kızlar gittim doktora.Moralimi bozdu iyice yok ameliyat olman lazım dedi :S sanki zirkonyum yapılınca güzel olmıcakmış gibi konştu ortodentist.çok korkmaya başladım dişlerim büyütülüp haffif şişkin yapılınca sakın iğrenç olmasın böle yapay yapay olmasın offf naapıcam ben hiç bilmiyorum.Ameliyat olursan hiç dişlerin kesilmeden herşey hallolur dedi ama ameliyat riskli çok önemli damarlar geçiyormuş.Güzellik uğruna başıma iş alamam.Ama ortodentisti bir görseniz kızlar yok iste kesilikle ameliyat.zirkonyumla bilemiyorum fln dedi:S ooooooooofffffffffffffffffff kafamı allak bullak etti.ya yapay iğrenç olursa naaparım beeennn.
Adelek cnm geçiciler hava mı alıyo acaba ondan mı ağrın var?
evet öle dedi ama biz hiç öle büyük bi sorn göremedik :s sadece dişlerim oturmuyor diş doktoruda bunun zirkonyumla hallolabiliceğini söyledi.ben bugün dişçiye diil ortodontiste gittim o dedi zaten ameliyat diye gittiğim dişçide ortodenstie bursanın işinin ehli 3-5 doktorundan biri.fiyatlarıda bayağı yüksek ama ben güzel olsunda birkere verilcek diye en iyilerine gitmeye çalıştım.neyse moralim bozuldu ama zaten ameliya olmıcaktım zirkonyum yaptırcaktım.bende bigün geçicilerimin takılıpta dişimin sızladığı günleri görebilicekmiyim acaba çok merak ediyorum nasıl olucak senn dişlerin diye.moral olucaklar inş bana
evet öle dedi ama biz hiç öle büyük bi sorn göremedik :S sadece dişlerim oturmuyor diş doktoruda bunun zirkonyumla hallolabiliceğini söyledi.ben bugün dişçiye diil ortodontiste gittim o dedi zaten ameliyat diye gittiğim dişçide ortodenstie bursanın işinin ehli 3-5 doktorundan biri.Fiyatlarıda bayağı yüksek ama ben güzel olsunda birkere verilcek diye en iyilerine gitmeye çalıştım.Neyse moralim bozuldu ama zaten ameliya olmıcaktım zirkonyum yaptırcaktım.Bende bigün geçicilerimin takılıpta dişimin sızladığı günleri görebilicekmiyim acaba çok merak ediyorum nasıl olucak senn dişlerin diye.Moral olucaklar inş bana
canım bu kadar olur ! Benim yaşadıklarımın aynısı işte !
Dur tahmin edeyim ortodontist bayan mıydı? Renkli gözlü güzel bir bayan?
Eğer sende benimle aynı kişiye gittiysen pes diyeceğim kaderimiz aynı diş konusunda
sen tedaviye başladınmı peki ?
Canım bu kadar olur ! Benim yaşadıklarımın aynısı işte !
Dur tahmin edeyim ortodontist bayan mıydı? Renkli gözlü güzel bir bayan?
Eğer sende benimle aynı kişiye gittiysen pes diyeceğim kaderimiz aynı diş konusunda
Ortodonti tedavisi olamazdım canım katlanamazdım o ameliyata ve o kadar büyük bir masrafa..
Zirkon yaptırdım üst 6 dişimi. Şuan da gayet mutluyum hiç bir çene sıkıntım yok.. Çok rahatım, dişlerim güzel, güvenle gülüyorum
kızlar moralım çok bozukgeçici dişler takıldı diğerleri tam bi at dişi gibi o kadar iğrenç ki anlataamam sevgilimle nasıl buluşucam ben :'( ağlıyorum sinir oldum
ya gerçekten mi.Biraz içime su serpildi.Kadın ameliyat diyince dedim heralde zirkonyumla fln güzel olmayacak okadar büyük bir sorun var heralde biz farketmemişiz :S eşim dedi yok öle abartılcak bişi fln annem aynı şekilde herkes teselli veriyor sabahtan beri.Okadar moralimi bozduki ameliyat olmalısın dedi ama yüz ifadesini görmeliydiniz gayet ciddi eyvah dedim ben zirkonyum yaptırınca demekki iğrenç olucak okadar ümidi kestim ki dışardan bakılınca öle çenemde flnda bir sorun yok hani dikkat çeken birşey yok nasıl moralim bozuk anlatamam kızlar.Kafam allak bullak oldu.Hiç cesaretim kalmadı.Halbuki dişçi zirkonyumla yapılabilir fln demişti off ne biliyim çok istiyorum güzel olmasını
ayrıca mzy cnm benim çenemde dışardan bakışdığında hiç ama hiç bir bozukluk ileri geri vs yoktu ama doktor çenemde sorun olduğunu söyledi bu da çiğneme ve kapanış vs hepsini beraberinde getiriyor birbiriyle bağlantılı. düşün kaplamayla sadece görünen 4 5 dişi düzeltiyorsun ortodontiyle en arkadaki azı dişlerin bile birbirleriyle orantılanıyor harika bişey bence bu linke bi göz at derim cnm Nova Patient Education
cnm çok sağol açıklamışsın ama ben ortodentiste gittim bir kere de değil hemde bana telin bir işe yaramayacağını tek çarenin ameliyat olduğunu söyledi ki bu nedenle porselen tek çarem oldu.Ameliyatın o riskini alamazdım.Oyuzden porselen yaptırıcam.Çünkü tellik bir durum yokmuş.Biz dışardan bakınca anlayamıyorz ne dir ne değildir ama doktorlara göre tellik değil ameliyatlıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?