Zirkonyum yaptranlara bir sorum var bide Bursada mükemmel diş yapan bir dişçi aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hani şu ünlü diş hekimimi televizyona falan çıkıyor hani pahalıdır o diye ben hiç düşünmedim bile..Ama ünlüler ona gidiyor güzel yapar diye düşünüyorum..

bende zirkonym diş yaptırmak için fiyat altım ama alt dişlerime. üst 4 dişimde lamina var zaten. altlar sağlam olsun diye zirkonyuma karar verdik. bakalımm..

kesinlikle katılıyorum. iyi diş hekimleri her zaman dişin möllenmesine yani kesilmesine karşıdır. en son ihtimaldir kesmek. benim de dişimin bir parçası kırık. ama dolgu tarzı bir şey yaptıracağım.

Merhaba bende ust 6 disime yaptirmak istiyorum zirkon.hala memnunmusun acaba dislerinden bir sorun yoktur umarim.hem carpik hem sagliksiz dislerim artik yaptirmam Gerekiyor ama korkuyorum bakirkoyde yaptirmissin bende oraya yakinim

merhaba bende üst 6 dişimi zirkonyum yaptırmayı düşünüyorum hala memnunmusun acaba bir sıkıntı oldumu yapılan dişlerle ilgili.bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum doğal durmaz rahat yiyip içemem diye.bende istanbulda oturuyorum ve iyi bir doktor arıyorum bu konuda siz nerde yaptırdınız acaba.yardımcı olursanız sevinirim.

Elita diş polikliniği özlücede hem fiyatları uygun hem de gerçekten kaliteli hizmet alacağınızı ambiyanstan hissediyorsunuz.Ben koray beye ,yanımda gelen arkadaşım da Nutie hanıma denk geldi. Benim ön 2 dişime zirkonyum ve arka dişlerime 3 tane implant yapıldı. sıfır acı, gayet yerinde estetik. Gülüş tasarımı vs de çalışıyorlarmış. Arkadaşımın da ön dişlerine dolgu yapıldı.o da çok memnun elita dan. tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…