Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
masaallah cok güzelsiniz hepiniz , hele hele nasil süpriz bulusma bu:sm_confused:,
siz bu sarmalaricokacimcoook , kisiri börekleri cokacimcoooknezaman hazirladiniz Insaallah hep böyle bulusmalariniz devam eder kizlar.....
İzmir'in güzel hatunları buluşmuş yine..
hepiniz harikasınız,yani iyiki de
süpriz olmuş,o masadaki mamaları ne zaman hazırladınız...
ee hem güzel,hem de marifetlisiniz,maaşallah diyeyim...
çok güzel eğlenmişsiniz,yüzünüzden belli,
dostluğunuz daim olsun hepinizin...
kucak dolusu sevgiler...
çoookkk güzelsiniz yiyecekler süper yeni yüzler görüyorum umarım bir dahaki sefere tanışırız hepinizi öpüyorum
bu arada söylemeden edemiycem peri ablacım maviler çok yakışmış her zamanki gibi çok tatlı ve çok güzelsiniz opuyorumnanaktan
üff harika çıkmışsınız...sarmalar mamalar nefis duruyor..ben de size yaptığım ama ikinci planı pas geçtiğim için getiremediğim çiğ köftelerimi yiyerek bakıyorum...
kk ile olan ilk buluşmam ve hayatımın en güzel günlerinden biriydi...
hepinizin samimiyeti,sıcaklığı o kadar güzeldi kiiiiopuyorumnanaktan.sizleri çok seviyorumm.sizlerle olmaktan çok mutlu oldum.hepiniz o kadar güzelsiniz kiii.en kısa zamanda tekrar buluşuruz inşallah tekrarlarız böyle güzel günleriii:asigim:
dostluğumuz daim olur inş!
bidaki buluşma ne zamancokacimcoookilk fırsatta aranıza katılabilirim ilk uçaklacokacimcoook:CüvCüv: ellerinize sağlık harika görünüyor yiyecekler:lepi: resimler biraz daha büyük eklenmiş olsaydı,sizleri biraz daha yakından görmek isterdimhihoyyyt allah dostluğunuzu daim etsin..:Saruboceq:böyle buluşmaları gördükçe kk yı bir kez daha seviyorum:asigim: