünüz mu
Çalışıyor olmanın böbürlenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum bunzaten bir gereklilik çoğu zaman. Yanlış yorumlamışsınız.Aykiri yorum degl ama snin ki biraz boburlenmek... Calisiyorum diyerekten kendini apayri bi yere koyuyorsn. Bnde calisiyorum. Yeri geliyo guzel gunler yeri geliyo kötü gunler yaşıyoruz. Mis gibi bide evladin var. Biraz denemk yerine hemen boşanmayı secme . annem gibi olma diyorum. Brn bosanmis anne babayla buyudum. Hic bir eksiğim olmadi ama baba eksigim oldu. Nedeni ise annemin snin gibi dusunmesi. Biraz daha fedakarlık yap. Ne dmk ben gidip baska biri ile daha mutlu olurum
Eminim gelen gideni aratır. Hangi kadin ikinci evliliginde mukemmeli yasadi. Sen bu adami yoluna koyarsin. Biraz daha sabir..
H
Hayır öyle bir durumda dünyayı başlarına yıkarım gibi görünüyor büyük konuşmayım ama bende sigortalar atar.
H
Hayır öyle bir durumda dünyayı başlarına yıkarım gibi görünüyor büyük konuşmayım ama bende sigortalar atar.
Çocupa kötülük etmiş oluruz babasının o kadar bencil olacağını zannetmiyorum. Sizin başınıza böyle bir şey geldi miSıgorta atması neyı değiştirir 3 yasında 20 gun cocugu gosterılmemıs bırı olarak gücünüzün yetmedıgı durumlar oluyor.Karakol da caresızce cocuğu bırakabılıyorsunuz aynı zamanda aptalca.Mahkemede sızın cocuğa zarar verecegınız bakamayacagınızı ıddıa eder de almaya çalışırsa ıhtımalını de duşunun yalancı sahıt bıle tutarlar
tam size hakveriodum ama şu cumleyı okuyana kadar çocukyapmak için evlendik o yazı beynime dank etti... siz bir çocuğun babasıyla buyume hakkı elinden aldınız ailesi olması durumunu ve o guven ortamında yetişmesini onu daha mınık bir çocukken sorumlulukla tanıştırdınız yazık olsun sizin gibi düşünenlere aklınızı başınıza alın ya evlenmeyip çocuk yapmayıp oyle hayatınıza devam edeceksiniz ya da affeceksiniz ne kadar bencilce duygularınız varmış her ikinizinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?