zirkonyum kaplama yaptıranlardan bilgi ve doktor tavsiyesi lütfen

Aa pardon o kismi kacirmisim sizde daha yeni zirkonyum yaptiriyosunuz. Ozaman suan geciciler var dimi.az kalmis pzt.gunu umarim istediginiz gibi olur.guzel dislerinize kavusursunuz.foto atabilirseniz iyi olur tabi ozellikle son bitmis halini gormek isterim pzt.gercekten zor disle ugrasmak hem vakit hem nakit acisindan zorluyor insani :)umarim bu zamana kadar cektigimiz sıkıntılara deger.bizde rahat ederiz artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cuma günki ilk denemeyi çekmiştim, yükleyebildim mi bilmiyorum :) biraz rutuşlar yapılacak ama genel hali resimdeki gibi..

Evet gordum simdi guzel olmus dogal duruyor gercekten ama on iki fis cok hafif daha uzun olsa ? Brnim fikrim tabi ama genel olarak begendim.insallah benimkilerde boyle olur ya :) ben doktoruma karar verdim gerci ama bana nerde yaptirdinizi msj atarmisiniz rica etsem.

Evet öndeki 2 diş uzayacak 1er mm. ufak tefek rutüşları var bakalım pazartesi sonuç ne olacak.

Güngören de 35 senelik bir diş hekimimize yaptırdım. Adam yaşlıdır ama tecrübesine güvendim. Çocukluğumdan beri de o uğraştığı için rahattım. Ama genel olarak zirkonların sonucu bu oluyor, yani çok kaplama diş olduğu belli olmuyor, olabileceğin en doğalı çıkıyor sonuç. Ama ne de olsa kendi dişimiz değil elbette.

Tam isabet ozaman ondeki dislerde hafif uzayinca cok guzel olur kesinlikle.bu hali bile gayet dogal gorunuyor gercekten cok begendim.pzt.gunu islem bitince tekrar konusuruz.cogu gitmis azi kalmis ne guzel darisi basima :) son bir soru sorabilirmiyim ya dislerim kahverengiydi demissin peki sekil olarak bozukmuydu bir carpiklik varmiydi benimki gibi ?

Teşekkür ederim, daha güzelleri senin başına kolay bir biçimde inş.

Şekil bozukluğu yoktu bende, rengi ve yapısı (kökü dışında çok hassastı kırılıyordu vs.) sorunluydu..

çok saol :) renk tonunu hatırlamıyorum ama hollywood beyazı dıyordu doktor hep :) o rengın en alt tonunu sectım bende :)
yenı yapıldı ve kalıcı yapıstırılmadı daha
kanal yapıldı o yuzden yapıstırma suresı uzadı
8 üst
8 alt diş.

ayyy çok sevindim flap olmamasına.küretajdan korkma zaten.hayırlı olsun doktorda karar kılmana da sevindim bir an evvel bitsin :) inşallah senin hızlı ilerler de ben de görürüm dişlerini :) ben geçen hafta bi türlü fırsat bulamadım dr.sefa beye gitmeye çalışmadığım halde ama bu hafta kısmetse gidicem.internetten güzel diş fotoları bulursan buraya da yükle bizim gibi hastalar için de fikir olur :)

ben çalışmıyorum ama bi türlü fırsat bulamadım dr. sefa beye gitmeye bu hafta kısmetse gidicem.

yazımın bi kısmı bi altta yine çıkmış

selam canım.ben tam sefa bey'den geldim şimdi üst kısma küretaj yapıldı hala uyuşuk sayılır.evet korkulacak birşey değilmiş iğneden korkmadığım için pek sorun olmadı.önce büssürü iğne vurdu damağıma bile :) bir tek başımın belası ön dişlerime vururken biraz acıdı.sonra kapattım gözlerimi başladı kazımaya ne yaptığını anlayamıyorum uyuşuk olduğu için ağzım ama bir tek kazıma sesleri geliyor.hafif acılar eşliğinde devam ederken bukadar beklemiyodum bak bi dedi açtım gözlerimi gördüm o kan topağı gibi şeyi ıyy şok oldum öyle şeyler benim dişetimdenmi çıkıyor diye üzüldüm birde midem kalktı sonra sinirim bozuldu işte :) öyle öyle büssürü parça sende de mi öyle oldu ? neyse ağız çalkalama kanları temizleme derken bitti gitti.ama cuma günü tekrar gidicem alt tarafı kazıycak üst tarafında tekrar üstünden geçecekmiş.1 hafta 10 gün sonra artık ne zaman derse zirkona başlıcaz.zirkon diyincede heyecanlanıyorum hala içimde korku nasıl bir sonuç çıkacak bilmiyorum ya :S diş fotoğraflarına bakıyorum beğenemiyorum ya sanki kendi dişlerim çok güzelmiş gibi :) şu kısa bu uzun bu çok düz derken beğenemedim gitti.tekrar bakıcam.bak bir kız vardı tüm dişleri kaplama olan fotoğrafını koydu görmüşsündür onu beğendim doğal durmuş.önleride hafif uzattımı tamamdır.güngörendeymiş doktoru bizede yakın sayılır.bence hepsine git sonra aralarından seç araştırmalara başla bakalım.hatta sen karar versen benden önce başlarsın valla :)

hadi bakalım hayırlı olsun :) benim de iğneden birazcık canım acımıştı ama küretaj sırasında dediğin gibi sadece kazıma sesi duyuyodum.ben doktoruma nasıl bişey diye gösterin demiştim parmağının ucunda küçük bi iltihap topu göstermişti sivilce gibi düşün.ama attığı tabağa bakmadım hiç aklıma gelmedi.
dediğin kızın dişlerini gördüm çok doğal olmuş tümü zirkon olmasına rağmen.ama ön dişler kesinlikle uzatılmalı.uzatıcam da yazmış zaten.o bayanın sanırım 15 bin tl hepsi.bütün dişleri olmasına rağmen indirim yapmamışlar demek ki.
canım benim biraz daha uzicak sanırım maddi olarak bu ara sıkıntıdayım.önümüzde düğünler de var.o zaman kadar olmasını istiyorum bakalım artık

Anladim canim umarim maddi sıkıntılarini halleder baslarsin kisa zamanda sende.bende disetlerimle ugrasiyorum malumun bitince baslicaz insallah.zaten burdan gelismeleri yazarim senin de haberin olur.dedigin gibi ya indirim yapmamis yada extra seyler cikmis olabilir tek dis fiyatini sormadim.karar verdim ya birde hic karistirmiyim kafami dedim.onunda bugun son rötuş lari biticekti yazmamis ama guzel olmustur zaten.bakalim biz ne yapicaz nasil olucak hadi hayirlisi gorusuruz tekrar

Ya kaplamaya nasıl karar veriyorsunuz😔.bana her dediklerinde ,hayır diyorum.onlara bakım lazım ve 10 senelikmiş sadece.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kaplamaya nasıl karar veriyorsunuz😔.bana her dediklerinde ,hayır diyorum.onlara bakım lazım ve 10 senelikmiş sadece.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vallahi mecbur canim hem saglik hem goruntu acisindan.okadar cok ugrasiyoruzki demek 10 sene rahat etmeye raziyiz.zirkonyum kaplama 15-20 seneymis dayaniliklik suresi.porselenden biraz fazla.senin dislerinde ne sorun var doktorlar kaplama dedigine gore seninde dis konusunda sıkıntılarin var sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…