unuttuğum varmı kızlar eskiyi bulamadımda yeniden yazdım
tarihi öne alalımmı acaba arkadaşlar ne derki
nerdeyğim ben bu listede kendi kendime mi gelin güvey oluyom alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kötükedihüso mafoldumben
kuzum uyuyonmu sen ..
xeno yı 2 kez yazmışsın kaydirigubbakcemile3
gizemi yazmamışsın ..
bide bumuyanizeliha kim CADIARZU
zeliha hane
eccük yorgunumda burcum
kizlar iyi geceler görüsürük yarin öptüm hepiciginiziopuyorumnanaktan
yaaa biz busefer biraz kalabalık olabiliriz ..iki annemde gelebilir...servis işi ne oldu ..bende eşime söyledim ..bu akşam ..bi soruşturayım dedi ..
unan yerınızde durun..
her hafta bulusuyonuz..
bare kk adınıda çadır kursun kazen orda yasayın ....
heç ayrılmamıs olursunuz(kıskanan kankacan simili)
tühh nasıl uzuldım şindi her hafta olmamasına....
mafoldumben
selamlarrr...a.s.ben yazıldım ama 27 haziranda eşimin yeğeninin düğünü varmış...bugün haber geldi. o yüzden sanırım katılamayacağım...senağlamasbluem sen benim adımın karşısına ? işareti koy canem...oradan gelipte tekrar giyin Torbalı'ya düğüne git olacak gibi değil...
arkadaşlar gelirim diyenler birde ne yapacaklarını yazarsa sevinirim
benim poaçam benim böreğim meşhurdur parmaklarınızı yersiniz dediğiniz ne hüneriniz varsa söyleyin ona göre liste yapacağım
arz ederim a.s
kimse ses vermedimi kuzum sanaa :teselli:
piknik gününü değişmek kolayda gülüm kızlar doğru dürüst bişi demiyorki yne şu tarihte olsa gelirim filan diye CADIARZU eğer cmrtsi olsun diosak 27 hazirandan önceki en uygun 20 haziran olanı şakkıdı ondan önce zaten olmaz malum sınav haftası
kimse ses vermedimi kuzum sanaa :teselli:
piknik gününü değişmek kolayda gülüm kızlar doğru dürüst bişi demiyorki yne şu tarihte olsa gelirim filan diye CADIARZU eğer cmrtsi olsun diosak 27 hazirandan önceki en uygun 20 haziran olanı şakkıdı ondan önce zaten olmaz malum sınav haftası
kaydirigubbakcemile2:jeyyar:boşuna uğraşma canım işte gelmeyecek kimse zorla mı alkisalkisalkisdelikafadulden
kaydirigubbakcemile2:jeyyar:boşuna uğraşma canım işte gelmeyecek kimse zorla mı alkisalkisalkisdelikafadulden
burcuuum bu kısa uçak biletimi göndersek ne etsek
gözü kaldı aklı gitti kafamçokkarıştı
bi tohtora mı göstersek bilemedim vallahi :uhm: