zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

araçla gelces ok cnm kaydirigubbakcemile5 kişi başı 2 3 lira olacak giriş yani ok

kişi başı normal fiyat bu 2.5, eşim olsa sizi karşılayan 1 ytl de olurdu.ben tüm personeli tanımıyorum çünkü.ama siz araçla girin sizi bırakıpta gidebilir.onu ayarlıcam uygun olcak yanii.

Ben yapmk ısterdım ama engec 9da burdan Çıkmam laaım 9arabasına yetıŞmem lazım oyuzden yetıŞtıremem akaŞm yaŞmasa olmaz baytlardaha aykın olan arkadaŞlra teklıfedelım bnde

rahatınıza nasıl geliyorsa kızlar öneride bulunan ben karar verecek olan siz
yerimseniben

kıs araçla girişe 10 yada 20 tl ayarlarım dimiş arkidiş demek oliki 1 lira bile düşmüo kaydirigubbakcemile3
aman be neleri hesaplıoz ha millette bizi pinti izmirliler sancek lmaz:

kişi başı normal fiyat bu 2.5, eşim olsa sizi karşılayan 1 ytl de olurdu.ben tüm personeli tanımıyorum çünkü.ama siz araçla girin sizi bırakıpta gidebilir.onu ayarlıcam uygun olcak yanii.

tatlım servis aracımız bizi beklicek tüm gün yerimseniben
adam ki büyük ihtimal eşinide getrcek napsınlar kapı önünde dimi kaydirigubbakcemile5
yane ben öyle düşünüyorum geri dönmez CADIARZU

Yengecburcu gecenkı toplanmanızda gelememıŞtım ama Şımdı gelıyorum oleyy baktım eŞım yıne ızın vermıycek gıbı dedım artık en sonunda ıster ızın ver ıster verme bukez senı dınlemıycem kı gıdıcem deıdm adam yazıkkk ıızın vermk zorunda kaldı .arada dıŞımızı gÖstermemız laızm dımı amaaaa

kıs araçla girişe 10 yada 20 tl ayarlarım dimiş arkidiş demek oliki 1 lira bile düşmüo kaydirigubbakcemile3

yok be gülüm.bu ilk gelişiniz bir ev sahibi olaraktan kendi payıma düşeni yapıyorum.

işte KK nın en dişli kadınlarından biri daha seni ayakta alkışlıyorum cnm vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yav ben fazla fazla söledim senağlama

tabi arada olavayı göstercen ayda bir düzenli klava: :roflol:

nasıl olursa artık canım ister beklesin isterse bırakıp gitsin ama araç giriş yapıcak şekilde ayarlıcam ben.

bugün internette kar kurabiyesi diye bişi gördüydüm çok canım çekti patatesli poğaçanın yanında onide yapimmi? ama ilk defa böle bilmeden yapıcam tadı bişeye benzemezse patatesli poğaçayla idare ederiz olurmu?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…