ben anneye sorcem bakim napcek bende kociman bi tepsi ıslak kek ve sigara böreği yaparım olmaz mı
siz yeterki bana içinde salatalık olmayan bol acılı ve ekşili bir kısır yapın hahahahhhhhhhhhhhh
meyveli kek yapimm içimiz dışımız kek olcek ama söleyin yapimm
ben anneye sorcem bakim napcek bende kociman bi tepsi ıslak kek ve sigara böreği yaparım olmaz mı
siz yeterki bana içinde salatalık olmayan bol acılı ve ekşili bir kısır yapın hahahahhhhhhhhhhhh
ben ne yapıcam?
Annişkomu da kandırdım o da geliyüüüüüüüür opuyorumnanaktan
Ama 27si asla olmaz, KPSS var o gün.
17si olsa süper olur bizim için.
20si de uyar ama
şimdi gördüm topiği!!!!!!ayy ben yine mi gelemicem, çok istiyodum gelmeyi( eşim haziran sonuna kadar antalyada rezervason yaptırdı,offffffff
amaniin pek bi cahil gördüm kendimiBenim T BONE STEAK im çok meşhurdur,yiyin parmaklarını yer sevocum lakin,düşünüyom yapayımmı yapmıyımmı diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5Annişkomu da kandırdım o da geliyüüüüüüüür opuyorumnanaktan
Ama 27si asla olmaz, KPSS var o gün.
17si olsa süper olur bizim için.
20si de uyar ama
şimdi gördüm topiği!!!!!!ayy ben yine mi gelemicem, çok istiyodum gelmeyi( eşim haziran sonuna kadar antalyada rezervason yaptırdı,offffffff
heyooo karar buca mı hala....çok uzak ama bana ....tabak çatallarınızı getirebilirim ancak...bu sıcakta ne getirsem bozulur oraya kadar...:çok üzgünüm: