zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

bigünde eşlerlemi toplaşsak acaba CADIARZU

benmki hemen atladı bizde gelek diye dedim otur oturduğun yerde sen ne işiniz var sırnaşık şey
ama bu konuyuda ciddi ciddi düşünüom yane :jeyyar:
onada bi ayar çekeriz biz nasılsa vereliniortak

benmki hemen atladı bizde gelek diye dedim otur oturduğun yerde sen ne işiniz var sırnaşık şey
ama bu konuyuda ciddi ciddi düşünüom yane :jeyyar:
onada bi ayar çekeriz biz nasılsa vereliniortak
evelallah burcum vereliniortak kaydirigubbakcemile5
Hıh eşlerlede toplaşın iyce çatlatın bizi orta yerimizden :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol:

bu gün ben cok sevincliyim he yavrumun böyle düsünmesi beni cok duygulandirdi daha 19 yasinda en cok bu gün mutluyum cok süper ya insan evladindan böyle seyler görünce cok mutlu oluyor kuzum benim

kuşummm ben diyomm bana bi yollasın onu görürüm inatı

bak bana açtımm neti burcu ablam mesaj atmış bana ben de bir gördümm yazın beni dedimm anamm daha herifin haberi bilem yokkk delikafadulden

:jeyyar:
ayyy benimkininde demin oldu ....bizde varız demi dedi ..bu seferde ben baktım ..öyle:roflol::roflol:
haftasonu ya canım o haftasonları ewde oluyo genelde.ama bakalım yine de nasip diyorum be gülüm...
yyaaa madem bu kadar ısrarcı biz seni yad ederiz ..önemli olan huzurla olması tatsızlığa sebep olunca espirisi kalmaz..öpüyorum cnm Şenizvalla bnmkide önce herşeye hayır der sonra bnm dediğim olur herifimin adını haluk deyin değiştircem heee:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:kk hatunlarının kocişlerinin ortak kaderi :roflol::roflol:
kizlar oh eglenceye bak be valla ne olcak heeeeeeeee
ayyy sende geliyon sonunda bitoşummm...Şeniz
ayneeen biz pikniğe gidioz dedim bakıo melil melil
haziran sonu dedim daha varmış şimdiden ne bu heycan dio
burcum bu tubaya ders verek biz koca nasıl punduna düşürülür :jeyyar:
sen verirsin valla o dersi kuzumsositososito:roflol:
simdiden heyacan sardi valla hem canlarima kavusuyom hem canim türkiyeme hem izmirime hem kk dostlarima arkadaslarima tabiki bendeki heyacan cok fazla valla iple cekiyommmmmmmmm
ŞenizŞeniza.s.
yaaa aslında bu sefer annemleri getirebilirim bende ...CADIARZU
kızzzz sendemi atlıycen ipi:roflol::CüvCüv:bu halde hey allahım yaa beklenir bu kk nın hatunlarından efsunluyuz yaaa ondan:roflol::roflol:
sen ne iş ya bana ne bende gelcem sen tee yaban ellerden geliyonda ben şurdan samsundanmı gelemicem
gel diyom kız...anlamıyon ciddi diyomopuyorumnanaktan
bigünde eşlerlemi toplaşsak acaba CADIARZU
yaaa bende diycektim en başta aslında ...güzelmi olurdu sanki ...:jeyyar:CADIARZU

evelallah burcum vereliniortak kaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: :roflol:

bu gün ben cok sevincliyim he yavrumun böyle düsünmesi beni cok duygulandirdi daha 19 yasinda en cok bu gün mutluyum cok süper ya insan evladindan böyle seyler görünce cok mutlu oluyor kuzum benim
naptı acaba ben merak ettim CADIARZU
güzelim,çok becerikliyim,çok hamaratım,bilmediğim bişey yoktur,her eve uyum sağlarım:jeyyar:delikafadulden

tmm listeye yazdım adını :roflol:

bulusma tarihinden bir gün öncede benim kocisimin dogum günü valla hepsi bir arada kusum nirdesin aaaaa

amaniin kime alıntı yapayım şaştım sadece
onaylıyorum kim ne dediyse hııı hııı yaaa eveeet :roflol:

aman sbulem boşver bende alıntı yapıyom yapıyom bakıyom ipin ucu kopuyo ..en sonunda bildiğimi yazıyom ..yaawww ben bu ara pekbi uzata uzata yazıyom emme..

kız suprensesi sen gel ben sana envayi çeşit aday bulucam:roflol::roflol:sengözlerimebaksanab

yaaa benim bu ruh halim kendi kendine akılsız oluyo ..CADIARZU:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…