hatta gülüşünü bi ünlüye benzetiyorum diyorum kendi kendime :) buldum yıldız çağrı atiksoy bak benziyo sanki Eki Görüntüle 1099205 [
teşekkür ederim canım ya keyfim yerine geldi,beğenirim kendisini
Şimdi şöyle söyliyim sana,benim doktor çok yoğun malesef artık diğer yerlere göre daha uygun olduğundanmıdır yoksa iyi doktor diyemidir bilmiyorum ama hep kalabalık.Adamın eli hafif ve çabuk öyle bütün gün değil benim işim en fazla 1.5 saatte bitti :) Kesim olayı biraz uzun sürdü tahmini 45 dk.kesildikten sonra ki zor olan kısım kesim gerçekten çok kan çıktı benden
Biraz stres oldum üzüldüm doktor sakinleştirdi moral verdi kesim işlemini yaparken sürekli konuştu sürekli acıyomu diye sordu falan.kesim bittikten sonra kalıpla birkaç kere ölçü aldı.Geçici işi aslında senin dediğin gibi oluyor bende öyle okumuştum yaptıranlardan 2-3 saat bekledikten sonra geçiciler yapılıp takılıyordu.Ama benim doktor kendisi yaptı orda en fazla 10 dk. sürdü bende şaşırdım ama sevindim bir taraftan o kesik dişlerle beklememiş oldum en azından.Kanal tedavisi olmadım hatta diş kesilmeden doktora sordum kanal yapıcakmısın diye,şimdi anlaşılmaz uyuşuk olduğu için ama ertesi gün ağrın falan olursa gelirsin bakarız kanal gerekirse yaparız zaten dedi.Benimde ağrım olmadı hiç.Şuan herşey yolunda gibi bakalım umarım böyle devam eder.O senin dediğin protez gibi şeyi biliyorum ilk gittiğimde bana onun üstünde göstermeye çalıştı ama ben anlamadım :) Dedim ben ondan pek anlamıyorum o dişi kendi ağzımda görmem lazım :) Bana öyle kalıba döküp vermedi tabi bende istemedim.Ama birkaç beğendiğim diş fotosunu watsapp tan attım.Tarif ettim falan kendiside zaten beğenmezsem 10 kere gönderirim zirkonları istediğin gibi olana kadar dedi.Konuşması beni rahatlatıyor,güven veriyor dediğim gibi ama bakalım umarım istediğim gibi olur.Az kaldı birde diyorum ne kadar kötü olabilirki eskisi dişleri düşünürsek :)Neyse ben yinede büyük konuşmıyım hayırlısı...