zmir KK spriz Karyaka bulumas :)

eğlenmiş olmanıza çok sevindim kızlar.çok güzel fotolarda maşallah.inşallah hep buluşursunuz.birgün bizde gelebiliriz umarım.beni kızım küçük diye gelemdim buda biline...

keşke olsaydın ama nasip işte çıkıyor birşeyler
ne güzelsiniz maşallah size

a.s
Şeniz
SEVİİİ canom süzülmüşsün sen kıı...maşallahh...gidiyo kilocuklar bell,iopuyorumnanaktan

zemuszemus ii olmuşum demii ama bugün dayanamadım götürdüm erşeyi sositososito

üff harika çıkmışsınız...sarmalar mamalar nefis duruyor..ben de size yaptığım ama ikinci planı pas geçtiğim için getiremediğim çiğ köftelerimi yiyerek bakıyorum...
:dilcikar: :mymeka:
saol asom kaydirigubbakcemile5
herşey harika görünüyor yemekler harika, sizler harika
keşke bende gelebilseydimmmmm mafoldumben
gözün kulağın buluşmalarda olsun kaçırma bidahakini ağlama böyle
ne marifetlimişiniz hanımlar ,,,
sizleri seviyorummm:1hug:
bisde seni sefios aba
mersii taze gelinim opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan Şeniz
burcum kısırı dolaba koydum kıyamıyom yemeyee mafoldumben
Abla Çaktırma Ben Sana İspitlerim :kedi:
tmm unutma ama seni buluşmadan mesul ajan ilan ediyorum
Owww resimler büyümüş
Bayılıyorum sizlere :jeyyar:

bende sana bayılabilirmiyim tatlım
yav ne fesatsın ne hasetsin msn de yedin başımı durmamış burdada yazmışın ank06 yıda ayartmışın oof of ne ediim sana bilmemki :mymeka: kıskanma nolur çalış seninde olur
:lepi::lepi::lepi: artık bu izmirin sembolü.:roflol::roflol:
Şeniz inşallah canım. yaz dönüşü mutlaka yine bir arada olacağız.:lepi:
evt ben çok beğendim bu fikri

reca ederim tatlım
eh bidahakileri siz yapın ben rahatıma bakayım oooh oh olur demiii

:teytey:harikasiniz izmirli güzeller
opuyorumnanaktanbulusmalariniz ve dostluklariniz daim olur insallahopuyorumnanaktan
allah muhabbetinizi artdir
opuyorumnanaktan :Saruboceq:
heee hazırcı seniii. bu kezde sen düzenlede biz gelek cancağızımmmm:sm_cool:hihoyyyt
ağzını öpeyim nede güzel söyledin peri kaydirigubbakcemile5 hazırcı meşkuş nolceek :dilcikar:

izmirin güzelleri hepinizde harikasiniza.s.
allah dostlugunuzu daim etsin insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
hele o yiyecekler nefiscokacimcoook manzara süperalkisalkisalkis
hersey dört dörtlükkaydirigubbakcemile5 bi ben eksigim:jeyyar:-tatlicadiarzu-
bu güzel mutlulugunuzu bizimle paylastiginiz icin hepinize cok tesekkür ederim güzelleropuyorumnanaktan:asigim:

:1shok::1shok::1shok:
allahım nazarım deymesin
offffff diyorum ben size yaaa:lepi::lepi:
sblue emeğine sağlık canım,resimler şimdi olmuş iştekaydirigubbakcemile5kim kimdir,nasıl geçti buluşma daha net anlıyabiliyoruz..yoruldun ama deymiş emeğine=)
bi kere lepi pozlarınıza hasta oldumkaydirigubbakcemile3
nazarboncuğuna günün jeyyarı demişsin,pozda tam yani:roflol:
nazarboncuğunu ben daha büyük sanıyodum,oysaki çıtı pıtı gen bi kadın,zemuszemus
sbluecim çok tatlısın,bütün herkez öyle,çoluk çocuk ohhh:teytey:deymesin kimse keyfinize olmuş yaniyerimseniben
inanın orda olmak çok isterdim,bunu bence bol bol tekrarlayın..maşallah maşallah tü tü tü=)a.s.

OF FISTIKLARRRRRRRRRRzemuszemus
NE KADAR ŞİRİNSİNİZ GÜZELSİNİZ HEPİNİZİ İYİÇE TANIYORUM ARTIKIM
FİRSTIM NAZARIM YENGEÇBURCU
YA HEPİNİZ ÇOK ÇOK ŞİKSINIZopuyorumnanaktan
EEEEE KISLAR CATLAYACAĞIM NARDESE GÖZÜMÜ MASADAN ALAMADIMMM
OBUR BİRİ OLARAKKKK HEYYYYYY :bbo:

hepiniz çok süpersiniz
dostluğunuz daim olsun
yemeklerde süper tabiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yorumları için tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. hepinizi seviyorum. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 :lepi: Şeniz Şeniz

oy oy oy dolmalar yenmiş hain domdomlar :roflol:
nazarboncugum kkgm sızlerıde gordum nıhayett sbuleyı ızmır muhabbetlerınden tanıyodum ıyılık kumpanyası:) nazarım fıstıgım kkkgm nur topum ıkınızı ve tum bulusanları opuyorumm devamının dahada guel bı sekılde gelıp bızı kıskanclıktan catlatmanız dılegıylee cok guzel bı bulusma olmus:):)

abooww gene burcu abla masallah amma gezıyonus hee burda gezen var gezemeyen varr :dilcikar: cok guzelsınız masallah
ayrıca o yemekler ne hıc beğenmedım :dilcikar:

ayy maşallahhh
kısslarrr yaa sizin bulusmalarınız çok güzeeell oluyorrr.. heveslı heveslı bakıyorum acıkcası.. opuyorumnanaktan dostlugunuz daim olsun :lepi:

aman hamarat gacılar neler yapmıssınız üleee... baktıkca acıktım valla cokacimcoook

belli çok eğlenmişssiniz arabızda olmayı çok istedim ama gelemedim malum iş..... fakat aklım hep sizdeydi bidahaki buluşmada umarım galebilirim.hepinizi öpüyorum kızlar çok talısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…