zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

bugün internette kar kurabiyesi diye bişi gördüydüm çok canım çekti patatesli poğaçanın yanında onide yapimmi? ama ilk defa böle bilmeden yapıcam tadı bişeye benzemezse patatesli poğaçayla idare ederiz olurmu?opuyorumnanaktan

OLUROLUR GUZEL OLUR YAPILMIŞIN KÖTUSU OLURMU HIÇ ŞİMDİDEN ELELRİNE SAĞLIK:içelim:

bugün internette kar kurabiyesi diye bişi gördüydüm çok canım çekti patatesli poğaçanın yanında onide yapimmi? ama ilk defa böle bilmeden yapıcam tadı bişeye benzemezse patatesli poğaçayla idare ederiz olurmu?opuyorumnanaktan

yapın yapın cnm şu sblue ye piknikte habire yedirerek verdiği kiloları aldırcam ben kıskandım valla kaydirigubbakcemile3

şahsen bizzat ben hergün gösteriorum oklavayı :eek:klava:
napim benmkide bundan anlıo kaydirigubbakcemile3

YOKYOK BEN ÖLE SUREKLI ISRARCI DEĞİLİMDIR EŞİM BIKERE HAYIR DEDIMI İKNA EDEMM GECKI GÖRUŞEMNIZ EİZN VERMEDI AMA BAKTIM BUNADA İZİN VERMİCEK GİBİ DEDIM KADRİYE GÖSTER DİŞİNİ......YOKSA BU PIKNIKTE KACICAK kötükedihüso:eek:klava:

YOKYOK BEN ÖLE SUREKLI ISRARCI DEĞİLİMDIR EŞİM BIKERE HAYIR DEDIMI İKNA EDEMM GECKI GÖRUŞEMNIZ EİZN VERMEDI AMA BAKTIM BUNADA İZİN VERMİCEK GİBİ DEDIM KADRİYE GÖSTER DİŞİNİ......YOKSA BU PIKNIKTE KACICAK kötükedihüso:eek:klava:

sakın akrep erkeği deme :kızgın:

şasıracaksın ama başak erkegi
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ozaman sen fazla bu başağa yüz vermişin :dilcikar:
nesem şimdi karı-kocanın arasına grmeyem kaydirigubbakcemile3
benimki yandan yemiş akrep sanırım :roflol:
neyse buluşma topği burc topiğine dönmsesin şimdi

neee :1shok: senin o mulayım ,karısının her değini yapan ,sözünden çıkmayan otur diince oturan kalk diince kalkan kocan akrepmi :1shok:
kesin yükseleni ağır basidir kesinn kaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ozaman sen fazla bu başağa yüz vermişin :dilcikar:
nesem şimdi karı-kocanın arasına grmeyem kaydirigubbakcemile3

neee :1shok: senin o mulayım ,karısının her değini yapan ,sözünden çıkmayan otur diince oturan kalk diince kalkan kocan akrepmi :1shok:
kesin yükseleni ağır basidir kesinn kaydirigubbakcemile3

akrebin yandna yemişi demişya kız.
akrep olcekmiş ama son anda kaçırmış fırsat.
evtevt ben bıraz yüz vermişim galiba.ama pek sevınmesin verdıgım yuzu faiziyle almasınıda bilirm yaneeeee:mymeka:

arkadaşlar getireceklerimizi sabah erkenden kalkıp yapmakmı daha iyi yoksa gece yapıp yatsak sabaha kadar bayatlarmı? yanlış anlamayın ben ilk defa böyle piknik olayına yanımda bişeyler yapıp gidicem.benim kayınvalidem geceden yapardı? annem sevmez hamur işiyle uğraşmayı bende bi size sorim ona göre yapıyım dedimmafoldumben bide şimdi sabah erken kalkıp hem kızla hem hazırlıkla hemde fırınımla nasıl halledicem bilemedim ne yapacağımımafoldumben

arkadaşlar getireceklerimizi sabah erkenden kalkıp yapmakmı daha iyi yoksa gece yapıp yatsak sabaha kadar bayatlarmı? yanlış anlamayın ben ilk defa böyle piknik olayına yanımda bişeyler yapıp gidicem.benim kayınvalidem geceden yapardı? annem sevmez hamur işiyle uğraşmayı bende bi size sorim ona göre yapıyım dedimmafoldumben bide şimdi sabah erken kalkıp hem kızla hem hazırlıkla hemde fırınımla nasıl halledicem bilemedim ne yapacağımımafoldumben

cnm bazı şeyler akşamdan yapılıp yarına kalınca daha bile güzel oluyo :lepi:
mayalı hariç bide ben gibi bulgur işi hariç
ama kek filan yada poğaça mayasızsa olur yane sen uğraşma sabah tan :teselli:
akşam yapıver biz bayattta olsa yiriz elinden bebişinle uğraşcan kıyarmıyız Şeniz

cnm hiçüzülme asıl rahat edeceksen öyle yap tabi taze taze yapılması gereken yiyecekler var onlar sabahtan olmak zorunda ama kek börek poaça gecedende olur sorun değil :teselli:

benım burdan konaga buluşma yerine gelemme 2saatımı alıcak.oyuzden 6 7gıbı pişirmek için ocaga koymam lazım sarmayı.piştikten sonra agzı kapalı olckya bozulurmukı sıcaktan

benım burdan konaga buluşma yerine gelemme 2saatımı alıcak.oyuzden 6 7gıbı pişirmek için ocaga koymam lazım sarmayı.piştikten sonra agzı kapalı olckya bozulurmukı sıcaktan

sarmamıııııııııı :1shok: cokacimcoook cokacimcoook
cnm sen akşamdan pişir daha tatlı olur ertesi güne soğuk soğuk delikafadulden

kızlarrrr çokk kötüsünüzz...gelen var gelemeyen varrr..izmirde oaln var olmayan varrr:eek:lmaz:.tayin istesek acep sizin pikniğe yetişebilirmiyimmfisfisfis:uhm:

kızlarrrr çokk kötüsünüzz...gelen var gelemeyen varrr..izmirde oaln var olmayan varrr:eek:lmaz:.tayin istesek acep sizin pikniğe yetişebilirmiyimmfisfisfis:uhm:

tayin durumunuz varsa biz hep burdayız cnm biradahkine inş. birlkte oluruz :teselli:

X