asom gel izmire bekleriz sana arebesk çalarım ben arka fonda:1shok::1shok::1shok:
allahım nazarım deymesin
offffff diyorum ben size yaaa:lepi::lepi:
sblue emeğine sağlık canım,resimler şimdi olmuş iştekaydirigubbakcemile5kim kimdir,nasıl geçti buluşma daha net anlıyabiliyoruz..yoruldun ama deymiş emeğine=)
bi kere lepi pozlarınıza hasta oldumkaydirigubbakcemile3
nazarboncuğuna günün jeyyarı demişsin,pozda tam yani:roflol:
nazarboncuğunu ben daha büyük sanıyodum,oysaki çıtı pıtı gen bi kadın,zemuszemus
sbluecim çok tatlısın,bütün herkez öyle,çoluk çocuk ohhh:teytey:deymesin kimse keyfinize olmuş yaniyerimseniben
inanın orda olmak çok isterdim,bunu bence bol bol tekrarlayın..maşallah maşallah tü tü tü=)a.s.
gel buyur dicem ama hepisi midemisdeee :roflol:kahvaltıda bile sarmalardan böreklerden kalanları yedim bugün kaydirigubbakcemile3OF FISTIKLARRRRRRRRRRzemuszemus
NE KADAR ŞİRİNSİNİZ GÜZELSİNİZ HEPİNİZİ İYİÇE TANIYORUM ARTIKIM
FİRSTIM NAZARIM YENGEÇBURCU
YA HEPİNİZ ÇOK ÇOK ŞİKSINIZopuyorumnanaktan
EEEEE KISLAR CATLAYACAĞIM NARDESE GÖZÜMÜ MASADAN ALAMADIMMM
OBUR BİRİ OLARAKKKK HEYYYYYY :bbo:
sus dedikçe konuşuyo yav yok almıces seni bidaki buluşmalara seni başka bi diyardansın sen :dilcikar:ama benim sevgili validem sizinkiler gibi değil kadın iyi ben ne yapim?opuyorumnanaktan
belli çok eğlenmişssiniz arabızda olmayı çok istedim ama gelemedim malum iş..... fakat aklım hep sizdeydi bidahaki buluşmada umarım galebilirim.hepinizi öpüyorum kızlar çok talısınız
Kızlar mamalar harika,siz harikasınız:lepi:
Ah ahhhhhhhhh içim gitti sarmalarakaydirigubbakcemile3
Benim yerimede yemişsinizdir artıkcokacimcoook
Hepinizi öpüyorum kocamn kocaman.
Helal sana İzmir diyorum tabikide:lepi:
cnm keşke gelebilseydin onca uğraştın bizim için ama Şenizeğlenmiş olmanıza çok sevindim kızlar.çok güzel fotolarda maşallah.inşallah hep buluşursunuz.birgün bizde gelebiliriz umarım.beni kızım küçük diye gelemdim buda biline...
kaydirigubbakcemile5hepiniz çok süpersiniz
dostluğunuz daim olsun
yemeklerde süper tabiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:Saruboceq:hanımlar hepiniz harikasınız
dostluğunuz daim olsun o yüzünüzdeki gülücükler eksik olmasınopuyorumnanaktan
iyilik kumpanyası ha :roflol: yanlış olmuş ama bak bunuda tuttum valla süpersinoy oy oy dolmalar yenmiş hain domdomlar :roflol:
nazarboncugum kkgm sızlerıde gordum nıhayett sbuleyı ızmır muhabbetlerınden tanıyodum ıyılık kumpanyası:) nazarım fıstıgım kkkgm nur topum ıkınızı ve tum bulusanları opuyorumm devamının dahada guel bı sekılde gelıp bızı kıskanclıktan catlatmanız dılegıylee cok guzel bı bulusma olmus:):)
zemuszemusçok güzelsiniz arkadaşlar
ayy o yemekler neyy öyle
süper gözüküyorlar.
öylee gezeriz bol bol kaydirigubbakcemile sen beğenme yemekleri zaten :umursamaz:abooww gene burcu abla masallah amma gezıyonus hee burda gezen var gezemeyen varr :dilcikar: cok guzelsınız masallah
ayrıca o yemekler ne hıc beğenmedım :dilcikar:
teşekkürler abba buyrunnnnnnnnnayy maşallahhh
kısslarrr yaa sizin bulusmalarınız çok güzeeell oluyorrr.. heveslı heveslı bakıyorum acıkcası.. opuyorumnanaktan dostlugunuz daim olsun:lepi:
aman hamarat gacılar neler yapmıssınız üleee... baktıkca acıktım valla cokacimcoook
ha bu arada çenemi görmedim bunu nasıl kaçırmışki o:uhm:
sen bensiz mantıları götürürken iidi demiii :dilcikar:
canım benim sen sarma iste benden yeter ki. ben sana istyediği kadar sararım.opuyorumnanaktan sen yeterki buraya gel. Şeniz
böyle giderse 5. buluşmadan sonra bu fıstık gibi görüntünüzden bir eser kalmıcak
100 er kilo olacaksınız kaydirigubbakcemile3
maşallah hepinizeeee
esse öperim seni cnm
çipiil yalan söeme ağzın dolu mantıların sosu yoğurdu kenardan sızarken fotoların var
sarımsak kokusu hala üstünde bura kadar gelio :mymeka:
esse öperim seni cnm
çipiil yalan söeme ağzın dolu mantıların sosu yoğurdu kenardan sızarken fotoların var
sarımsak kokusu hala üstünde bura kadar gelio :mymeka:
ya bir süredir neti aç.amıyordum buca pikniğe gidilicek diye bili,yordum ben kene korkusu yüszünden gidemem demiştim netede girememiştim şimdi ben anlamadım dün ksk demi oldu bu iş buca iptalmi olmuştuuuuu yaaa ne olur kızlar cvp atın...ama bu olmazki burnumun dibine geldiniz ben gelemedim öylemi nası yani yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?