gunicen gel canom ilgilen benlen kaydirigubbakcemile2
keşke olsaydın ama nasip işte çıkıyor birşeylergizemmm hani fotolar ablam yaa...gelemedim canlar...aklım sizdeydi ama...ne diyelim sağlık olsun...bir daha dünyaya gelsem gurbete gelin gitmem ama oldu birkere...işte böyle hep gurbetten yatılı misafirin olur planların da alt üst olur...Çok üzgünüm çoook
Şenizne güzelsiniz maşallah size
a.s
SEVİİİ canom süzülmüşsün sen kıı...maşallahh...gidiyo kilocuklar bell,iopuyorumnanaktan
:dilcikar: :mymeka:üff harika çıkmışsınız...sarmalar mamalar nefis duruyor..ben de size yaptığım ama ikinci planı pas geçtiğim için getiremediğim çiğ köftelerimi yiyerek bakıyorum...
saol asom kaydirigubbakcemile5bidaki buluşma ne zaman ilk fırsatta aranıza katılabilirim ilk uçaklacokacimcoook:CüvCüv:
ellerinize sağlık harika görünüyor yiyecekler
resimler biraz daha büyük eklenmiş olsaydı,sizleri biraz daha yakından görmek isterdim
allah dostluğunuzu daim etsin..:böyle buluşmaları gördükçe kk yı bir kez daha seviyorum:asigim:
gözün kulağın buluşmalarda olsun kaçırma bidahakini ağlama böyleherşey harika görünüyor yemekler harika, sizler harika
keşke bende gelebilseydimmmmm mafoldumben
bisde seni sefios abane marifetlimişiniz hanımlar ,,,
sizleri seviyorummm:1hug:
mersii taze gelinim opuyorumnanaktanoyyyy maşallah izmirlilere en güzel buluşmalar sizinki bence opuyorumnanaktan
hep böyle yüzünüz gülsün inş izmirin güzelleri Şeniz
sarmalar dolmalar böreklerrrrr ooooooo herseyde var afiyet olsun hepinize
bidahaki bulusmayı bekliyorum sabırsızlıkla :sm_cool:
burcum kısırı dolaba koydum kıyamıyom yemeyee mafoldumbenopuyorumnanaktan Şeniz
tmm unutma ama seni buluşmadan mesul ajan ilan ediyorumAbla Çaktırma Ben Sana İspitlerim :kedi:
Owww resimler büyümüş
Bayılıyorum sizlere :jeyyar:
yav ne fesatsın ne hasetsin msn de yedin başımı durmamış burdada yazmışın ank06 yıda ayartmışın oof of ne ediim sana bilmemki :mymeka: kıskanma nolur çalış seninde olurPehhhhhh
Yıyecekler bayat gorunuyoooooo
Hepinizde birbirinizden çirkinsizniz
Ayrıcada hıc eglenmıs gorunmuyosunuz
Mıllet ole yapmacık yapmacık gulmus
Kımbılır sımdı de nası yorgunsunuzdur :
Ohhhhhh ayaklarınızda şişmistir muhakkak:dilcikar:
Yaaaaaaaaaa herbıyanım şişdi ama yıyeceklerden degılllll
Kasıyın tek tek dötünüzüde nazar degmesın:umursamaz:
Ayrıca da olan var olmayan var
Sıze ınat buradakılerı sırf bulusabılmek ıcın kk lı yapacammmmmm
Hadı hadı dipcik gibisiniz masallahhhh
evt ben çok beğendim bu fikri:lepi::lepi::lepi: artık bu izmirin sembolü.:roflol::roflol:
Şeniz inşallah canım. yaz dönüşü mutlaka yine bir arada olacağız.:lepi:
reca ederim tatlımAMANDA AMAN TPİKİMİZ NEDE CANLANMIŞ canım dostlarımm çook teşekkür ederim böle bir gün yaşadığımız içim sevilcim şekerim gönlüne sağlık iyiki yaptın kız nede güzel oldu çok teşekkür ederim kendi adıma herşey süperdi doyamadımyaaaaaa bi dahakiş buluşma ne zaman kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr kolları sıvayın bakalım
:lepi: :lepi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan :Saruboceq:
:teytey:harikasiniz izmirli güzeller
opuyorumnanaktanbulusmalariniz ve dostluklariniz daim olur insallahopuyorumnanaktan
allah muhabbetinizi artdir
ağzını öpeyim nede güzel söyledin peri kaydirigubbakcemile5 hazırcı meşkuş nolceek :dilcikar:heee hazırcı seniii. bu kezde sen düzenlede biz gelek cancağızımmmm:sm_cool:hihoyyyt
onun içinmi gelemedinsen nerde oturuyordun?
iyisin çok hoş kadınsında bu yününü hiç sevmedim bir kaynanasını sevmeyen gelin :roflollaraktan kötü örnek olacan bize :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?