sblue cum yaw şu isim listesi yer bilgilerini en başta yazdığın yere yazsan ya yaww tek tek bütün sayfaları aramaktan beynim döndüüü cicimkafamçokkarıştı birde benide yazzz inşallah bu sefer gelicem ne yapıcağım daaa süprizzz
kızlarrr ben bilemedim şimdi ne yapsam kimafoldumben gelirim heralde bilemiyomki ama kesin değil benim her an her şey olabilirzemuszemus
merhaba kızlar ne zamandır evde kös kös kızımla oturup birşeyler olsa bende katılsam diye sitede gezinip duruyordum. ama daha önce böyle bir faaliyte hiç katılmadım gelmek istiyorum çalışmadığım için herzaman müsaitim katılmak için şartlar varmı mesela çocuklu mu yoksa çocuksuzmu katılıcaz yada BENDE GELEBİLİRMİYİM? lütfen biri bana bilgi versin çünkü cevabınıza göre eşimle ve çocuksuz gelinecekse annemle konuşacağım şimdiden teşekkürler
çok sağol akşam eşimle konuşup son durumu bildiririm. büyük ihtimal gelirim ama usulen bi danışıyım gelirsem ne yapayım kek çörek hazır alınması gereken bişey ne olabilir mesela
bende gelmeyi çok isterim ama bebekle zor o iş.sabah saatlerinde uyuyor benim minnoş,sonra keneden korkumuzdan ailecek de bu sene 1 kez gittik pikniğe.gelemesemde alternatif olsun diye bir yer yazayım size narlıdere belediyesi piknik alanı var.emekli sandığı bakım evinin altında hemen.ya da bilenler için şöyle söyliim çatal a çıkarken ama çıkmadan sağda.çok özendim valla yaa poff.o güne kadar değişiklik olursa sonradan katılma şansım var mı acaba