- Konu Sahibi pinaripekci
-
bayanlar tek kelimeyle harikasınız bende aranızda olmayı çok isatiyordum ama
bebişimi bırakamadım malesef inşşaaallah bir dahaki sefere opuyorumnanaktan
ÇOK GÜZEL bir buluşmaydı hakikaten en sıkıntılı günümde ilaç gibi geldiniz gelen herkeze teşekkürler kaydirigubbakcemile3
İzmir, İzmir olalı görmedi böyle güzeller. Hepiniz çok şekersiniz. Ne diyelim bol buluşmalar diliyor ve hepinizi öpüyorum . Belki birgün birlikte olabiliriz.
tanımak istediğim herkes ordaymış ya ben sabah samsundan geldim okadar yorgundumki uyuyup kalmışım yoksa gelcektim..hepiniz çok güzelsiniz hepinizi teker teker öptüm..
sblue seni çok özldeik senin olduğun yer bir başka renkleniyo inşallah yapılır bende bebek olmadan istiyorum herkesi bi göreyim süper olur....
başakcım burçinde masmavi maşallah güzellikleri ne nazar değmesin....
Fotograflar cok güzel paylasimlar icinde tesekkürler ,arkadasliginiz daim olsun ...pınarcım sende kizinda cok tatlısıniz...
İzmir, İzmir olalı görmedi böyle güzeller. Hepiniz çok şekersiniz. Ne diyelim bol buluşmalar diliyor ve hepinizi öpüyorum . Belki birgün birlikte olabiliriz.
İzmirlilere kucak dolusu sevgiler yolluyor, buluşmalarınızın daim olmasını diliyorum.
Sayenizde İzmirimi de görmüş oluyorum..
boşuna dememişler izmirin kızları güzeldir,ışıl ışılsınız ,süpersiniz
güzel bir buluşma olmuş, bende aranızda olcaktım ama kısmet değilmiş,
inşallah başka sefere
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tek kelimeyle muhteşemdi......
hepinize çok teşekkürler ediyorum..dilerim aynı kadroyu evimde ağırlamakta nasip olur..hepiniz çok şekersiniz..sevgiyle kucaklıyorum..
pınarcım seninle tanışmayı çok istiyordum ama kısmet olmadı,olsun resimde gördüm memnun oldum
bu kadroya bende dahil olabilirmiyim canımpuyorumnanaktan
memnuniyetle ablam..benim için gururdur şu söylediğin söz bile...opuyorumnanaktan
Hiç kıskanmadım hiçççççççççç
:dilcikar:
Allah'ım ne güzel bir buluşma olmuş bu böyle..Ben de istiyorum buluşma kaynaşmak koklaşmak :kıskançlıktangeberenüye:
Çok tatlısınız..
cok harıka gozukuyorsunuz hepınız masallahh
Hiç kıskanmadım hiçççççççççç
:dilcikar:
Allah'ım ne güzel bir buluşma olmuş bu böyle..Ben de istiyorum buluşma kaynaşmak koklaşmak :kıskançlıktangeberenüye:
Çok tatlısınız..
Oyyy kıyamam
İnşallah bir gün böyle karşılıklı çayımızı kahvemizi içebiliriz opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: opuyorumnanaktan yoruma çok güldüm..ama imzaya daha çok güldüm..abim vardı karşımda neye güldüğümü sordu..söyleyince niyeyse ona komik gelmedi odun mevzuuu:roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?