• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmir KK spriz Karyaka bulumas :)

bu buluşmadan haberim yoktu.. mafoldumben
ne güzel toplanmışsınız yine siz öyle..
pc bozulmuştu anakart yanmış mafoldumben
afiyetler olsun yarasın inş kaydirigubbakcemile3

Süper bir toplantı olmuş yine. Ben bir daha asla geliyorum diye adımı yazdırmamaya karar verdim arkadaş. Gelirim dedikçe son dk da birşey çıkıyor ve kriz geçiriyorum sonra

gitti valla zeno ama bugün aynen devam bi hafta biraz daha gayret ederim olur biter
herşeye deyerdi o mamalar :lepi:

oy oy oy dolmalar yenmiş hain domdomlar :roflol:
nazarboncugum kkgm sızlerıde gordum nıhayett sbuleyı ızmır muhabbetlerınden tanıyodum ıyılık kumpanyası:) nazarım fıstıgım kkkgm nur topum ıkınızı ve tum bulusanları opuyorumm devamının dahada guel bı sekılde gelıp bızı kıskanclıktan catlatmanız dılegıylee cok guzel bı bulusma olmus:):)

essemmm canım benimm ben de kocaman öpüyorum canem seniŞeniz
en kısa zamanda biz de karşılaşırız canım benim.bi dahaki buluşmaya seni de bekliyorumopuyorumnanaktan

kkgm abam benim yaa bi biz buluşamadık :çok üzgünüm:
Kuzum benim çok tatlı çıkmışsınızz

ıyıym bnde sĞl denız sezonunu aÇtık bızde bugun eŞımle yandık bıde eŞım abna guluyor.
ıÇımız kıyıldı dunku berektlı Çok lezız mı lezızıkramalardan yedık :) namaz kılıp yatcez bızde artık :)

gitti valla zeno ama bugün aynen devam bi hafta biraz daha gayret ederim olur biter
herşeye deyerdi o mamalar :lepi:

sevilim kiloları nasıl verip bu hale geldiyse o mamalardan aldığınıda hemececik verir değilmi canım
yakında tığ gibin çıkacak karşımıza...kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

yazıların hepsini alıntı yapınca çok yer kapladı
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için..........

son dakikada , üstelik haber vermeden katıldığım bu buluşmada çok iyi vakit geçirdim.yiyecekler nefisti, ellerinize sağlık.. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sizleri tanıdığıma sevindim..görüşmek dileğiyle a.s.

son dakikada , üstelik haber vermeden katıldığım bu buluşmada çok iyi vakit geçirdim.yiyecekler nefisti, ellerinize sağlık.. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sizleri tanıdığıma sevindim..görüşmek dileğiyle a.s.

canım bende kendi adıma seni tanımaktan mutluluk duydum. buluşmalarda bekliyoruz seni.

canım benimmm inş en kısa zamanda bekliyorum ben de seni...
öpüyorum gülüm ...opuyorumnanaktan

kızz yoksa sen bizden gizli ev buluşmalarıdamı yapıyon hıııı:olmaz::olmaz:kaydirigubbakcemile3

Back