zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

yaa kızlar bende gelmek istiyorum ama hem 28 haziran olursa çok iyi olur hemde ben karşıyakadan gelecem elimde yükle nasıl konaklara gelirim anammm.bana çok zor olur:çok üzgünüm: ama gelmeyi çok isterimmmm.

aşkım kızım da çok mutlu oldu dört gözle bekliyo...şimdi söyledim dayanamadım da...:lepi:

heyooo karar buca mı hala....çok uzak ama bana ....tabak çatallarınızı getirebilirim ancak...bu sıcakta ne getirsem bozulur oraya kadar...:çok üzgünüm:
öyle olmaz cicim bozulmayan bişi yokmu yapacağın tembellik yapma düverim haaa :eek:klava:
yaa kızlar bende gelmek istiyorum ama hem 28 haziran olursa çok iyi olur hemde ben karşıyakadan gelecem elimde yükle nasıl konaklara gelirim anammm.bana çok zor olur:çok üzgünüm: ama gelmeyi çok isterimmmm.

yük dediğin neki bir çatal bir kaşık plastik tabak belkide bi börek
okadarcık şeyi taşımak zor olmazki
ben neler taşıycam bornovadan iki vesaite binip konağa gelicem
termosdu buzluktu benim halim nice olcak ama feda olsun arkadaşlarıma sevdiklerime yapıyorum kırkyılın başı

öyle olmaz cicim bozulmayan bişi yokmu yapacağın tembellik yapma düverim haaa :eek:klava:

yük dediğin neki bir çatal bir kaşık plastik tabak belkide bi börek
okadarcık şeyi taşımak zor olmazki
ben neler taşıycam bornovadan iki vesaite binip konağa gelicem
termosdu buzluktu benim halim nice olcak ama feda olsun arkadaşlarıma sevdiklerime yapıyorum kırkyılın başı

sen ver o zaman bi fikir..canın ne istiyo bakem...ben seni diyette biliyodum ama...:uhm:

canım benim sen gençsin ben senin yaşındayken oooo neler taşıdım neler ama artık kollar taşımıyor tatlım benimmm.

kızlar vallahi moralim düştü kırkyılın başı kafeler haricinde buluşma adetini bozalım farklı birşey yapalım dedim ama bi organize olmayı beceremedik tmm herkesin farklı durumları olabilir ama bu yılda bir olan birşey
ne tarihte karar kılabildik nede yemeklerde ortaya karmaşık bişeyler cıktı ben beceremiyorumdur belkide
isterseniz iptal edelim kafe ismi verin gidelim oturalım kimse bişey taşımasın yorulmasın evde zahmet çekmesin
ben neler düşünüyorum planlıyorum ama tek başıma bu işin altından cıkamamki
yada paralı bi yere gidilsin kişi başı para verilir kimse bişey yapmaz servis edileni yer kalkarız
inanın kafam durdu artık anlatmak istediklerimi bile anlatamıyorum sanırım

sakin ol bitanem yaa
normal böyle şeyler olması
herkesi memnun edemeyeceğiz elbet ama oluruna bakacağız
ben bir işimi bitirebilsem sana yardım edeceğim
az sabır mavişim opuyorumnanaktan

kızlar vallahi moralim düştü kırkyılın başı kafeler haricinde buluşma adetini bozalım farklı birşey yapalım dedim ama bi organize olmayı beceremedik tmm herkesin farklı durumları olabilir ama bu yılda bir olan birşey
ne tarihte karar kılabildik nede yemeklerde ortaya karmaşık bişeyler cıktı ben beceremiyorumdur belkide
isterseniz iptal edelim kafe ismi verin gidelim oturalım kimse bişey taşımasın yorulmasın evde zahmet çekmesin
ben neler düşünüyorum planlıyorum ama tek başıma bu işin altından cıkamamki
yada paralı bi yere gidilsin kişi başı para verilir kimse bişey yapmaz servis edileni yer kalkarız
inanın kafam durdu artık anlatmak istediklerimi bile anlatamıyorum sanırım

cnmmm yaaa bu senle ilili bişi diil biz kadınların çok fazla detaycı ve isteklerimizin fazla olamsındna kaynaklanıyor :teselli:
bencede bu işi yapamıcaz en güzeli herzamnki gibi kafede oturup çaya talim etmek :nazar:
maksat muhabbet zaten diilmi yerimseniben

İllaki piknik derseniz,mangalın hazır yandığı etini oradan alacağın mekanlar çok,adam başı 25-30 lira ya ne yemek taşınır nede tas tabak.Buda aklınızın bir ucunda bulunsun kızlaryerimseniben

cnmmm yaaa bu senle ilili bişi diil biz kadınların çok fazla detaycı ve isteklerimizin fazla olamsındna kaynaklanıyor :teselli:
bencede bu işi yapamıcaz en güzeli herzamnki gibi kafede oturup çaya talim etmek :nazar:
maksat muhabbet zaten diilmi yerimseniben

valla öyle diosanız öyle olsun burcum ne diim
benim için hava hoş tek düzen devam ederiz yine

sakin ol bitanem yaa
normal böyle şeyler olması
herkesi memnun edemeyeceğiz elbet ama oluruna bakacağız
ben bir işimi bitirebilsem sana yardım edeceğim
az sabır mavişim opuyorumnanaktan
zorki ne zor hacercim
sen mezuniyetin keyfini sür fıstığım
Şeniz
İllaki piknik derseniz,mangalın hazır yandığı etini oradan alacağın mekanlar çok,adam başı 25-30 lira ya ne yemek taşınır nede tas tabak.Buda aklınızın bir ucunda bulunsun kızlaryerimseniben

kafamçokkarıştı :çok üzgünüm:

X