zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

Ohhhh gıdın yav gıdın pıknıĞede gıdın kurtlarınızıda dÖkÜn bızde ıstanbuldan sızı melÜl melÜl seyredelım yahu hamıle olan var bu gezmelerı canı Çeken var Çekmeyen var=)huuuuu kene var bızım burda sızın orda yokmu kızlar ya=)

ben gelirsem size kurabiye yapıcam yazın benide listeye yaaa. senağlama
size rüşvet veriyorum. belki tarih değişir. gelemezsem varya çıldırırım yaaa.

kizlar biletimi aldimmmm 14 ünde geliyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt

bitoşuuummm geliyo büyük ihtimalle oda burda olur yaneee geliyoz bizde ....

listeyi yapayımda eklemeler olur zamanla
yer : buca kaynaklar cennet vadisi piknik alanı
saat : sabahtan ? 10 00 10 30 gibi iyidir sanırım
tarih : 27 haziran cumartesi
NOT:servisimiz mevcuttur ücreti sayıya göre değişkendir fazla tutmayacak ama meraklanmayın

kazen (sarmaların aşkına )
sblue \ browni
yengeçburcu ve güzelleri \ kısır
desibel
usnac
nazlı
dıptısdıptıs
firstlady \ sarma
strawberry35 \ kısır - zümlü kek
lonely35
bebytwin ? ( belli değil )
güneş55
bumuyani
zeliha
bitoşumm
kuşuuum

Son düzenleme:
heyy maşallah arkilerime :lepi: doluşmuşlar şimdiden delikafadulden
güzel haber bitoşumunda aramıza katılacak olması hihoyyyt
tarih olarak 27 haziran bence uygun olucektir eşimde cmrtsi gitmemiiizn bizim için daha rahat olucağını söyledi hane pazar günü çok kalabalık olur belki rahat edemessiniz açısından kaydirigubbakcemile2
ayrıca eşimden aldığım bilgiye dayanarak girişin kişi başı olabilceği vede masa kirasınında göz önünde bulunudurlması gerektiğini söyledi ama bunlar aramzda paylaştığımız zaman cüzzi rakamlar yerimseniben giriş ücreti içinde yeterli bilgiyi bi şekilde sizlere ileteceğim süprizzzzz

ayrıca sevom benim yanıma kızlarımıda ekle cnm eğer isterlerse onlarıda getireceğim kaydirigubbakcemile

telefonuna baktım ama bulamadım burcum nasıl öğrenebilirzki ancak oraya gitmek gerek
evt pazar bencede çok kalabalık olur rahat edemeyiz

telefonuna baktım ama bulamadım burcum nasıl öğrenebilirzki ancak oraya gitmek gerek
evt pazar bencede çok kalabalık olur rahat edemeyiz

ben (yane eşim ) halleder cnm :jeyyar:
tamm ozaman tarih belirlendi herkes okeymi 27 haziran cumartesi :lepi:

yuppiiiiiiiiiiiii benide yazın listenin başına kıslarr her türlü uyarızz mangalda var mı cokacimcoook

ama ip atlamak yok tamam mı

Son düzenleme:
Ben de geliyom ben deeee.....o zamana müsait olurum herhalll...yiyecek ne yapacağımı bimiyorum şu anda ama ilerleyen günlerde bilgi veririm sevocum...şimdi başka telaşlarım var...heyyyttt maşallahh ne piknik olacak...cokacimcoook :icecream::içelim:hihoyyytgamyoncuiremsu

alllah bu piknik var yaaaaaaaaaaaaaaa ortalığı yıkar geçirir mangal olmasın yaww neysee siz varsınız ya oda bana yeterrrrrr vereliniortak

yuhh ya bu kadarıda fazla ama .....

bana ne en sonunda dayanamayacam uçakla gelecem ...olmuyor ama ne işiniz var bana ne yaa.....

sibelim sen dondurma getir :icecream: kaydirigubbakcemile3

bana ne en sonunda dayanamayacam uçakla gelecem ...olmuyor ama ne işiniz var bana ne yaa.....

ayy kıyamam sen başladın gene çırpınmaya :roflol:
ama naparsan yap biliyosun nafile :teselli:
yolcudur abbas bağlasan durmaz

yuppiiiiiiiiiiiii benide yazın listenin başına kıslarr her türlü uyarızz mangalda var mı cokacimcoook

ama ip atlamak yok tamam mı
sen çekersin biz atlarız kuzum
mangal yaparsak zor olur malzeme vs diye düşündük ama köfte yapabiliriz burcumun dediği gibi
seni zaten yazdım çabuk karar ver ne mama yapaaksın cokacimcoook

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis

offf ya yine bi buluşma ve ben yine yokum yaaaasenağlama
haftasonu hem eşim evde hem de 27 haziran oğlumun doğum günü...
çok üzüldüm yaaaa inş gelmem için bi engel çıkmaz ama şimdilik bile imkansız gibi...senağlama
çok istiyordum sizlerle tanışmayı...

olmazz sen çekersin biz atlarızz yaa canım benimde ip atlamak çekerse delikafadulden

kkgm olsun kıss gell bizde 28 mayısta akşamm babamızın doğum gününü yaptık gündüz eğlenceye gittik sende ayarlayabilirsin

Son düzenleme:
sibelim sen dondurma getir :icecream: kaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam sen başladın gene çırpınmaya :roflol:
ama naparsan yap biliyosun nafile :teselli:
yolcudur abbas bağlasan durmaz

delllendirmeyin beni bak atlarım uçağa gelirim ne var kusumm da orda bana bakar o,1 gecede yatarım dönerim ohhhhsize inat gelirim görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…