bigünde eşlerlemi toplaşsak acaba CADIARZU
evelallah burcum vereliniortak kaydirigubbakcemile5benmki hemen atladı bizde gelek diyededim otur oturduğun yerde sen ne işiniz var sırnaşık şey
ama bu konuyuda ciddi ciddi düşünüom yane :jeyyar:
onada bi ayar çekeriz biz nasılsa vereliniortak
Hıh eşlerlede toplaşın iyce çatlatın bizi orta yerimizden :dilcikar:
he valla olisim bana süpriz yapti bu gün biletlerimi getirdi gidin anne dedi sende gel canim
turuncu86 Hıh eşlerlede toplaşın iyce çatlatın bizi orta yerimizden
müjdeyi kuşum verdi canım çok sevindim
izmirli koca bulmam lazım tek yol bu sanırım turkbayragi
hah bak o süper olur delikafadulden
ayyy benimkininde demin oldu ....bizde varız demi dedi ..bu seferde ben baktım ..öyle:roflol::roflol:kuşummm ben diyomm bana bi yollasın onu görürüm inatı
bak bana açtımm neti burcu ablam mesaj atmış bana ben de bir gördümm yazın beni dedimm anamm daha herifin haberi bilem yokkk delikafadulden
:jeyyar:
offf ewet yaa eşimin tutumu biraz farklı böyle durumlarda.o biraz tutucudur ve hep böyle olayları duyunca içim bi tuhaf olur,bilirim çünkü izin vermeyeceğini...ama napalım her güzelin bi kusuru vardır dieyip geçiom ,işte ben desenağlama
yyaaa madem bu kadar ısrarcı biz seni yad ederiz ..önemli olan huzurla olması tatsızlığa sebep olunca espirisi kalmaz..öpüyorum cnm Şenizvalla bnmkide önce herşeye hayır der sonra bnm dediğim olur herifimin adını haluk deyin değiştircem heee:roflol:haftasonu ya canım o haftasonları ewde oluyo genelde.ama bakalım yine de nasip diyorum be gülüm...
:roflol::roflol::roflol::roflol:kk hatunlarının kocişlerinin ortak kaderi :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5 bendensin deesene kaydirigubbakcemile3
bende herif akşam işten geldi direk diomki ya fatih bu cennet vadisinin girişi ne kadardı :roflol: adam böle :1shok: hayırdır dio aa dedim senin haberin yokmu biz kızlarla pikniğe gidioz sırnaşık şey ooo diyor nerden olsun soranmı var laelaelaelaelae
ayyy sende geliyon sonunda bitoşummm...Şenizkizlar oh eglenceye bak be valla ne olcak heeeeeeeee
sen verirsin valla o dersi kuzumsositososito:roflol:ayneeen biz pikniğe gidioz dedim bakıo melil melil
haziran sonu dedim daha varmış şimdiden ne bu heycan dio
burcum bu tubaya ders verek biz koca nasıl punduna düşürülür :jeyyar:
ŞenizŞeniza.s.simdiden heyacan sardi valla hem canlarima kavusuyom hem canim türkiyeme hem izmirime hem kk dostlarima arkadaslarima tabiki bendeki heyacan cok fazla valla iple cekiyommmmmmmmm
yaaa aslında bu sefer annemleri getirebilirim bende ...CADIARZUbendende al o kadar ablacımm yarın olsun ya biliyonmu dicemm biz pikniğe gidiyoz aa ne zaman dicek çok sevşncek sever öleşeyleri ama sen değil dicemm kk olarak gidsiyoz kızlarla dicemm anne isterse onu da göçtürcem dicemm benimki ya haber verdiğin için sağl be ne gerek varr sölemeseydinn sen kararını vermişsin dicek zemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşıkşey
bitoşummmmmmmmmmmmm ayy kıss gel valla ip atşıcez bakkkk karşılıklı kaydirigubbakcemile3
gel diyom kız...anlamıyon ciddi diyomopuyorumnanaktansen ne iş ya bana ne bende gelcem sen tee yaban ellerden geliyonda ben şurdan samsundanmı gelemicem
yaaa bende diycektim en başta aslında ...güzelmi olurdu sanki ...:jeyyar:CADIARZUbigünde eşlerlemi toplaşsak acaba CADIARZU
ne diyoıooonn ablacım erkek variyiz yaa biraz evelallah heç bişi yapamazzz HAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
valla bazen bana nasıl katlanıyo diyomm yazık canım kocişimeee ahh kıyamam acıdım kıss adama
ayyy bende kız kıyamam ben ona sarı kuşummmmm benim oooooopuyorumnanaktan
sblue hee vallah pek bi ii olurr şöle le meyhanede akşam gene fasıllı heriflerle bii buluşma yapsak ne hoş olurr temmuzdada ona kolları sıvayak :))
evelallah burcum vereliniortak kaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol: :roflol:
naptı acaba ben merak ettim CADIARZUbu gün ben cok sevincliyim he yavrumun böyle düsünmesi beni cok duygulandirdi daha 19 yasinda en cok bu gün mutluyum cok süper ya insan evladindan böyle seyler görünce cok mutlu oluyor kuzum benim
güzelim,çok becerikliyim,çok hamaratım,bilmediğim bişey yoktur,her eve uyum sağlarım:jeyyar:delikafadulden
naptı acaba ben merak ettim CADIARZU
tmm listeye yazdım adını :roflol:
ucak biletlerimizi getirdi canim süpriz olaraktan süprizzzzz
ayyy cnm kıyamam ne kadar güzel düşünmüş
allah iyilerle karşılaştrsın onu yolunu açık etsin :Saruboceq: