Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy oyyy. Ben büyük bir aşkla evlendim hala seviyorum korkum ve bu konuyu açma sebebim bu yüzden zaten. Senelerce değil 1 yıl bitlikte yaşadık ve aramızda saygı varfı o zamanlar iyi yürütüyorduk. Ben bu genlerden baba istiyorum dedim evlendim. Eşim kötü bşr koca ama mükemmel bir baba. Yine olsa ondan isterim çocuğumu. Herkesin evlenmek için farklı bir sebebi var benimkide bu.
yok eşimin kıskançlığının farkı şöyle bu kot seksi göstermiş giyme veya kırmıx ruj seksi oluyo sürme. Kilo al vs vs. Beni çirkinleştirme çabası. Ondan özgğvensiz kıskançlardan dedim.Ben sızın oncekı konularınızda soyle bı bakınca kocanızı kıskandıgınız ıcın bır kavgaya gırdınızı gordum
suanda hanı esım ozguvensız dıyorsunuz ya baya havalı duruyorsunuz ama bence suanda her ne yasıyorsanız bı donem once esınız yasamız yer degıstırmıssınız şuanda.
o yüzden fevri davranmayın derim
Teşekkür ederim bu çok güzel bir yorumdu.Oncelikle, bosanan bosanmak isteyen herkese cok ama cok uzuldugumu belirtmek isterim. Siddet, aldatma, kufur vs gibi seyler olmadigi zaman, herzaman bosanma konusunun uzerinden defalarca gecilmesi taraftariyim, ozelliklede ortada bir evlat var ise.
Evet bosandim, evet gayette kolay oluyor hersey, atlatiyorsunda, tamamiyle silip unutamasanda yasadigini gayet keyifli bir sekilde hayatina devam edebiliyorsun.
Ama yinede kolay olacagini sanmayin. Seviyorsaniz, icinizde ona karsi samimi hisleriniz varsa, lutfen pes etmeyin. Belki burnun surtulmeye ihtiyaci vardir. Belki sizinde birseylerden vazgecmeniz lazimdir (mesela sesini yukseltmek, tahammulunuzu fazlalastirmak, bazen biraz susmak). Belki onunda biseylerden vazgecmesi gerekir. Belki ufak tefek degismis sakinlesmis insanlar olarak daha farkli yaklasacaksiniz birbirinize. Umarim evliliginiz bitmez. Sadece stresli yorgun ve yorucu bir donemden geciyorsunuzdur ve uc gunluk dunya yukunun agirligini birbirinizden cikariyorsunuzdur.
Napıyım canım bu dünyada ilk boşanacak benmiyim. Niye böyle suçlandım?valla istediği kadar mükemmel bir baba olsun sizde mükemmel bir anne , ayrılık girdikten sonra çocuğun psikolojisini düzeltmeye yetmiyor ,yarın birgün siz evleniceksiniz ,eşiniz evlenecek sıcak huzurlu bir yuva yoksa ortada yemişim mükemmelini
Napıyım canım bu dünyada ilk boşanacak benmiyim. Niye böyle suçlandım?
Ayrica sizinle ayni yasta oldugumu belirtmek isterim. Daha kendinden emin, enerjimiz guclu, ne istemedigimizi iyi bilen, ne istedigimiz konusunda bazen kafamizin biraz karisik oldugu bir donem yani.Teşekkür ederim bu çok güzel bir yorumdu.
İllaki biri sizle aynı tarzda yaşamadın hemen tü kaka.. Çocuğu evlenmeden mi yapaydım? Nasıl evlendiniz sorusunun cevabı sorunun içind eişte çovuk için dedimya. Sevgiliyke. İyiydik saygı vardı mükemmel bir aşktı evlendik zamanla saygıyı kaybettik. Bu evliliklerde de oluyor.Birlikte yaşayıp nasıl çocuk için evlendiniz ?
Bu kafa yapılarına sahip iki insan nasıl oldu da evlendi ? Neden evlendi ?
Aynı evde yaşayıp nasıl birbirinizi tanıyamadınız ?
Çekmez canım çekmez sen kendi çocuğunu düşün benimkini bana bırak.ben boşanmanız için yorum yapmadım ,çocuğunuz için yorum yaptım sonuçta sizin kararlarınız onun suçu değil umarım bundan sonraki hayatınızın cezasını çocuk çekmez
Ayrica sizinle ayni yasta oldugumu belirtmek isterim. Daha kendinden emin, enerjimiz guclu, ne istemedigimizi iyi bilen, ne istedigimiz konusunda bazen kafamizin biraz karisik oldugu bir donem yani.
Esiniz sizden biraz daha genc. Belki sizin bu kendinizden emin tavirlariniz onun ozguvencini biraz kiriyordur.
