zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

çok teşekkür ederim anlayışınız ve yardımınız için

cnm hiçüzülme asıl rahat edeceksen öyle yap tabi taze taze yapılması gereken yiyecekler var onlar sabahtan olmak zorunda ama kek börek poaça gecedende olur sorun değil :teselli:

çok teşekkür ederim anlayışız ve yardımız için

ayy çok muzagız yanı bi ucu deyınce kendıumı çokkk çok uzaklarda kalmış gıbin hissettım

şahsen ben balçovadayım bana sen bi uç ben bi uç gibi ondan dedim. ama bide urladan-bornovadan-bucadan bissürü yerden gelen var onu annatmak istedim kaydirigubbakcemile5

vayy be büyüksün KK izmirin bi ucundan öteki ucuna tüm kadınları birleştrmekle :lepi:

otobusle vapuru ardardına kullansm bıle 1bucuk sat var canım aramızda tabı kendı arabamızlagelsek ol değilde otobuus kullanınca uzak oluyor.
işte en buyuk kk :enbuyukkk:

olur mu olur :lepi: :roflol:

hımmmmmmm
önce kocayı"izmirde KK pikniğine gitmek istiyomm izmire taşınalım "diye ikna etmekCADIARZU
tayini istemek:1closedeyes:
tayin sonucunun çıkması:1closedeyes:
izmirden ev bulmak:1closedeyes:
taşınmak:1closedeyes:
yerleşmek:1closedeyes:
ve işte mutlu sonnn hepberaber piknikkk:lepi:
olurmu olurrrrrralkisalkisalkisalkisalkisalkis

bize göre biraz uzaksın tabi gelişin telaşlı olacak ondan dedik yoksa menemen şurası

sen nerdesin.evt dediğin gibiyakında kendı raabnlaolmayıncauzak oluyor.
9arabasına bınsem gecolur 8 bucuk erken olur ama erken olsunda gecolmasın kaçırmıyyaım sonra siizi çok uuzlurum sonra bukadr hevesenmışken

ruyalar gerçek olsaaaaa herkes istediği yere anında taşınırdı dimi cnm :roflol:

süper olurrrr kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

gel sen çıkış saatini 8 yap cnm kaydirigubbakcemile5
aman deyem gecikmeyesin nolur nolmaz demü Şeniz

herneyseeee ben şimdi uyumaya gidiyorummm mirmirmirmir yoksaaa kıskançlıktan çatlıcamm:umursamaz:hepinize iyi eğlencelerrr..biraz düşündümde bizim tayin olayı biraz zorrrfisfisfis..amaaaa belki seneye bende gelirimmm..sengözlerimebaksanab:enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…