- 12 Kasım 2008
- 774
- 1
vereliniortakkizlar cok güzel valla haziranin 15 inde izne ayriliyorum, orda olursam bende gelirim muhakkak kusumla daha belli degil simdiden söz vermeyimde cok isterimmmmmmmm
sınav tam olarak hangi günoof yaaaa geçen buluşmaya gelemedim
şimdiki tarihte öle bi zamana gelmiş ki KPSS sınavımın olduğu günsenağlamasenağlamasenağlama
şansa bak yaaabenneyaptımki
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemilehadi hadi yaşasın piknik zamanı gelmiş hihoyyythihoyyythihoyyyt
ben herzamanki gibi söz vermek istemiyorum
söz veripte sözümde duramazsam kötü oluyor
bir aksilik çıkmazsa allah izin verirse bende orada olacağımhihoyyythihoyyyt
beni yazmayın ben gelemeyebilirim. çünküüüü aynı tarihlerde istanbulda görümcemin oğlunun düğününde olucam. yani kesin değil gidip gitmeyeceğimiz. ama gitmezsek kesin geliyorum. tey tey tey :teytey::teytey::teytey:
anaaa ne zaman acdınız topıc yaw:)..hakkatende kalb kalbe karsıymıs bızde dun esse ıle pıknık ıcın yer kesıfındeydık:)..bol bol eglenceler kızlar :)..
kim tutar seni kaydirigubbakcemile
sanırım yaw bızde mekanla anlastık :)..kendın pişir kendın ye olcak sekercım gorusurz artık resımlerden bıtenem :)..genemi pişti olucaz vereliniortak :roflol:
karcım valla topici açmışlarda kaç sayfa ilerlemişler bacım :))kaydirigubbakcemile
Bİ TARFTAN SIZE YAZIYORUM BI TAraftn kocişlı tartışıyorum :) piknik varmış bnde istıyorum dıyorummmmm
bende istıyorumm amaa
sanırım yaw bızde mekanla anlastık :)..kendın pişir kendın ye olcak sekercım gorusurz artık resımlerden bıtenem :)..
valla boncugum yah maşallah deyım sıze sekercım:)..anam calıskan bu hatunlar baksana :)..
oha diyorum başkada bişi diyemiyorum:1shok:coştunuz iyice bizi delirtmeyemi çalışıyonus nandelikafadulden
korkarımki yakında kocalar sizle buluşma düzenlemek için başlık açıcaklar burayakaydirigubbakcemile
canlarım kenelere dikkatt sengözlerimebaksanab sizin oralarda çokmuş ona göre:1ninca:
(bi ihtimal korkarda iptal ederler belki)