bugün internette kar kurabiyesi diye bişi gördüydüm çok canım çekti patatesli poğaçanın yanında onide yapimmi? ama ilk defa böle bilmeden yapıcam tadı bişeye benzemezse patatesli poğaçayla idare ederiz olurmu?opuyorumnanaktan
bugün internette kar kurabiyesi diye bişi gördüydüm çok canım çekti patatesli poğaçanın yanında onide yapimmi? ama ilk defa böle bilmeden yapıcam tadı bişeye benzemezse patatesli poğaçayla idare ederiz olurmu?opuyorumnanaktan
şahsen bizzat ben hergün gösteriorum oklavayıklava:
napim benmkide bundan anlıo kaydirigubbakcemile3
YOKYOK BEN ÖLE SUREKLI ISRARCI DEĞİLİMDIR EŞİM BIKERE HAYIR DEDIMI İKNA EDEMM GECKI GÖRUŞEMNIZ EİZN VERMEDI AMA BAKTIM BUNADA İZİN VERMİCEK GİBİ DEDIM KADRİYE GÖSTER DİŞİNİ......YOKSA BU PIKNIKTE KACICAK kötükedihüsoklava:
sakın akrep erkeği deme
sakın akrep erkeği deme
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştışasıracaksın ama başak erkegi
benimki yandan yemiş akrep sanırım :roflol:
neyse buluşma topği burc topiğine dönmsesin şimdi
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ozaman sen fazla bu başağa yüz vermişin :dilcikar:
nesem şimdi karı-kocanın arasına grmeyem kaydirigubbakcemile3
neee :1shok: senin o mulayım ,karısının her değini yapan ,sözünden çıkmayan otur diince oturan kalk diince kalkan kocan akrepmi :1shok:
kesin yükseleni ağır basidir kesinn kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar getireceklerimizi sabah erkenden kalkıp yapmakmı daha iyi yoksa gece yapıp yatsak sabaha kadar bayatlarmı? yanlış anlamayın ben ilk defa böyle piknik olayına yanımda bişeyler yapıp gidicem.benim kayınvalidem geceden yapardı? annem sevmez hamur işiyle uğraşmayı bende bi size sorim ona göre yapıyım dedimmafoldumben bide şimdi sabah erken kalkıp hem kızla hem hazırlıkla hemde fırınımla nasıl halledicem bilemedim ne yapacağımımafoldumben
arkadaşlar getireceklerimizi sabah erkenden kalkıp yapmakmı daha iyi yoksa gece yapıp yatsak sabaha kadar bayatlarmı? yanlış anlamayın ben ilk defa böyle piknik olayına yanımda bişeyler yapıp gidicem.benim kayınvalidem geceden yapardı? annem sevmez hamur işiyle uğraşmayı bende bi size sorim ona göre yapıyım dedimmafoldumben bide şimdi sabah erken kalkıp hem kızla hem hazırlıkla hemde fırınımla nasıl halledicem bilemedim ne yapacağımımafoldumben
benım burdan konaga buluşma yerine gelemme 2saatımı alıcak.oyuzden 6 7gıbı pişirmek için ocaga koymam lazım sarmayı.piştikten sonra agzı kapalı olckya bozulurmukı sıcaktan
benım burdan konaga buluşma yerine gelemme 2saatımı alıcak.oyuzden 6 7gıbı pişirmek için ocaga koymam lazım sarmayı.piştikten sonra agzı kapalı olckya bozulurmukı sıcaktan
sen nerde oturuyonki
sarmamıııııııııı :1shok: cokacimcoook cokacimcoook
cnm sen akşamdan pişir daha tatlı olur ertesi güne soğuk soğuk delikafadulden
sarmayı seversinn???
menemende oturuyorum canım ben akşamdn mı pişireyim bozulmaısn sonra
kızlarrrr çokk kötüsünüzz...gelen var gelemeyen varrr..izmirde oaln var olmayan varrrlmaz:.tayin istesek acep sizin pikniğe yetişebilirmiyimmfisfisfis:uhm: