zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

oof yaaaa geçen buluşmaya gelemedim
şimdiki tarihte öle bi zamana gelmiş ki KPSS sınavımın olduğu günsenağlamasenağlamasenağlama

şansa bak yaaabenneyaptımki

hadi hadi yaşasın piknik zamanı gelmiş hihoyyythihoyyythihoyyyt
ben herzamanki gibi söz vermek istemiyorum
söz veripte sözümde duramazsam kötü oluyor
bir aksilik çıkmazsa allah izin verirse bende orada olacağımhihoyyythihoyyyt

beni yazmayın ben gelemeyebilirim. çünküüüü aynı tarihlerde istanbulda görümcemin oğlunun düğününde olucam. yani kesin değil gidip gitmeyeceğimiz. ama gitmezsek kesin geliyorum. tey tey tey :teytey::teytey::teytey:

anaaa ne zaman acdınız topıc yaw:)..hakkatende kalb kalbe karsıymıs bızde dun esse ıle pıknık ıcın yer kesıfındeydık:)..bol bol eglenceler kızlar :)..

kizlar cok güzel valla haziranin 15 inde izne ayriliyorum, orda olursam bende gelirim muhakkak kusumla daha belli degil simdiden söz vermeyimde cok isterimmmmmmmm
vereliniortak
oof yaaaa geçen buluşmaya gelemedim
şimdiki tarihte öle bi zamana gelmiş ki KPSS sınavımın olduğu günsenağlamasenağlamasenağlama

şansa bak yaaabenneyaptımki
sınav tam olarak hangi gün
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

:1shok:

anaaa ne zaman acdınız topıc yaw:)..hakkatende kalb kalbe karsıymıs bızde dun esse ıle pıknık ıcın yer kesıfındeydık:)..bol bol eglenceler kızlar :)..

genemi pişti olucaz vereliniortak :roflol:

karcım valla topici açmışlarda kaç sayfa ilerlemişler bacım :))kaydirigubbakcemile

sende gel cnm bambuyani :)))

çıkın çıkın gelin işteehihoyyythihoyyyt

Bı TARFTAN SIZE YAZIYORUM BI TAraftn kocişlı tartışıyorum :) piknik varmış bnde istıyorum dıyorummmmm

piknikhihoyyyt............................ piknikhihoyyyt.............
piknik ...................hihoyyytpiknik........................piknikhihoyyyt..................piknikhihoyyyt
piknik...................hihoyyyt

genemi pişti olucaz vereliniortak :roflol:
sanırım yaw bızde mekanla anlastık :)..kendın pişir kendın ye olcak sekercım gorusurz artık resımlerden bıtenem :)..
karcım valla topici açmışlarda kaç sayfa ilerlemişler bacım :))kaydirigubbakcemile

valla boncugum yah maşallah deyım sıze sekercım:)..anam calıskan bu hatunlar baksana :)..

Bİ TARFTAN SIZE YAZIYORUM BI TAraftn kocişlı tartışıyorum :) piknik varmış bnde istıyorum dıyorummmmm

gideceğimiz yere aileler alınıyor damsız girilmiyor bizler zaten malum kalabalığız
ama illede yollamam derse kava etmeeyin anlamak lazım sonuçta

ohhh oh missss cokacimcoook

oha diyorum başkada bişi diyemiyorum:1shok:coştunuz iyice bizi delirtmeyemi çalışıyonus nandelikafadulden
korkarımki yakında kocalar sizle buluşma düzenlemek için başlık açıcaklar burayakaydirigubbakcemile

canlarım kenelere dikkatt sengözlerimebaksanab sizin oralarda çokmuş ona göre:1ninca:
(bi ihtimal korkarda iptal ederler belki)

bi kezde taş koyma yahu :mymeka:
yok ayrıca kene neyim burda :dilcikar:

ayy sankım azcık ıkna olck gıbı gÖrunuyor ben pıknık gunune kadr ugrasayım sansımı denıyeyım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…