listeye baksana canemmmyerimseniben
araçla gelces ok cnm kaydirigubbakcemile5 kişi başı 2 3 lira olacak giriş yani ok
ben siğara böreği yaparım anca,bebeğimle bu kadar ne dersiniz.
araç la giriş parasını bölüştüm işte bajıım ne kısıon zate bu bumuyani ömrümü yidi ömrümüü kafamçokkarıştı
bumuyaniii sana sesleniom gelcen ya sen şimdi bak neler etcem sanaaa :roflol:
kişi başı normal fiyat bu 2.5, eşim olsa sizi karşılayan 1 ytl de olurdu.ben tüm personeli tanımıyorum çünkü.ama siz araçla girin sizi bırakıpta gidebilir.onu ayarlıcam uygun olcak yanii.
kıs araçla girişe 10 yada 20 tl ayarlarım dimiş arkidiş demek oliki 1 lira bile düşmüo kaydirigubbakcemile3
aman be neleri hesaplıoz ha millette bizi pinti izmirliler sanceklmaz:
Yengecburcu gecenkı toplanmanızda gelememİŞtİm ama Şİmdİ gelıyorum oleyy baktım eŞİm yıne İzİn vermıycek gİbİ dedım artık en sonunda İster İzİn ver İster verme bukez senİ dİnlemıycem kı gıdİcem deıdm adam yazıkkk ıızİn vermk zorunda kaldı .arada dİŞİmİzİ gÖstermemİz laızm dımı amaaaa
yav ben fazla fazla söledim senağlamakıs araçla girişe 10 yada 20 tl ayarlarım dimiş arkidiş demek oliki 1 lira bile düşmüo kaydirigubbakcemile3
aman be neleri hesaplıoz ha millette bizi pinti izmirliler sanceklmaz:
Yengecburcu gecenkı toplanmanızda gelememİŞtİm ama Şİmdİ gelıyorum oleyy baktım eŞİm yıne İzİn vermıycek gİbİ dedım artık en sonunda İster İzİn ver İster verme bukez senİ dİnlemıycem kı gıdİcem deıdm adam yazıkkk ıızİn vermk zorunda kaldı .arada dİŞİmİzİ gÖstermemİz laızm dımı amaaaa
yok be gülüm.bu ilk gelişiniz bir ev sahibi olaraktan kendi payıma düşeni yapıyorum.
yav ben fazla fazla söledim senağlama
tabi arada olavayı göstercen ayda bir düzenliklava: :roflol:
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkisnasıl olursa artık canım ister beklesin isterse bırakıp gitsin ama araç giriş yapıcak şekilde ayarlıcam ben.
ayda bir çok be gülüm gel şunu 15 te bir yapalım irkek milleti azcık gevşednmi biner tepene :jeyyar:
15 unmu yokyok ayda bır İyİdİr