zmir KK spriz Karyaka bulumas :)

Kızlar mamalar harika,siz harikasınız:lepi:
Ah ahhhhhhhhh içim gitti sarmalarakaydirigubbakcemile3
Benim yerimede yemişsinizdir artıkcokacimcoook
Hepinizi öpüyorum kocamn kocaman.
Helal sana İzmir diyorum tabikide:lepi:

asom gel izmire bekleriz sana arebesk çalarım ben arka fonda
herkesde boncu büyük sanmış niyeyse pek şirindir güzeldir kendileri

gel buyur dicem ama hepisi midemisdeee :roflol:kahvaltıda bile sarmalardan böreklerden kalanları yedim bugün kaydirigubbakcemile3
ama benim sevgili validem sizinkiler gibi değil kadın iyi ben ne yapim?opuyorumnanaktan
sus dedikçe konuşuyo yav yok almıces seni bidaki buluşmalara seni başka bi diyardansın sen :dilcikar:
belli çok eğlenmişssiniz arabızda olmayı çok istedim ama gelemedim malum iş..... fakat aklım hep sizdeydi bidahaki buluşmada umarım galebilirim.hepinizi öpüyorum kızlar çok talısınız

nisbet yapimm mi azıcık daha akarkam ooh oooohhh sositososito

Kızlar mamalar harika,siz harikasınız:lepi:
Ah ahhhhhhhhh içim gitti sarmalarakaydirigubbakcemile3
Benim yerimede yemişsinizdir artıkcokacimcoook
Hepinizi öpüyorum kocamn kocaman.
Helal sana İzmir diyorum tabikide:lepi:

:dilcikar:yorumsuz

eğlenmiş olmanıza çok sevindim kızlar.çok güzel fotolarda maşallah.inşallah hep buluşursunuz.birgün bizde gelebiliriz umarım.beni kızım küçük diye gelemdim buda biline...
cnm keşke gelebilseydin onca uğraştın bizim için ama Şeniz
hepiniz çok süpersiniz
dostluğunuz daim olsun
yemeklerde süper tabiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
hanımlar hepiniz harikasınız
dostluğunuz daim olsun o yüzünüzdeki gülücükler eksik olmasınopuyorumnanaktan
:Saruboceq:
iyilik kumpanyası ha :roflol: yanlış olmuş ama bak bunuda tuttum valla süpersin
çok güzelsiniz arkadaşlar
ayy o yemekler neyy öyle
süper gözüküyorlar.
zemuszemus
abooww gene burcu abla masallah amma gezıyonus hee burda gezen var gezemeyen varr :dilcikar: cok guzelsınız masallah
ayrıca o yemekler ne hıc beğenmedım :dilcikar:
öylee gezeriz bol bol kaydirigubbakcemile sen beğenme yemekleri zaten :umursamaz:
teşekkürler abba buyrunnnnnnnnn

ha bu arada çenemi görmedim bunu nasıl kaçırmışki o:uhm:

gurbetin gözü kör olsun cemrem :gitme:
yamacımda olsa kaçar mıydı hiç :jeyyar:
kambersiz düğün de oluyomuş demek :umursamaz:

sen bensiz mantıları götürürken iidi demiii :dilcikar:

kim ben mi :1shok:
kuru iftira kim dedi :1shok:
bütün gün dedim ki mavişim recimde, bi lokma yemem dedim :1closedeyes:
zaten barones cadısı hiç de güzel yapamaıştı, laf aramızda :dilcikar:

canım benim sen sarma iste benden yeter ki. ben sana istyediği kadar sararım.opuyorumnanaktan sen yeterki buraya gel. Şeniz

ooy ablacım, nefis görünüyorlar, kalem gibi :1rolleyes:
aah ah inşallah gelebilirim yine oralara :sinifsinif:

böyle giderse 5. buluşmadan sonra bu fıstık gibi görüntünüzden bir eser kalmıcak
100 er kilo olacaksınız kaydirigubbakcemile3
maşallah hepinizeeee

esse öperim seni cnm

çipiil yalan söeme ağzın dolu mantıların sosu yoğurdu kenardan sızarken fotoların var
sarımsak kokusu hala üstünde bura kadar gelio :mymeka:

esse öperim seni cnm

çipiil yalan söeme ağzın dolu mantıların sosu yoğurdu kenardan sızarken fotoların var

delilin yok :umursamaz:
hani ortada foto var mı kaydirigubbakcemile3
gelen sarımsak kokusu da baronesten geliyodur kaydirigubbakcemile3
tek delil burnum uzadı, onu da gelmeden göremezsin :jeyyar:

esse öperim seni cnm

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ya bir süredir neti aç.amıyordum buca pikniğe gidilicek diye bili,yordum ben kene korkusu yüszünden gidemem demiştim netede girememiştim şimdi ben anlamadım dün ksk demi oldu bu iş buca iptalmi olmuştuuuuu yaaa ne olur kızlar cvp atın...ama bu olmazki burnumun dibine geldiniz ben gelemedim öylemi nası yani yaaaa

evt cnm son dk da yer değişikliği yaptık sana baktım ama online değildin malesef

hepiniz harika görünüyorsunuz.... :lepi: daha ne diyeyim..... orada olmak vardı ama nerdeee..... sizi görmek te güzel..... Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz

