zmir KK spriz Karyaka bulumas :)

kızlar ne güzel bir buluşma olmuş öyle....kıskanmamak elde değil:dilcikar:....

sarmalar harika görünüyo...manzara desen o biçim süper...

ama sizler daha güzelsiniz..

Allah dostluğunuzu daim etsin inşallah...gülen yüzleriniz hiçç solmasın...a.s.

[ı]amanın bılmıyomussun demek

dunyanın tam ortası neresı kuzummmm

:lepi:akşehir:lepi:[/ı]

hee ok canım ince esprini anlayamamısm :)
aa bizde yunaga gelcez arkadaşın memleketı.annesi orda onlara gelcez.benım eşimde seydişehirli.
Burdada çok tanıdıgımz varakşehirli

oku oku başım döndü valla..:bbo:..bende sizin için denize attım kendimi...o kadar sinir oldum ki...anca deniz rahatlatabildi beni...urla urla olalı bugünkü kadar seri yüzerken görmedi beni...hadi bi dahaki buluşmayı burda düzenleyin....:smiley-cool:

farklı farklı topiclerde yazıştıım dostlarım sizleri görüp tanığıma çook sevindim,a.s.
dostluğunuz daim olsun,
gülen yüzlerinizi hiiç solmasın,sakaryamdan öpçükler yolluyom,haberiniz ossuunopuyorumnanaktan

heee hazırcı seniii. bu kezde sen düzenlede biz gelek cancağızımmmm:sm_cool:hihoyyyt

march abla keşke sende gelseydinnnnn

üzgünüm aşkım..karşıyakaya hiç yalnız gitmedim ...kaybolurum diye korktum...urladan çok uzun mesafe ve nasıl giderim düşüncesi caydırdı beni...zaten geç saatte haberim oldu...istesem de gelemedim...bi dahakine inşallah...çeşmealtı sizi bekliyor...birlikte denize gircez dimiii...opuyorumnanaktan

bi saniye bişe demeyi unuttum izmirli güzeller,
hamiş hatunlar allah kolaylık versin bu sıcaklarda,
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,sizi torpilli öpeemŞeniz

ya sankı herkes bırbırını kırkyıldır tanıyor gıbıydı karŞıdan gÖren kesın ole sanardı yanı.herkes ole sıcaktıkı ole guzeldıkı.ıyıkı varsınız arkadaŞlar ıyıkı varsın kk

Kız Boncummm Bu Buluşmayı Kaçırdım Ama Tez Vakitte İtina İle İlgilenicem Senlen

Artık daha fazla dayanamıyacam kızlar ben çıkıyorum ve yatıyorum herkeslere iyi geceler....:teytey::teytey:hepiniz iyiki varsınızzz a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…