- 24 Ağustos 2011
- 118
- 51
- 323
- Konu Sahibi koalaseven
-
zirkon daha doğal durur metal altyapı göre rengini seçebilirsiniz siz ve ortodonti tedavisi olmada gayet estetik olabilir dişleriniz
Vallahi mecbur canim hem saglik hem goruntu acisindan.okadar cok ugrasiyoruzki demek 10 sene rahat etmeye raziyiz.zirkonyum kaplama 15-20 seneymis dayaniliklik suresi.porselenden biraz fazla.senin dislerinde ne sorun var doktorlar kaplama dedigine gore seninde dis konusunda sıkıntılarin var sanirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şöyle ki zaten dişleriniz sağlam değilmiş o yüzde üst tabakayı alıcaklar traşlama da diyebilirim. Onun içinde hiç gerek yok ortodontiye zaten yaptırmıcakmışsın da:) İstediğin gibi olur dişlerin diye düşünüyorum tabi doktorunda önemli bi faktör. Bir de beğenmediğinde tepkini göster doktoruna rengi duruşu vs. Sakın bu kadar oluyor demek ki diye düşünme. Hepsi yapıldıktan cilalandıktan sonra bile değişebilir.Aklında bulunsun buda gerekirse yüz kere provaya git ama içine sinsin.Zirkonyum pahali bir işlem veriğin paranın hakkını al.Çok konuştum sanırımm inşallah çok güzel olur :)Tesekkurler dogal durmasi en buyuk istegim.ortadonti bikac yer demisti bana dusundum ama istemedim.hem gec kaldim hem de dislerim cok gucsuz dolgulu onlerde dahil.zaten dis eti sorunu da cikinca dedim hangibiriyle ugrasicam.su an dis eti tedavisi sonra zirkona baslicaz insallah.ortodonti olmadan nekadar guzel bir sonuc cikar bilmiyorum ama bira guzel olsada olur :)
Kızlar yoksa bu zirkonyum kaplama yapınca dişi oymuyorlar mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şöyle ki zaten dişleriniz sağlam değilmiş o yüzde üst tabakayı alıcaklar traşlama da diyebilirim. Onun içinde hiç gerek yok ortodontiye zaten yaptırmıcakmışsın da:) İstediğin gibi olur dişlerin diye düşünüyorum tabi doktorunda önemli bi faktör. Bir de beğenmediğinde tepkini göster doktoruna rengi duruşu vs. Sakın bu kadar oluyor demek ki diye düşünme. Hepsi yapıldıktan cilalandıktan sonra bile değişebilir.Aklında bulunsun buda gerekirse yüz kere provaya git ama içine sinsin.Zirkonyum pahali bir işlem veriğin paranın hakkını al.Çok konuştum sanırımm inşallah çok güzel olur :)
Dişlerimin arasında dolgular var,biraz belli .tabi bide röngene bakıyorlar direk kaplama diyorlar.ki benim dişim daha sağlam sadece aralarında dolgular var.offf ne bilim ya.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladim canim umarim maddi sıkıntılarini halleder baslarsin kisa zamanda sende.bende disetlerimle ugrasiyorum malumun bitince baslicaz insallah.zaten burdan gelismeleri yazarim senin de haberin olur.dedigin gibi ya indirim yapmamis yada extra seyler cikmis olabilir tek dis fiyatini sormadim.karar verdim ya birde hic karistirmiyim kafami dedim.onunda bugun son rötuş lari biticekti yazmamis ama guzel olmustur zaten.bakalim biz ne yapicaz nasil olucak hadi hayirlisigorusuruz tekrar
Aynen tel taksam zirkona ne gerek var zaten dedim.ama okadar dolguyla tel taktirmam mantiksiz zaten istemiyordum hem bahanem oldu :) aynen doktor onemli ben cok yere gittim kafam karisti sonunda karar verdim.acikcasi buyuk biyerde degil kucuk biyerde yaptiricam bilmiyorum dogrumu ettim ama hayirlisi birazda sans tabi.doktorada soyledim dogal durmaz guzel olmsz diye korkuyorum diye.korkma begenene kadar deneriz tekrar prova yapariz.begenmedigin kisimlari solersin vs.bende oyle yapicam :) peki siz bilgilisiniz bu konuda yaptirdiniz mi zirkonyum?
arkadaşlar bende zirkonyum yaptırıcam..dün görüştüm muayene oldum benim ağzım çok sorunlu malesef çok fazla aralıklar var dişlerimde o yüzden üstten 2 diş çelilicek önden ,diş boylarım çok kısa olduğu için diş etleri lazerle kesilicek toplamda alt üst 21-22 diş zirkonyum yapılıcak ama ben çok korkuyorum nasıl yaptırıcam :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Gecmis olsun oncelikle yasiniz kac acaba ? Aslinda bir fotograf yukleyebilirseniz iyi olur.anlattiginiza gore fazla sorun var dislerinizde okadar zirkonyum kaplama zor gercektrn hem de masrafli.baska bir yolu yokmuymus iyice arastirdinizmi tel taktirmak veya dolguyla halledebilecek gibi degil sanirim.allah kolaylik versin umarim duzelir.
yaş 32..malesef dolguyla falan olmuyor çok araştırdım..kafam çok karışık korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?