Zor.. Bu evlilik işi çok zor...

Birlikte yaşayıp nasıl çocuk için evlendiniz ?

Bu kafa yapılarına sahip iki insan nasıl oldu da evlendi ? Neden evlendi ?

Aynı evde yaşayıp nasıl birbirinizi tanıyamadınız ?

Ne kadar görüşünüz birbirine uysa da demek ki adamın içinde gizli özne saklıymış,anne yanında aslanlaşan kuzu :)
Senin anti-gelenekçi yapın ağır gelmiş bir yerde ve onun illa ki tipik Türk erkeği yapısını tetiklemiş.
Sanıyorum aynı yerlerden biz de geçiyoruz ama es geçiyoruz şimdilik :)

valla istediği kadar mükemmel bir baba olsun sizde mükemmel bir anne , ayrılık girdikten sonra çocuğun psikolojisini düzeltmeye yetmiyor ,yarın birgün siz evleniceksiniz ,eşiniz evlenecek sıcak huzurlu bir yuva yoksa ortada yemişim mükemmelini

yok eşimin kıskançlığının farkı şöyle bu kot seksi göstermiş giyme veya kırmıx ruj seksi oluyo sürme. Kilo al vs vs. Beni çirkinleştirme çabası. Ondan özgğvensiz kıskançlardan dedim.

Teşekkür ederim bu çok güzel bir yorumdu.

Napıyım canım bu dünyada ilk boşanacak benmiyim. Niye böyle suçlandım?

Napıyım canım bu dünyada ilk boşanacak benmiyim. Niye böyle suçlandım?

ben boşanmanız için yorum yapmadım ,çocuğunuz için yorum yaptım sonuçta sizin kararlarınız onun suçu değil umarım bundan sonraki hayatınızın cezasını çocuk çekmez

Teşekkür ederim bu çok güzel bir yorumdu.
Ayrica sizinle ayni yasta oldugumu belirtmek isterim. Daha kendinden emin, enerjimiz guclu, ne istemedigimizi iyi bilen, ne istedigimiz konusunda bazen kafamizin biraz karisik oldugu bir donem yani.
Esiniz sizden biraz daha genc. Belki sizin bu kendinizden emin tavirlariniz onun ozguvencini biraz kiriyordur.

Kisa bir anekdotumdan bahsetmek isterim. Bekarliga veda partimde butun arkadaslarimla yururken cok gurultu hallerimiz benimde uzerimdeki susu pusu goren yasli bir cift (40 senelik) yanimiza yaklasip bize sorular sormaya basladi merakli merakli. Derken arkadaslarimdan biri onlara dediki; ikinizde evliligin en onemli kuralini arkadasima soylermisiniz, kulagina kupe olsun?
Erkegin ne dedigini hatirlamiyorum, kadinin dedigi kulagima gercekten kupe olmustu ama 'Ara sira basini oksayip, aferin, ne guzel yaptin, ne iyi basardin vs tarzinda iltifat edip erkegin erkek oldugunu hissettir' dedi bana. Yani ozguvencsizligi birazda belki sizin ona yaklasiminizin elestirici oldugundandir...

Birlikte yaşayıp nasıl çocuk için evlendiniz ?

Bu kafa yapılarına sahip iki insan nasıl oldu da evlendi ? Neden evlendi ?

Aynı evde yaşayıp nasıl birbirinizi tanıyamadınız ?

İllaki biri sizle aynı tarzda yaşamadın hemen tü kaka.. Çocuğu evlenmeden mi yapaydım? Nasıl evlendiniz sorusunun cevabı sorunun içind eişte çovuk için dedimya. Sevgiliyke. İyiydik saygı vardı mükemmel bir aşktı evlendik zamanla saygıyı kaybettik. Bu evliliklerde de oluyor.

ben boşanmanız için yorum yapmadım ,çocuğunuz için yorum yaptım sonuçta sizin kararlarınız onun suçu değil umarım bundan sonraki hayatınızın cezasını çocuk çekmez
Çekmez canım çekmez sen kendi çocuğunu düşün benimkini bana bırak.

Yeni bir ev insa edecegini dusun.hani bombos bi arsa.elinde malzemeler var.gozunde buyur buyur..bi turlu baslayamazssin zor gelir baslayinca akitacagin terler..
Ama bittigindede balkonunda yudumlayacagin tertemiz bir yeni eve sahip olacagini bilirsin..nitekimde oyle olur.
Bence suan o yasayacaginiz asama gozunuzu korkutuyor.yada buyutuyorsunuz gozunuzde.
Su raddeden sonra hic sans kalmadiysa adin atimi.evet zorlu sikintili yollar olacaktir.en cokda cocuk icin.ama siz bilncli birine benziyorsunuz.kolaylikla asacaga benziyorsunuz..
Allah hayirlisini versin hakkinizda..

