• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmir KK spriz Karyaka bulumas :)

Ne diyeyim ben size şimdi yemişsiniz sarmaları pastaları börekleri
Gözümüz yok yani :umursamaz: nasıl yediniz bizsiz mafoldumben
Kızlar sizleri tekrar görmek çok güzeldi opuyorumnanaktan
Hepiniz çok şugar çıkmışsınız sefiyommm sizleri kaydirigubbakcemile3
İzmirin güzel hatunları yerimseniben sevgiler size istanbuldan :teytey:
Kocaman öpücüklerimi yoluyorum hepinize :asigim:

Betül ablacım boncuğum canlarım benim kocaman öpüyom sizleri opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3

bende seni öpüyorum canım. Şeniz opuyorumnanaktan

YA KIZLAR BUGUN HEPıMıZ LEPıYıZ DEDıNıZ YA BEN UNUN NEDEMEK OLDUGUNU AZ ÖNCE ANLADIM YA :)
AMA BOZUNTUYA DA VERMIYOM HANI :lepi:

çok güzel bir gün yaşadım bugün. bana bugünü yaşatan arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim.
sblue
yengeç burcu
başak35 ve kızı
nazar boncuğu
peri ve annesi
gizem1986
aysenfatos
bumuyani
kkgm ve oğluşu enes
kaşmir
hepinizi çok seviyorum. iyiki sizleri tanımışım. iyiki varsınız.

:enbuyukkk:
tabii bize bu fırsatı verenlerede teşekkür etmeden geçilmez.
:nazar:

Arkadaşlar son anda yaptığımız değişiklikle Karşıyaka buluşması bi harikaydı. Yiyecekleri tektek herkes saydı zaten. Herşey gerçekten harikaydı. Sevonun kuru patlıcan dolmasının tadı damağımda kaldı ama orda yemekle kalmadık evlerimizede aldık valla herşeyden. Şimdi kalkıp yiyecem.hihoyyythihoyyyt Yeni tanıdığım güleryüzlü güzel arkadaşları da tanıdığıma çok memnun oldum.Sevom kız biz seni çeşmelerdede bulup buluşuruk anammm.kurtulacağınımı sandın bizden heee:sm_cool::sm_cool:

Arkadaşlar son anda yaptığımız değişiklikle Karşıyaka buluşması bi harikaydı. Yiyecekleri tektek herkes saydı zaten. Herşey gerçekten harikaydı. Sevonun kuru patlıcan dolmasının tadı damağımda kaldı ama orda yemekle kalmadık evlerimizede aldık valla herşeyden. Şimdi kalkıp yiyecem.hihoyyythihoyyyt Yeni tanıdığım güleryüzlü güzel arkadaşları da tanıdığıma çok memnun oldum.Sevom kız biz seni çeşmelerdede bulup buluşuruk anammm.kurtulacağınımı sandın bizden heee:sm_cool::sm_cool:

gelin tabi gelmeyenide furucam bensiz buluşanıda furucaam bi cinnet yeter valla :roflol:

çok güzel bir gün yaşadım bugün. bana bugünü yaşatan arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim.
sblue
yengeç burcu
başak35 ve kızı
nazar boncuğu
peri ve annesi
gizem1986
aysenfatos
bumuyani
kkgm ve oğluşu enes
kaşmir
hepinizi çok seviyorum. iyiki sizleri tanımışım. iyiki varsınız.

:enbuyukkk:
tabii bize bu fırsatı verenlerede teşekkür etmeden geçilmez.
:nazar:

canım ablammmmŞeniz

sen bensiz mantıları götürürken iidi demiii :dilcikar:

Sevom sen merak etme biz hemencik mantı günüde düzenlerik.:dance::dance:

vallahi sizi görünce içim kıpır kıpır oldu sevil ablam muhteşemsin
kadriye ablam hamilelik çok yakışmış sana burcu ablam yine çok güzelsin hepiniz muhteşemsiniz yeni arkadaşları görünce dahada mutlu oldum
kkgm senide görmüş oldum çok mutluyum

Back