Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herneyseeee ben şimdi uyumaya gidiyorummm mirmirmirmir yoksaaa kıskançlıktan çatlıcamm:umursamaz:hepinize iyi eğlencelerrr..biraz düşündümde bizim tayin olayı biraz zorrrfisfisfis..amaaaa belki seneye bende gelirimmm..sengözlerimebaksanab:enbuyukkk::enbuyukkk:
bencede 8 de cık sen yoll hali bellimi olur sonuçta
kızlar ben yatıyorum artık bitik durumdayım yarına görüşürüz :a015:
ya ne olur ne olur 20si olmasın ben gap turuna çıkıorum ne olurrr 27si 28 si falan olsun bende istiom gelmek :'(
hakarka da geliyor demek ooo baya çoğalıyoruz bende brovni yapacaktım ama :dilcikar:
hiçte bileemkolaycı karular siziii :dilcikar:
nasıl gidiyor hazırlıklarr
son 4 gün delikafadulden
Kızlar ben de gelemiyorum maalesef bu defa...mafoldumbenkardeşim cumartesi gününe feribot biletini almış...öğlenden sınra burda olurlar...ben telefon açtığımda aldım biletimizi dedi...Ben de hiç bişey diyemedim tabii...:1closedeyes:Gönüller bir olsun ne diyelim...size iyi eğlenceler şimdiden...:a015:
sevo çok isterdim gelmeyi...senağlamasen çeşme'ye nereye gidion? halamın çeşmede yazlığı var ben yazın 15 gün orda oluom...yanına uğrarım bir tarif edersen canik...zemuszemustmm sibel bidahaki sefere inş zaten söylüyodun misafirim gelecek diye . bende gitmeden herkesi görmeyi istiyordum ama napalım nasip
kardeşin geliyor gözünaydın
sevo çok isterdim gelmeyi...senağlamasen çeşme'ye nereye gidion? halamın çeşmede yazlığı var ben yazın 15 gün orda oluom...yanına uğrarım bir tarif edersen canik...zemuszemus
temem sevommm...orada 2 kişilik bir bulşma yaparık bir kahve içimliği...alaçatıdayım cnm beklerim inş zaten oranın meşur sokağını biliyorsun orda olucam bi tlf ettinmi beni bulursun yerimseniben
temem sevommm...orada 2 kişilik bir bulşma yaparık bir kahve içimliği...
hiçte bileem
burcuum bişi dicem istersen kısırın soğanını koyma cnm doğra yanında getir orda karıştıralım bosulmas lülülülülülü
cumartesiyi bugünü sayma artık kalan 3 ciciim
herkese selam.
cennet vadisinin linkini vericem kazen beyle görüştüm yasak değilmi bu linki vermem.çünkü reklam amaçlı olmadığı için.
http://cennetvadisi.org/
marketteki çalışanı ayarladım eşimin adını verince dolaba koyabileceksiniz bazı bozulacak yiyecekleri.
amcayı bulamadık ogün akşam iki önemli düğün varmış.o yüzden yoğunlar araç ücretide sorun olmayak.10 ytl gibi olmazsa ben tel nomu vericem canım sblue ya beni ararsınız hallederiz.