- 20 Nisan 2008
- 455
- 66
nıye offf dıyorsun canım yaaa. git eğlen işte kocanla ne güzel.
öyle canımda bende gelmek isiyordum çok, inşallah bidahaki sefere artık, napalım..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nıye offf dıyorsun canım yaaa. git eğlen işte kocanla ne güzel.
canom sen kipanın oraya gel servisle özel alam seni :jeyyar:
nasılsa yol üstü yerimseniben
öyle olmaz cicim bozulmayan bişi yokmu yapacağın tembellik yapma düverim haaa klava:heyooo karar buca mı hala....çok uzak ama bana ....tabak çatallarınızı getirebilirim ancak...bu sıcakta ne getirsem bozulur oraya kadar...:çok üzgünüm:
yaa kızlar bende gelmek istiyorum ama hem 28 haziran olursa çok iyi olur hemde ben karşıyakadan gelecem elimde yükle nasıl konaklara gelirim anammm.bana çok zor olur:çok üzgünüm: ama gelmeyi çok isterimmmm.
öyle olmaz cicim bozulmayan bişi yokmu yapacağın tembellik yapma düverim haaa klava:
yük dediğin neki bir çatal bir kaşık plastik tabak belkide bi börek
okadarcık şeyi taşımak zor olmazki
ben neler taşıycam bornovadan iki vesaite binip konağa gelicem
termosdu buzluktu benim halim nice olcak ama feda olsun arkadaşlarıma sevdiklerime yapıyorum kırkyılın başı
kızlar vallahi moralim düştü kırkyılın başı kafeler haricinde buluşma adetini bozalım farklı birşey yapalım dedim ama bi organize olmayı beceremedik tmm herkesin farklı durumları olabilir ama bu yılda bir olan birşey
ne tarihte karar kılabildik nede yemeklerde ortaya karmaşık bişeyler cıktı ben beceremiyorumdur belkide
isterseniz iptal edelim kafe ismi verin gidelim oturalım kimse bişey taşımasın yorulmasın evde zahmet çekmesin
ben neler düşünüyorum planlıyorum ama tek başıma bu işin altından cıkamamki
yada paralı bi yere gidilsin kişi başı para verilir kimse bişey yapmaz servis edileni yer kalkarız
inanın kafam durdu artık anlatmak istediklerimi bile anlatamıyorum sanırım
cnmmm yaaa bu senle ilili bişi diil biz kadınların çok fazla detaycı ve isteklerimizin fazla olamsındna kaynaklanıyor :teselli:
bencede bu işi yapamıcaz en güzeli herzamnki gibi kafede oturup çaya talim etmek
maksat muhabbet zaten diilmi yerimseniben
zorki ne zor hacercimsakin ol bitanem yaa
normal böyle şeyler olması
herkesi memnun edemeyeceğiz elbet ama oluruna bakacağız
ben bir işimi bitirebilsem sana yardım edeceğim
az sabır mavişim opuyorumnanaktan
İllaki piknik derseniz,mangalın hazır yandığı etini oradan alacağın mekanlar çok,adam başı 25-30 lira ya ne yemek taşınır nede tas tabak.Buda aklınızın bir ucunda bulunsun kızlaryerimseniben
Aliağa'ya da servis var mı
Ben Vip limuzin olmazsa binmemkaydirigubbakcemile3