- 19 Nisan 2009
- 925
- 3
Strawberry kısır yapıcanmı banaalkisalkisalkisalkisalkisalkis Bak yoksa paylaşmam bak ama ama naniknanik
Sbluemm canımmm Allah razı olsun yaşadık biz küçücükle zemuszemus
VEEEE Adıvarım bekliyorum birtanem sen,i senin yerinede yerim diycemmm straw yardım ediyor yeriz valla cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
bak şimdi benimde içimi titrettin ne etsekki servisi önden yollayıp senimi aldırsak senağlamaAlın beni,sevin beni,bana şevkat gösterin :1ninca:
Aç karnımı doyurun :mahallenin delisi adoş smıyle:
Ay nihayet halime acıyan gerçek bir dost buldum..
Hel Nazlımın olucağını görünc daha bir deli oldum...
tüm sevdiğim görüştüğüm dostlarımın hepsi İzmir gurubunda,ben ise yalnızları oynuyorum,boynu bükükler gibi :çok üzgünüm:
halaa manikür dio yaa :mymeka:Heh bak uzmanlık alanım benim okaydirigubbakcemile3
Şöyle dev bir üzümlü kekle eşlik edebilirim sizekaydirigubbakcemile3
Daha fazla yormayın,manikürlerim bozuluyorkaydirigubbakcemile3
Sarma olayı falan beni aşar canımın içikaydirigubbakcemile3
Alın beni,sevin beni,bana şevkat gösterin :1ninca:
Aç karnımı doyurun :mahallenin delisi adoş smıyle:
Ay nihayet halime acıyan gerçek bir dost buldum..
Hel Nazlımın olucağını görünc daha bir deli oldum...
tüm sevdiğim görüştüğüm dostlarımın hepsi İzmir gurubunda,ben ise yalnızları oynuyorum,boynu bükükler gibi :çok üzgünüm:
Öperim bide onu senin için,en kocamanından,en kokulusundanŞeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool::sm_cool::1hug::1hug::1hug:
Yanlız bildik biryer olsun cnm yaa kene filan Allahım Yarabbim yemek derken yenmeyelimde Allahım sen Koru:Saruboceq:naniknanik Ya Kısır Yapıcakk Allah Razı Olsunnnnkaydirigubbakcemile5cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookŞeniz
Ben Sevilin kucağına oturcağım için keneleri siz düşünün artıkkaydirigubbakcemile3
İndirmez o Aylosunu kucağından hiç demi sevomopuyorumnanaktan
Teyzeeeeeeeee 2 dk kene lafını duydun satıverdin bizi yok yemek sana alkisalkisalkis:jeyyar::jeyyar:
Demek bensiz boğazından geçecek he onca dolmalar,börekler
VEEEE Adıvarım bekliyorum birtanem sen,i senin yerinede yerim diycemmm straw yardım ediyor yeriz valla cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Öperim bide onu senin için,en kocamanından,en kokulusundanŞeniz
bak şimdi benimde içimi titrettin ne etsekki servisi önden yollayıp senimi aldırsak senağlama
[/COLOR][/FONT]
Allah razı olsun arkadaşım sositosositosizleride kalbimizde götürüyoruz gittğimiz yerlere cnm :teselli:
(emme romantik bişi yazdım yahu kaydirigubbakcemile3 )
En sonunda yapacağım İzmire geleceğim,evimi tasamı tarağımı toplayıp sana komşu olucam :jeyyar:sonra bıkma benden heee-tatlicadiarzu-Ya Adıvarımı alalım İstanbuldan Taşınsınlar İzmire olmuyor ama böyle ya dimi ama:hooray:
27 yada 28 haziranı düşünüyoruz cnm beklerizşu organizasyonu ne zaman yapıyorsunuz? tatilimi mi denk getirsem ne yapsam? -tatlicadiarzu-
bende burcunun söylediği cennet vadisini araştırıyorum bir yandan nazlım izmir forumları klüpleri festivaller hep orada yapılıyormuş bu aralaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool::sm_cool::1hug::1hug::1hug:
Yanlız bildik biryer olsun cnm yaa kene filan Allahım Yarabbim yemek derken yenmeyelimde Allahım sen Koru:Saruboceq:naniknanik Ya Kısır Yapıcakk Allah Razı Olsunnnnkaydirigubbakcemile5cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookŞeniz
Ben Sevilin kucağına oturcağım için keneleri siz düşünün artıkkaydirigubbakcemile3
İndirmez o Aylosunu kucağından hiç demi sevomopuyorumnanaktan
şimdiiiii CADIARZU
ben
benim kucamda aylo CADIARZU
aylonun kucanda nazlı CADIARZU
nazlının göbeğinde bebiş CADIARZU
1 +2 +3 =0
hesap yaptım olabiliyor gözünüz aydın kafamçokkarıştı
Sende benim kucağıma oturusun Nazlım ozamankaydirigubbakcemile5
Sevo ne der bu duruma bilemiyorum amakaydirigubbakcemile3
Kek yapcam ona o kadar ses çıkarmaz herhaldekaydirigubbakcemile3
Bayılır benim kekime 3 öğün ver yerkaydirigubbakcemile3
Ay benim için bol bol o gamzeli yanaklardan öp canımın içi
Doya doya öp,aklından da beni geçir olurmu ŞenizŞeniz
]
şimdiiiii CADIARZU
ben
1 +2 +3 =0
:1shok: Ayy yemin ettt,komşumu geliyor sana,ay şimdi ben çok kıskandım buna yaa :çok üzgünüm::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Ama kıyamam ben Mavişime olmaz olamaz
Adıvarımm Senden bıkan ne olsun başımın üzerinde yerin var birtanem ayy hayali bile muhteşem muhteşem bak straw 1 ay sonra yanımda Allah nasip ederse komşu geliyor bana kısır yapacak teyzesi opuyorumnanaktanzemuszemus
Sbluem tmm cnm takip ederim burayı sürekli gelişmeleri görürüz nasipse Şeniz
Koymazsan valla gözüme görünme:jeyyar:Tamam canım sözüm sözdür öpücükler bendenŞeniz
Hatta resim bile koycam senin için Nazlıyı öperken çekilmişlerdenkaydirigubbakcemile5
şimdiiiii CADIARZU
ben
1 +2 +3 =0
:1shok: Ayy yemin ettt,komşumu geliyor sana,ay şimdi ben çok kıskandım buna yaa :çok üzgünüm:
Koymazsan valla gözüme görünme:jeyyar:
Hemide birde üstüne üstlük komşu olucakmışsınız :dilcikar:
Pabucumuz dama atıldı desene -tatlicadiarzu-