anladım cnm hayırlısı olsun inş ama telle düzelen o kadar şey vardi görünüşte de pek bi problem yoktu sende neden acaba illa ameliyat gerekli? bi kaç ortodontiste görünseydin. peki napıcaksın ameliyat olmayı düşünüyormusun yoksa zirkonyummu
kızlar bugün utancımdan işe gidemedımbu at gibi dişlerle gidemezdim zaten
dişler ayrık duruyor çok sınırım bozuk
bu akşam tekrar gidicem ınş. yenısı yaparlar
Canım dişçiden geldim şimdi braz ufalttı at gibi kocaman diş yapmıştı ama hala ayrık :s
neyse yarın da manıtayla buluşcam bıraz tedırgınım.. Salı gunu provam var ccanım artık perş cuma takılır dediler. ,,çok merak edıyorum ınşallah güzel olur
Canım dişçiden geldim şimdi braz ufalttı at gibi kocaman diş yapmıştı ama hala ayrık :s
neyse yarın da manıtayla buluşcam bıraz tedırgınım.. Salı gunu provam var ccanım artık perş cuma takılır dediler. ,,çok merak edıyorum ınşallah güzel olur
Çok sevindim canım.. Ha gayret çoğu gitti azı kaldı.. Bikaç gün sonra yepyeni dişlerin olacak.. İlk başlarda garipseyeceksin hatta ilk 2 gün s leri ç leri söyleyemeyeceksin ama inan bikaç gün sonra kendini aynalardan alamayacaksın
darısı senin de başına canım sen de yok mu bir diş hekimine gitme, yaptırma durumu artık?
canlarım çok teşekkür ederim moral ve desteğiniz için. inşallah güzel olacak en önemli şey tedavi için bi adım atmak gerçekten.. gerisi geliyo. dişçidn çok korkarım ama omrum dişçide geçti ... mzy sendnde bi adım beklıyoruz ve araştırma yapman çok iyi
Canlarım ikinize de attım özel mesajla fotoları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?