Şu neşeye, eğlenceye, suratlardaki mutluluk ifadelerine bakın..
Sarmalar,börekler zaten ağız sulandırıcı..
Keşke ben de orda olsaydım de gelebilseydim
hepinizi tek tek öpüyoruuuuuum! Şeniz

cadılaaaaaarrrrrrrr o yiyeceklerin hepsini sizmi yediniz cokacimcoook
hiç kırıntıdamı bırakmadınız :1closedeyes: :1closedeyes:

ama biz hamişiz küstükkk :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

izmirin dağlarında çiçekler açar
altın güneş orda sırmalar saçar

gökyüzündeki melekler yeryüzüne inmiş, karşıyakada buluşmuş....ama ne buluşma......
kk böyle buluşma görmedi....tabi ki en son vur patlasın çal oynasın le meyhane buluşmasından sonra...

sbluem, nazarboncuğum, yengeçburcum, başak35 ve 35 buçukları ve izmirin diğer güzelleri, hepinizi kocaman öpüyorum...havasına-suyuna-toprağına-insanına kurban olduğum izmirime selamlar, sevgiler...

selam kızlar:a015:
resimlere derin bir offfff.......... çekerek baktımsenağlama:gitme:herşey muhteşem olmuş. buluşma, ortam, siz, yemekler ,herşey süper..yine harikasınız,enerjini objektiflere fazlasıyla yansımış...ama ben yoktum yine malesefmafoldumbenmafoldumben
dün bütün gün ordaydım,hatta saat tam 13.00 gibi ordan geçtim:çok üzgünüm: kardeşlerimin evi alaybeyde onların oraya hazırladığım yiyecekleri bıraktımmafoldumben
sonra telefondada görüştüğümüz gibi gün boyu çarşıdaydım malesefmafoldumben işlerim kısa sürede bitti ama eşimin işlerinin uzaması ve çocuklarla birlikte oluşum yanınıza gelmeme engel oldu malesefsenağlamasenağlama
çok stres oldum ve üzüldüm açıkcası son zamanlara kadar da ümidim vardı ama aksilikler oldu gelemedim işte..senağlamasenağlama
sizin karşı kıyınızdaydım sadece:1no2:vapurla karşıya geçip yarım saat sonra yanınızda olabilirdim ama olmadı işte....gerçektende kısmet değilmişmafoldumbenmafoldumben
valla her sesinizi duyduğumda gerçektende çok heyecanlanmıştım kısa süre sonra hep orda olmayı hayal ettim durdum gün boyu..
eksik olmayın kızlar beni karşılamayı bile teklif ettiniz ama inanın ayrılabilecek bir durumum olsaydı zaten gelirdim emin olunmafoldumben
neyse ben hala ümitliyim :gitme:
bir dahaki buluşmaya umarım birkaçgün önceden gelirim ve bir sorun çıkmadan görüşebiliriz umarım:Saruboceq:
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
ellerinize emeğinize ayağınıza ,yüreğinize sağlık herbirinizin opuyorumnanaktan
yaptıklarınız,yedikleriniz hepsi muhteşem görünüyorlar benim yerimede bol bol yeseydiniz :gitme:
onların hepsini bitirmediniz demi:1shok:
bir orduluk yemek yapmışsınız resmen:1shok::1shok:
açık havada silip süpürdük demeyin sakın haa:1shok:
offf yaa varya sarmalar gözümde kaldı heee:umursamaz:

Son düzenleme:
çokom ağustosra çeşmeye beklerim haaa kaydirigubbakcemile5

su35 cnm bizde çok istedik sende gelesin gözümüz yolda kaldı mafoldumben
bu kadar yakınken aksilik işte ne yapalım
ayrıca mamalar bitti gitti son kalanları bölüştük bugünde yemeye devam ettik :jeyyar:

ayy gene süpersınızzz.bende merak edıp açtımm baktım fotolaraaa.ne güsel mamalarr.avucumu yaladım merak etmeyın kaydirigubbakcemile3...
Rabbım dostluğunuzu daim etsınn.hep böyle olun hanımlarr.....:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…