:1shok: Ayy yemin ettt,komşumu geliyor sana,ay şimdi ben çok kıskandım buna yaa :çok üzgünüm:
Koymazsan valla gözüme görünme:jeyyar:
Hemide birde üstüne üstlük komşu olucakmışsınız :dilcikar:
Pabucumuz dama atıldı desene -tatlicadiarzu-
Canımmm benim Ya bak Şimdi Kıskanma Eniştemin kafasına gir Gel Sen İzmire dinle bizii :asigim:Bak Straw süper kısır yapar diğer kızların elinden herşey gelir hazır bebiş geliyo ben Berkeme bakarımda e daha ne istiyon turkbayragi
Ya Straww bende seni öpücem ama Şeniz
listeyi yapayımda eklemeler olur zamanla
yer : buca kaynaklar cennet vadisi piknik alanı
saat : sabahtan ? 10 00 10 30 gibi iyidir sanırım
tarih : 27 yada 28 haziran haftasonuna denk gelmekte
NOT:servisimiz mevcuttur ücreti sayıya göre değişkendir fazla tutmayacak ama meraklanmayın
kazen (sarmaların aşkına )
sblue \ browni
yengeçburcu \ kısır
desibel
usnac
nazlı
dıptısdıptıs
firstlady \ sarma
strawberry35 \ kısır - zümlü kek
lonely35
bebytwin ? ( belli değil )
listeyi yapayımda eklemeler olur zamanla
yer : buca kaynaklar cennet vadisi piknik alanı
saat : sabahtan ? 10 00 10 30 gibi iyidir sanırım
tarih : 27 yada 28 haziran haftasonuna denk gelmekte
NOT:servisimiz mevcuttur ücreti sayıya göre değişkendir fazla tutmayacak ama meraklanmayın
kazen (sarmaların aşkına )
sblue \ browni
yengeçburcu \ kısır
desibel
usnac
nazlı
dıptısdıptıs
firstlady \ sarma
strawberry35 \ kısır - zümlü kek
lonely35
bebytwin ? ( belli değil )
Evet dibine dibine gidiyorum Nazlının kısmetseopuyorumnanaktan
Bak ne fotolar çıkar bizden ozamankaydirigubbakcemile3
ama tam karar veremedimki örnek diye yazdım valla daha yapcam meraklanma sositosositoNeden sen bi browni yapıyosun bakayım:mymeka:
Bize yazmış çifter çifter:mymeka:
Çok köle isaura gördüm kendimi o listede benkaydirigubbakcemile3
valla kazen bey sarma varsa gelirim dedi söz sözdür demi nazlımNasıl yani kazendemi geliyor üstüne birde yaprakmı sarıcak yoksa yemeyemi geliyor:roflol::roflol:
C.tesi olursa çok sevinirim zira pazar ailece geçirdiğimiz tek gün
sen gidionda ben gidemem mi banane yaz sonu bende gelicim komşu olaraktan :dilcikar:
sen gidionda ben gidemem mi banane yaz sonu bende gelicim komşu olaraktan :dilcikar:
ama tam karar veremedimki örnek diye yazdım valla daha yapcam meraklanma sositososito
valla kazen bey sarma varsa gelirim dedi söz sözdür demi nazlım
bi ara güzel mantı açarım tinayla kaparım diyodu onada mantı yaptıralım bari :jeyyar:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanGel yavrum kıyamam ben sanaopuyorumnanaktan
Hemen dibimi tutcam ben sana
Anca beraber,kanca beraber demi ama?opuyorumnanaktan
hmm sanmam geleceğini amaaaaa mantı yapacaksa gelsinalkisalkisalkis varsa gelirim demiş amaa bak sarma var gelin dememişizki dimi ama yani söz sonra isteyeninin yüzü kara olunca verilmiş:jeyyar::jeyyar:Yok abimizdir misafire hürmette kusur etmiyoruz hoş ben yapamam ama hazır sarmada var gelebilir naniknanik
hmm sanmam geleceğini amaaaaa mantı yapacaksa gelsinalkisalkisalkis varsa gelirim demiş amaa bak sarma var gelin dememişizki dimi ama yani söz sonra isteyeninin yüzü kara olunca verilmiş:jeyyar::jeyyar:Yok abimizdir misafire hürmette kusur etmiyoruz hoş ben yapamam ama hazır sarmada var gelebilir naniknanik
elim boş gelsem olurmu ,,nede olsa yaşlı ve ameliyatlıyım
[/COLOR:çok üzgünüm:
]
:roflol::roflol::roflol::roflol:
amma uzun yazmışsınn sırnaşık şey
ee börek, salata, çay, et yok mu. :1shok:cokacimcoook:uhm:
ee börek, salata, çay, et yok mu. :1shok:cokacimcoook:uhm:
var vaar olmaz mı ama daha bölüştürme işini tam yapmadım gelecekler tam belli olsun onları ayarlayacağım daha
örnek olsun diye yazdım şimdilik
sarmada sana kalmaz sadece yormayalım kıyamam sanada ablacım Şeniz
ben az çıkıyorum işlerim var akşama dönerim :a015: :a015:
kizlar cok güzel valla haziranin 15 inde izne ayriliyorum, orda olursam bende gelirim muhakkak kusumla daha belli degil simdiden söz vermeyimde cok isterimmmmmmmm