zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

sblue

iyilik kumkuması
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.140
3
45
bunları yazdığım için çok ama çok üzgünüm kızlar kimseyi töhmet altında bırakmak istemiyorum fakat gelmeyen arkadaşların sayısı sürekli arttı ve sayımız oldukça düştü bu durumda servis ücreti malesefki yükseldi yarında birileriin işi çıkar gelemezse dahada lüzumsuz ve tatsız olaylar yaşanacağından servisi iptal ettirmeye karar verdik
taşın altında burcu ve benim elim var çünkü kimse kusura bakmasın
isterseniz bu sıcakta hazırlık yapacağız diye debelenmeyelim fazla konakta ykm de buluşur beğendiğimiz cafenin birine otururuz
inanın sıkıntıdan migrenim tuttu son dk değişikliği nasıl herkesi haberdar ederim bilmiyorum lütfen okuyanlar bana yazsın ne yapalım servis ücreti kişi başı 20 tl ye geliyor servis olmadan da arac problemimiz doğuyor bu saatten sonra benimde hiç hevesim kalmadı herzamanki gibi gider bi cafede otutururz ne yapalım . piknik yapalım diyen dilimi eşekarısı soksaydı dedim sonunda teşekkür ederim

yeni programımız şöyledir
karşıyaka alaybey sahilinde muammer aksoy çay evi bulunmakta atatürk heykeli ve alaybey tersenenin tam ortasında kalıyor
dışarıdan yiyecek getirmek serbest yaptıklarımızı getirebileceğiz yani
saat : 13 30 14 00 uygundur arkadaşlar gölgelil denize nazır püfür püfür otururuz

sblue
yengeçburcu
firstlady
peri
gizem1986
march7 ve kızı
nazarboncuğu
aysenfatos
bumuyani
güneş55??
kibele 190??
su35??

Son düzenleme:
öncelikle hafta sonu tercihimiz bunu söylemek istiyorum fikirleriniz bekliyoruz..
sonra da buca gölete 500 mt kadar önce cennet vadisi diye bir piknik alanı var tamamen aile ortamı orasını tavsiye ederim..
28 haziran pazar yada 27 haziran cumartesi ne dersiniz a.s.

Piknik işi bana uyar hihoyyyt
Ama emniyetli bir yer olmasında fayda var
Kenelere meze olup kırım kongoyla uğraşmayalım sonrakaydirigubbakcemile3

hımm
bende haziran sonu gibi gelebilirim sanırımzemuszemus
ama kesin söz vermeyeyim duruma göre değişebilir
piknik harika fikir hihoyyyt

ayyyyy ayyyyyyyyyyyy süperrr bişeyyy buu ben gelirim buyuk ihtimal alkisalkisalkis

senağlama senağlama senağlama senağlama

:a015: :a015: :a015: :a015:

bende gelmek istiyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Piknik işi bana uyar hihoyyyt
Ama emniyetli bir yer olmasında fayda var
Kenelere meze olup kırım kongoyla uğraşmayalım sonrakaydirigubbakcemile3

ay dur kıs kaşıntı tuttii valaa töbeee :roflol:

hımm
:lepi:
ayyyyy ayyyyyyyyyyyy süperrr bişeyyy buu ben gelirim buyuk ihtimal alkisalkisalkis

:lepi:

Geçen seferki gibi son anda bir sorun çıkmazsa uçarak gelirim elbette. 12 Haziran Cuma iş başı yapıyorum (( bu tarihe kadar h.içi veya sonu farketmez ama 12 hazirandan sonra olursa ancak h.sonu gelebilirim

bekleriz kaydirigubbakcemile

kızlar tarih ve yer net değil farkındaysanız fikrileri bekliyoruz ona göre

yer ve tarih iyi gibi bence

Bende geliyorum Allahtan birşey çıkmaz ve tabiki ozamanaa iyi olursak:)Yanlız ne yaparsanız ben hepsinden isterim demedi demeyin ona göre hazırlık yapıncokacimcoook Takipteyim Hepinizi çok çok çokk öperim a.s. a.s. a.s.

hımm

oh ne güzel. sarma-börek gel kız. alkisalkisalkis ben yaprak basmıştım. az sende topla.cokacimcoook ben sarıp pişireyim.:roflol::roflol::roflol:

gel anam. şaka değil. valla çok sevinirim.:lepi:

bekleriz kaydirigubbakcemile

kızlar tarih ve yer net değil farkındaysanız fikrileri bekliyoruz ona göre

ah keşke yakın olsakta gelebilsem bende kaydirigubbakcemile

oh ne güzel. sarma-börek gel kız. alkisalkisalkis ben yaprak basmıştım. az sende topla.cokacimcoook ben sarıp pişireyim.:roflol::roflol::roflol:

ne güzel olurdu ablacım ama uzağız işte kaydirigubbakcemile

haziran sonlarına doğru iyi olur. serin bir yer olsun. o zamana kadar havalar iyice ısınır.

sen gelde yemeklerin hepsisenin olsun tatlım benim

oooh sarmalar kimden belli oldu :jeyyar:
yemek listesi yapacağız kızlar ilerleyen günlerde
kim ne getirecek belli olsun pişti olmayalım

burcuuu kısırı sen yap hala unutamadım tadını cokacimcoook
bide sen gittinmi bu dediğin yere nasıl bi yer de bakiim ayrıntı ver cnm

ben burayı bilmiyorum. ama uyar bana. tarihte uygun. hihoyyyt :lepi::enbuyukkk:

hmm tmm cnm ksıır benden söz size bi kazan yapıp getircem opuyorumnanaktan
bu arada cennet vadisine gittim cnm sengözlerimebaksanab çok nezih ve temiz biryer aile olmayan giremiyor sositososito çocuklar için özel park alanı , bizler için geniş top oynama alanı kaydirigubbakcemile3 vede fiatları uygun bir marketi var gerçi biz herşeyimiz yanımızda götürcez ama olsun ihtiyac filan olursa diye dedim
giriş te makul bir ücretlendrme var kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…