Tabiki benimde hatalaım var. Ben takfir etmiyorumdur belki. Kavgalarda çok yükseliyoeum kontrolsüzüm. Doğru bunlaarda benden kaynaklıdır belki.

Çekmez canım çekmez sen kendi çocuğunu düşün benimkini bana bırak.

benim çocuğumun düşünecek bişeyi yok cnm annesi başında babası başında sırf doğurmak içinde evlenmedim ,mademki doğrular söylenince tırnaklarını çıkarıyorsun o zaman başını kaşı zira düşünecek çok zamanın olacak

Tabiki benimde hatalaım var. Ben takfir etmiyorumdur belki. Kavgalarda çok yükseliyoeum kontrolsüzüm. Doğru bunlaarda benden kaynaklıdır belki.
Bunlar hafif seyler degil ama. Kendi yanlislarini goruyor olman okadar onemli ki. Umarim esinle karsiklikli oturup acik kart oynarsiniz, birseyler icin emek vermeye calisirsiniz..en onemlisi evladiniz icin. Ve elbette kendi mutlulugunuz icin.

Allah allah be için evlendeydim kocam olsun toplumsal statüm artsın evde kalmış demesinler vs va diye mi evlenseydim. Evlenme sesbibimiz aynı olmayınca neden seninki doğru sebep benimki yanlış sebep oldu. Ayrıcada allah mutlu etsin senide çocuğunuda eşinlede daha iyi olun bana ne.

Önceki konularınızı biliyorum.

Pek boşanacak gibi gelmiyorsunuz bana. Türkiye gibi olmuşsunuz karı koca; hep krizde olunca alışmış, kanıksamışsınız. Kavga, gürültü, şiddetli geçimsizlik ileri boyutta.

Her iki taraf için de buna katlanmak çok zor olmalı. Bir de bu işe aileler girmiş ki bence çok yanlış.

Toparlamak isterseniz mutlaka terapi alın derim.

Size katılıyorum. Size yazdığı cevapda kişi kendinin nasıl biri olduğunu belli etti. Boşansında kocası kurtulsun bari.

Hiç profesyonel bir yardım aldınız mı? Anlattığın kadarıyla kavgalar iki taraflı gibi, ikiniz de küçük sorunları büyük tartışmalara döndürüyor gibisiniz; problemler gerçekten hep eşinden kaynaklı mı? Biraz net örnekler verseniz?

Bir de o telefon örneğiyle adam dengesiz diyemezsin. Biri ailemin yanında beni bu kadar gömse, asıl ben onu istemiyorum diye çıkışırım ben de.

Cok mutsuzsan ve elle tutulur dal kalmamissa bosan. Cok kavga ediyoruz, saygi yok diyorsun tamam ama hic mi tutulur yani yok evliliginin yani cok mu sogudun bu adamdan? Kendini duzeltemez mi cok mu sans verdin ona? Ani karar vermeden derinlemesine dusun.
Seni anliyorum bazen insan cidden cok sogudugunj hissediyor, iyy bu mu ya benim kocam diyorsun. Onsuz bir hayatin daha iyi olacagini dusunuyorsun. Ben de yasadim bunu. Duzelmesi icin firsat verdim ben de kendimi torpuledim. Kavgalarda asla alttan almam derdinden olaylari guc savasina cevirmistik. Kim bakalim altta kalacak modundaydik. Alttan almanin gurursuzluk olmadigini bazen anlasmak icin susmak gerektigini veya en hararetli anda mantigi devreye sokup sakinlesmek gerektigini kavradim.
Ha ne oldu mukemmel degil evliligim ama gecen kavgamizdan ornek vereyim. Hastanedeydik bagiriyordu beyefendi zaten cok moralsizdim. Tek dedigim sey ' bana kotuluk yapiyorsun, ben senin uzerine titrerken cok kalbimi kirdin, karakterinden suphe duyuyorum acaba benim esim kotu kalpli bir insan mi diye dusunuyorum yazik ben bu haldeyken beni hale getirdin' demek oldu ve sustum ne derse desin. Onceden olsa bogazina yapisirdim, sesimize tum hastane inlerdi, 1 ay surerdi kavganin kritigi de. Ayip ettigini anladi, kedi gibi etrafimda dondu sonra.
Ben baris diye yazmiyorum hic duzeltilecek yon goremiyorsan ayril tabi. Mesela ben alttan almama ragmen esim ayni kalsaydi bosanirdim. O da emek vermeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…