- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
Ben de geliyom ben deeee.....o zamana müsait olurum herhalll...yiyecek ne yapacağımı bimiyorum şu anda ama ilerleyen günlerde bilgi veririm sevocum...şimdi başka telaşlarım var...heyyyttt maşallahh ne piknik olacak...cokacimcoook :icecream::içelim:hihoyyytgamyoncuiremsu
offf ya yine bi buluşma ve ben yine yokum yaaaasenağlama
haftasonu hem eşim evde hem de 27 haziran oğlumun doğum günü...
çok üzüldüm yaaaa inş gelmem için bi engel çıkmaz ama şimdilik bile imkansız gibi...senağlama
çok istiyordum sizlerle tanışmayı...
delllendirmeyin beni bak atlarım uçağa gelirim ne var kusumm da orda bana bakar o,1 gecede yatarım dönerim ohhhhsize inat gelirim görürsünüz
gelsene yavrııımmmm ...bakmammmı ben sana ..gözüm gibin hemide ...sen gel yeterki ...vereliniortakdelllendirmeyin beni bak atlarım uçağa gelirim ne var kusumm da orda bana bakar o,1 gecede yatarım dönerim ohhhhsize inat gelirim görürsünüz
canımyaaa kıyamamofff ya yine bi buluşma ve ben yine yokum yaaaasenağlama
haftasonu hem eşim evde hem de 27 haziran oğlumun doğum günü...
çok üzüldüm yaaaa inş gelmem için bi engel çıkmaz ama şimdilik bile imkansız gibi...senağlama
çok istiyordum sizlerle tanışmayı...
olmazz sen çekersin biz atlarızz yaa canım benimde ip atlamak çekerse delikafadulden
kkgm olsun kıss gell bizde 28 mayısta akşamm babamızın doğum gününü yaptık gündüz eğlenceye gittik sende ayarlayabilirsin
kuuusummm sana yasak bak piknik felan ben yoksam sende yoksun :)))
lmiyorum da ertesi güne.yine de nasip bakalım canem.çok istiyorm gelmeyi ama nasip....:Saruboceq:kkgm olsun kıss gell bizde 28 mayısta akşamm babamızın doğum gününü yaptık gündüz eğlenceye gittik sende ayarlayabilirsin
ayarlarsın canikom iste yeterki birde enişteden izin alabilirsen tabiki vereliniortak
ayyy inş izin alabilirim gülüm yaaabiliyorsunn durumumusenağlama
gelsene yavrııımmmm ...bakmammmı ben sana ..gözüm gibin hemide ...sen gel yeterki ...vereliniortak
canımyaaa kıyamam..bizde seni görmek istiyoz ..anam seninki biraz inat galiba klava: ...biz burdan almanyadaki enişteyi neyim bağladık:roflol::roflol: ...seninki ikna olmadı ...heee
demi canım ...ama herifi inat hatunun ne etsin canımyaaaCADIARZUCADIARZU
kuşummm ben diyomm bana bi yollasın onu görürüm inatı
bak bana açtımm neti burcu ablam mesaj atmış bana ben de bir gördümm yazın beni dedimm anamm daha herifin haberi bilem yokkk delikafadulden
:jeyyar:
kuşummm ben diyomm bana bi yollasın onu görürüm inatı
bak bana açtımm neti burcu ablam mesaj atmış bana ben de bir gördümm yazın beni dedimm anamm daha herifin haberi bilem yokkk delikafadulden
:jeyyar:
kaydirigubbakcemile5 bendensin deesene kaydirigubbakcemile3
bende herif akşam işten geldi direk diomki ya fatih bu cennet vadisinin girişi ne kadardı :roflol: adam böle :1shok: hayırdır dio aa dedim senin haberin yokmu biz kızlarla pikniğe gidioz sırnaşık şey ooo diyor nerden olsun soranmı var laelaelaelaelae
simdiden heyacan sardi valla hem canlarima kavusuyom hem canim türkiyeme hem izmirime hem kk dostlarima arkadaslarima tabiki bendeki heyacan cok fazla valla iple cekiyommmmmmmmm
bendende al o kadar ablacımm yarın olsun ya biliyonmu dicemm biz pikniğe gidiyoz aa ne zaman dicek çok sevşncek sever öleşeyleri ama sen değil dicemm kk olarak gidsiyoz kızlarla dicemm anne isterse onu da göçtürcem dicemm benimki ya haber verdiğin için sağl be ne gerek varr sölemeseydinn sen kararını vermişsin dicek zemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
bendende al o kadar ablacımm yarın olsun ya biliyonmu dicemm biz pikniğe gidiyoz aa ne zaman dicek çok sevşncek sever öleşeyleri ama sen değil dicemm kk olarak gidsiyoz kızlarla dicemm anne isterse onu da göçtürcem dicemm benimki ya haber verdiğin için sağl be ne gerek varr sölemeseydinn sen kararını vermişsin dicek zemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşıkşey
bitoşummmmmmmmmmmmm ayy kıss gel valla ip atşıcez bakkkk karşılıklı kaydirigubbakcemile3
sen ne iş ya bana ne bende gelcem sen tee yaban ellerden geliyonda ben şurdan samsundanmı gelemicem