zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

sblue cum yaw şu isim listesi yer bilgilerini en başta yazdığın yere yazsan ya yaww tek tek bütün sayfaları aramaktan beynim döndüüü cicimkafamçokkarıştı birde benide yazzz inşallah bu sefer gelicem ne yapıcağım daaa süprizzz

yaptım cnm hatırlattığın için teşekkürler :lepi:

selamlar izmirin hem pozitif, hemde güzel hanımları, pikniğe beni ve annemide yazın, Allahdan bir mani olmazsa orda olucaz... :)

Son andan birşey çıkmazsa kesin geleceğpim bu kez. Bu arada Çınar'la çok fazla birşey hazırlamam mümkün değil bu ara kucaktan inmiyor çok huysuz ben ne istersen hazır alıp gelirim. Bu arada C.tesi olduktan sonra 20 veya 27 olması önemli değil

kızlarrr ben bilemedim şimdi ne yapsam kimafoldumben gelirim heralde bilemiyomki ama kesin değil benim her an her şey olabilirzemuszemus

kızlarrr ben bilemedim şimdi ne yapsam kimafoldumben gelirim heralde bilemiyomki ama kesin değil benim her an her şey olabilirzemuszemus

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu- :bbo:
bide anlasam cnm ne demek istediğini
gelmek istoyonda gelemiyonmu ..
gtisemmi gitmesemmi bilemiyonmu ?

merhaba kızlar ne zamandır evde kös kös kızımla oturup birşeyler olsa bende katılsam diye sitede gezinip duruyordum. ama daha önce böyle bir faaliyte hiç katılmadım gelmek istiyorum çalışmadığım için herzaman müsaitim katılmak için şartlar varmı mesela çocuklu mu yoksa çocuksuzmu katılıcaz yada BENDE GELEBİLİRMİYİM? lütfen biri bana bilgi versin çünkü cevabınıza göre eşimle ve çocuksuz gelinecekse annemle konuşacağım şimdiden teşekkürler

merhaba kızlar ne zamandır evde kös kös kızımla oturup birşeyler olsa bende katılsam diye sitede gezinip duruyordum. ama daha önce böyle bir faaliyte hiç katılmadım gelmek istiyorum çalışmadığım için herzaman müsaitim katılmak için şartlar varmı mesela çocuklu mu yoksa çocuksuzmu katılıcaz yada BENDE GELEBİLİRMİYİM? lütfen biri bana bilgi versin çünkü cevabınıza göre eşimle ve çocuksuz gelinecekse annemle konuşacağım şimdiden teşekkürler

slm. arkadaşım vereliniortak
buluşmalarımıza katılım için hiç bir şartımız yok gelmek isteyen herkese büyük -küçük açıktır yerimseniben
sen bu topiği sürekli takip et yeter kaydirigubbakcemile5

çok sağol akşam eşimle konuşup son durumu bildiririm. büyük ihtimal gelirim ama usulen bi danışıyım gelirsem ne yapayım kek çörek hazır alınması gereken bişey ne olabilir mesela

listeyi yapayımda eklemeler olur zamanla
yer : buca kaynaklar cennet vadisi piknik alanı
saat : sabahtan ? 10 00 10 30 gibi iyidir sanırım
tarih : 27 yada 20 haziran ( lütfen tercihiniz olan tarihi belirtiniz
NOT:servisimiz mevcuttur ücreti sayıya göre değişkendir fazla tutmayacak ama meraklanmayın

kazen (sarmaların aşkına )
minasera ( uzun aradan sonra döndü ) alkisalkisalkis
sblue \ browni
yengeçburcu \ kısır
desibel
usnac
nazlı
dıptısdıptıs
firstlady \ sarma
strawberry35 \ kısır - zümlü kek
lonely35
bebytwin ? ( belli değil )
güneş 55
lonely33
bumuyani
zeliha ?
bitoşum
kuşuuum ve iki annesi :))
xeno
nazarboncuğu
gizem 1986 ve belki kayınvalideciği
nutez
hcr35
andromache ve anneciiği
aysenfatos

önemli not:
arkadaşlar benim köftem meşhur benim böreğim meşhur benim kekim meşhur diyenler ne getireceklerini belirtsin ona göre yiyecekler pay edilecek gerekli malzemeler listelenecek
msjınıza bunlarıda ilave edersniz çok sevineceğim sevgileeer şimdiden kolay gelsiin

çok sağol akşam eşimle konuşup son durumu bildiririm. büyük ihtimal gelirim ama usulen bi danışıyım gelirsem ne yapayım kek çörek hazır alınması gereken bişey ne olabilir mesela

cnm sen neyi iyi yaparım dersen onu yap yerimseniben
ama söylemen gerekli ki herkes aynı şeyi yapamsın dimi değişik şeyler yemiş oluruz cokacimcoook

bende gelmeyi çok isterim ama bebekle zor o iş.sabah saatlerinde uyuyor benim minnoş,sonra keneden korkumuzdan ailecek de bu sene 1 kez gittik pikniğe.gelemesemde alternatif olsun diye bir yer yazayım size narlıdere belediyesi piknik alanı var.emekli sandığı bakım evinin altında hemen.ya da bilenler için şöyle söyliim çatal a çıkarken ama çıkmadan sağda.çok özendim valla yaa poff.o güne kadar değişiklik olursa sonradan katılma şansım var mı acaba

bende gelmeyi çok isterim ama bebekle zor o iş.sabah saatlerinde uyuyor benim minnoş,sonra keneden korkumuzdan ailecek de bu sene 1 kez gittik pikniğe.gelemesemde alternatif olsun diye bir yer yazayım size narlıdere belediyesi piknik alanı var.emekli sandığı bakım evinin altında hemen.ya da bilenler için şöyle söyliim çatal a çıkarken ama çıkmadan sağda.çok özendim valla yaa poff.o güne kadar değişiklik olursa sonradan katılma şansım var mı acaba

elbette son güne kadar kararınızı değişebilir fırsat bulabilirsiniz

En tembelin yanında 2 çeşit yiycek yazıyor:1shok:
Ölecem ben şimdi:roflol::roflol::roflol:

ben kısıra bayılırım kıslarr kısır yapcekler beni 2 kişi olarak hesaplayın haaa bide nolur içine salatalık koymayın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

o gün seferberlik çıkacak sokağa çıkma yasağı olabilir deniliyor aramızda kalsında

eeeee hadi bekliyorum kızlar kim neler yapacak söylemiyosunz hiç
kızcam ama :eek:klava:

ben anneye sorcem bakim napcek bende kociman bi tepsi ıslak kek ve sigara böreği yaparım olmaz mı

siz yeterki bana içinde salatalık olmayan bol acılı ve ekşili bir kısır yapın hahahahhhhhhhhhhhh

X