Kisa bir anekdotumdan bahsetmek isterim. Bekarliga veda partimde butun arkadaslarimla yururken cok gurultu hallerimiz benimde uzerimdeki susu pusu goren yasli bir cift (40 senelik) yanimiza yaklasip bize sorular sormaya basladi merakli merakli. Derken arkadaslarimdan biri onlara dediki; ikinizde evliligin en onemli kuralini arkadasima soylermisiniz, kulagina kupe olsun?
Erkegin ne dedigini hatirlamiyorum, kadinin dedigi kulagima gercekten kupe olmustu ama 'Ara sira basini oksayip, aferin, ne guzel yaptin, ne iyi basardin vs tarzinda iltifat edip erkegin erkek oldugunu hissettir' dedi bana. Yani ozguvencsizligi birazda belki sizin ona yaklasiminizin elestirici oldugundandir...
Tabiki benimde hatalaım var. Ben takfir etmiyorumdur belki. Kavgalarda çok yükseliyoeum kontrolsüzüm. Doğru bunlaarda benden kaynaklıdır belki.Ayrica sizinle ayni yasta oldugumu belirtmek isterim. Daha kendinden emin, enerjimiz guclu, ne istemedigimizi iyi bilen, ne istedigimiz konusunda bazen kafamizin biraz karisik oldugu bir donem yani.
Esiniz sizden biraz daha genc. Belki sizin bu kendinizden emin tavirlariniz onun ozguvencini biraz kiriyordur.
Kisa bir anekdotumdan bahsetmek isterim. Bekarliga veda partimde butun arkadaslarimla yururken cok gurultu hallerimiz benimde uzerimdeki susu pusu goren yasli bir cift (40 senelik) yanimiza yaklasip bize sorular sormaya basladi merakli merakli. Derken arkadaslarimdan biri onlara dediki; ikinizde evliligin en onemli kuralini arkadasima soylermisiniz, kulagina kupe olsun?
Erkegin ne dedigini hatirlamiyorum, kadinin dedigi kulagima gercekten kupe olmustu ama 'Ara sira basini oksayip, aferin, ne guzel yaptin, ne iyi basardin vs tarzinda iltifat edip erkegin erkek oldugunu hissettir' dedi bana. Yani ozguvencsizligi birazda belki sizin ona yaklasiminizin elestirici oldugundandir...
Çekmez canım çekmez sen kendi çocuğunu düşün benimkini bana bırak.
Bunlar hafif seyler degil ama. Kendi yanlislarini goruyor olman okadar onemli ki. Umarim esinle karsiklikli oturup acik kart oynarsiniz, birseyler icin emek vermeye calisirsiniz..en onemlisi evladiniz icin. Ve elbette kendi mutlulugunuz icin.Tabiki benimde hatalaım var. Ben takfir etmiyorumdur belki. Kavgalarda çok yükseliyoeum kontrolsüzüm. Doğru bunlaarda benden kaynaklıdır belki.
Allah allah be için evlendeydim kocam olsun toplumsal statüm artsın evde kalmış demesinler vs va diye mi evlenseydim. Evlenme sesbibimiz aynı olmayınca neden seninki doğru sebep benimki yanlış sebep oldu. Ayrıcada allah mutlu etsin senide çocuğunuda eşinlede daha iyi olun bana ne.benim çocuğumun düşünecek bişeyi yok cnm annesi başında babası başında sırf doğurmak içinde evlenmedim ,mademki doğrular söylenince tırnaklarını çıkarıyorsun o zaman başını kaşı zira düşünecek çok zamanın olacak
Size katılıyorum. Size yazdığı cevapda kişi kendinin nasıl biri olduğunu belli etti. Boşansında kocası kurtulsun bari.benim çocuğumun düşünecek bişeyi yok cnm annesi başında babası başında sırf doğurmak içinde evlenmedim ,mademki doğrular söylenince tırnaklarını çıkarıyorsun o zaman başını kaşı zira düşünecek çok zamanın olacak
Hiç profesyonel bir yardım aldınız mı? Anlattığın kadarıyla kavgalar iki taraflı gibi, ikiniz de küçük sorunları büyük tartışmalara döndürüyor gibisiniz; problemler gerçekten hep eşinden kaynaklı mı? Biraz net örnekler verseniz?Aslında bu karara beni yakınlaştıran en büyük faktör üzerimde baskı kurmaya çalışması. Aşırı kıskançlığında. Dolayı evet ona acıyorum saygım kalmadı. Hatta evliliğimizde saygı kalmadı. Kavganın bile üslubu olurya işte bizde o bile yok. O yüzden bu noktadayım.