kizlar biletimi aldimmmm 14 ünde geliyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt
heyy maşallah arkilerime :lepi: doluşmuşlar şimdiden delikafadulden
güzel haber bitoşumunda aramıza katılacak olması hihoyyyt
tarih olarak 27 haziran bence uygun olucektir eşimde cmrtsi gitmemiiizn bizim için daha rahat olucağını söyledi hane pazar günü çok kalabalık olur belki rahat edemessiniz açısından kaydirigubbakcemile2
ayrıca eşimden aldığım bilgiye dayanarak girişin kişi başı olabilceği vede masa kirasınında göz önünde bulunudurlması gerektiğini söyledi ama bunlar aramzda paylaştığımız zaman cüzzi rakamlar yerimseniben giriş ücreti içinde yeterli bilgiyi bi şekilde sizlere ileteceğim süprizzzzz
telefonuna baktım ama bulamadım burcum nasıl öğrenebilirzki ancak oraya gitmek gerek
evt pazar bencede çok kalabalık olur rahat edemeyiz
yuppiiiiiiiiiiiii benide yazın listenin başına kıslarr her türlü uyarızz mangalda var mı cokacimcoook
sibelim sen dondurma getir :icecream: kaydirigubbakcemile3Ben de geliyom ben deeee.....o zamana müsait olurum herhalll...yiyecek ne yapacağımı bimiyorum şu anda ama ilerleyen günlerde bilgi veririm sevocum...şimdi başka telaşlarım var...heyyyttt maşallahh ne piknik olacak...cokacimcoook :icecream::içelim:hihoyyytgamyoncuiremsu
yuhh ya bu kadarıda fazla ama .....
bana ne en sonunda dayanamayacam uçakla gelecem ...olmuyor ama ne işiniz var bana ne yaa.....
sen çekersin biz atlarız kuzumyuppiiiiiiiiiiiii benide yazın listenin başına kıslarr her türlü uyarızz mangalda var mı cokacimcoook
ama ip atlamak yok tamam mı
seni zaten yazdım çabuk karar ver ne mama yapaaksın cokacimcoookBen de geliyom ben deeee.....o zamana müsait olurum herhalll...yiyecek ne yapacağımı bimiyorum şu anda ama ilerleyen günlerde bilgi veririm sevocum...şimdi başka telaşlarım var...heyyyttt maşallahh ne piknik olacak...cokacimcoook :icecream::içelim:hihoyyytgamyoncuiremsu
yuhh ya bu kadarıda fazla ama .....
bana ne en sonunda dayanamayacam uçakla gelecem ...olmuyor ama ne işiniz var bana ne yaa.....
sibelim sen dondurma getir :icecream: kaydirigubbakcemile3
ayy kıyamam sen başladın gene çırpınmaya :roflol:
ama naparsan yap biliyosun nafile :teselli:
yolcudur abbas bağlasan durmaz