yok canım anaokulunda. Yani böyle şeyler için küçük tabi ama huzursuz ortamda büyümesi daha kötü onun için.anasının yanına gidince yürek yemiş demekki
havan kime deseydin
çocuk çokmu küçük
Kişilikle alakalı. Dediğim gibi ben her duygusunu güçlü yaşayan bir insanım aşkımd agüçlü ve ani nefretimde öfkemde. Duygularım üzerinde kontrolüm az. Sigorta atıpta gözüm kararınca sesin yalnızca köpeklerin duyabileceği frekanslara kadar çıkabiliyor.1 kere boşandım
2. evliliğimi sürdüyorum
her iki eşimlede hiç avaz avaz kavga etmedim. Bana cok sacma gelıyor yanı ne buluyorsunuz bu kadar bagırıp cagırıp kavga edecek ustelık oglunuzda var ıkınızde orta yolu bulamayacaksınız bencede ayrılın cocugunuza yazık cunku.
sız esınızıde kendınızıde bır guzel ıfade ettınız ama malesef evlılık dedınız sey oyle olmuyor ıkı kısı gecınmeye nıyetı varsa ortada bulusacak bu kadar basıt bı cozumu var.
Y
yok canım anaokulunda. Yani böyle şeyler için küçük tabi ama huzursuz ortamda büyümesi daha kötü onun için.
Hah kamu spotuda geldi. He arkadaşım ya bende onu demek istemiştim zaten. Şu derdim başımdan aşmış dünyamda tek ihtiyacım buydu sağol.Tv bile izlememiş köy kızı alın diyosun da kimseyi küçük görme benden sana tavsiye ileride başına öyle bi iş gelir keşke köylü kızı Olsaydım da başıma bunlar gelmeseydi dersin...
Aslında bu karara beni yakınlaştıran en büyük faktör üzerimde baskı kurmaya çalışması. Aşırı kıskançlığında. Dolayı evet ona acıyorum saygım kalmadı. Hatta evliliğimizde saygı kalmadı. Kavganın bile üslubu olurya işte bizde o bile yok. O yüzden bu noktadayım.Yazdıklarından eşine tahammülünün kalmadığını hissettim. Gerçekten seviyor musun eşini? Acaba öz güvensizlik olarak adlandırdığın tutumu seni eşinden soğutmuş ve ona acımana neden olmuş olabilir mi? Eğer gerçekten eşine acıyorsan ayrılmayı düşünebilirsin.
Gerçekten hayatın yükünü omuzlayabileceğini, tek başına bu işi becerebileceğini düşünüyorsan boşanabilirsin.
Ama yazdıkların inatlaşmanın ötesinde gelmedi bana. Bilemiyorum, tercih. Ben boşanıp mutlu olabilen kadınlara saygı duyuyorum. Ben dolu dolu yaşamak istiyorum, sırf geleneksel yapıya uymak adına ömrümü törpülemek istemiyorum dersen sana hak veririm.
Ama bana kalırsa bunlar boşanmaya neden olabilecek şeyler değil. Yinede güçlü olduğunu düşünen bir kadına asla katlan demem. Umarım başarabilirsin.
Yok büyük bir aşktı son birkaç aya kadar.eğer bu mantık evliliği ise yaşananlar gayet normal.
Hah kamu spotuda geldi. He arkadaşım ya bende onu demek istemiştim zaten. Şu derdim başımdan aşmış dünyamda tek ihtiyacım buydu sağol.
Oğlumuz var. Çocuk yapmak için evlendik zaten.
Eeee yani? Bu senin zor anımda nemalanmak için demogoji yaptığın gerçeğini değiştiriyor mu?Senin ihtiyaçlarına göre dönmüyor dünya maalesef
Oyyy oyyy. Ben büyük bir aşkla evlendim hala seviyorum korkum ve bu konuyu açma sebebim bu yüzden zaten. Senelerce değil 1 yıl bitlikte yaşadık ve aramızda saygı varfı o zamanlar iyi yürütüyorduk. Ben bu genlerden baba istiyorum dedim evlendim. Eşim kötü bşr koca ama mükemmel bir baba. Yine olsa ondan isterim çocuğumu. Herkesin evlenmek için farklı bir sebebi var benimkide bu.ikiniz de hayatınızı bir şekilde devam ettirirsiniz ,ya insan sırf çocuk olsun diye evlenir mi yahu ,ortada bir aile yok,hayatınızı birlikte yaşayarak geçiriyorsnuz yıllarca nedense çocuk olunca kutuplar uymuyor ,kangrene döndüyse evlilik sevdiğiniz bir adamdan yapsaydınız çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?