zirkonyum kaplama yaptıranlardan bilgi ve doktor tavsiyesi lütfen

Ya aynen banada bildirim gelmiyor.ayarlarindan bildirim acik yaptim gelsin diye ama olmuyo bende anlamadim.bu arada bende bi dusunmedim degil tanidikmi acaba diye :) ben sumerdeyim uzakmisiz.foto olayini nasil yapcaz aslinda buraya yuklesen bak ben yaptim yuzun gorunmicek sonucta hem gordugun gibi benim dislerimde kotu malesef. sirf meraktan valla yinede sen bilirsin tabi onceki msjinda koydugun ornek dislerde cok guzelmis bende on iki disimi hafif uzun istiyorum.tabi bende o disler nasil durur olurmu bilmiuorum agiz yapisida onemli tabi doktora sormak lazim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar,

İlk önce geçmiş olsun diliyorum İstanbul Anadolu yakasında Klinik tavsıye edebilirim fakat Avrupa yakasında mı ? oturuyorsunuz bilmiyorum ? Her Diş klinğinin farklı fiyat çalışması olmaktadır .Peşinatıda yüksek .Hangi semtte ikamet ediyorunuz ?

Son düzenleme:

teşekkür ederim.avrupa yakasında oturuyorum..evet peşinat çok yüksek maalesef..ama ben doktoruma güveniyorum, ve başka bir doktora kolay kolay nasıl güvenirim bilmiyorum açıkçası..

Balrenklikiz bana dis eti tedavisi hakkinda bilgi verebilirmisin.bugun oliviumun karsisinda bir dis poliklinigi var oraya gittim zirkon fiyati 600 tl dedi pesinde yuzde 10 indirim varmis.neyse benim once diseti tedavisi olmam lazimmis.ondan sonra zirkon yaptirabilirmisim.disetlerim sorunlu zaten benim birde kemik kaybi baslamis doktor oyle dedi.nasil birsey aci hissettinmi nekadara yaptirdin ?

merhaba canım. ben 1100 tl ye yaptırmıştım küretaj tadavisini..internetten çok araştırma yapmıştım ve çok korkmuştum.çünkü çok kötü yorumlar yapılmıştı.ama kesinlikle korkma hiçbirşey hissetmiyorsun.sadece uyuşukluk geçtikten sonra hassasiyet oluyor biraz o da ilk hafta su içtiğin zaman.ama kesinklikle ağrım olmadı benim..eğer sigortan varsa çapada yaptır istersen ücretsiz yaptırmış olrsun.

Canim ya 1100 tl cok degilmi doktor bana 350 tl dedi.ondan once baska biyerde de 500 yl demisti.sigorta karsiliyorsa eger sgk danmi yaptirsam acaba.ama capadan randevu almak imkansiz gibi okmeydani dis hastanesinden randevu almaya calisirim alamazsam bu hafta mecbur ozelde yaptiricam.off bitmiyor bu dislerin derdi cekilecek cilem varmis

sana çok uygun fiyat vermişler.benim 7 yıl önce başlamıtı diş eti çekilmesi.korkuyodum yorumlardan dolayı.keşke bu kadar geç kalmasaymışım olan diş etlerime oldu köklere doğru çekildiler doktorum dişlerime çok iyi baktığımı söyledi.şu an benim dişlerimin sallanması bile gerekiyormuş ama sallanmıyorlar çok şükür.kendisi bile bu kadar iyi bakamazmış dişlerine öyle dedi. baktım da gerçekten..sakın korkma çünkü ameliyat değil..diğer yorumlarda okuduysan o operasyonun adı "flap"çok fazla çekilmiş diş etlerinde yapıyorlarmış..genelde dişleri sağlam olsa da etlerden dolayı diş kaybı yaşamamak için yapılan bir ameliyat.ama onun da garantisi yok.çoğu kişi ameliyattan sonra dişlerini kaybediyor ne yazık ki senin küretajdır muhtemelen. için rahat olsun canım acı yok.sonrasında da çok rahat yemek yiyebliyosun..bişey hissetmiyosun yani.internetteki yorumlara bakarsan üç gün meyve suyuyla beslendiğini söyleyenler var ama kimi küretajla flap i karıştırıyor.eğer küretaj olacaksan 4 seansla bir ay sürüyor bilgine korkma :13:

Anladim benim kuretaj olucak evet.doktor disetlerin kotu ama okadar kotu degil dedi.kemik kaybi ufaktan baslamis.benim butun agza yapilmayacak ust 6 dis alt 4 dis dedi.2 seansta bitermis.yani benim dislerim bir tuhaf ozellikle ust 6 disim hem cekilme var hem kemik kaybi sadece o kisimda baslamis.hemde en cok sizlayan dolgulu kisim digerleri okadar kotu degil.ama bi kuretaji olmadan zirkonyum yaptirmam pek saglikli olmazmis.oliviumun karsisindaki yer dislife adi 6 taksit dedi pesinatsiz kredi kartina cekiyorlarmis sanirim.ama fazla buyuk biyer degil birde kadin doktor cok ilgili degildi sanki.yatin etilere gidicem bahsetmistim ya hem uygun hem buyuk yer diye.adi bogazici tip merkezi internetten arastirma firsatim pek olmadi ama istersen bir bak sen.yarin bi gideyimde ona gore gelismeleri yazarim.icime sinerse kuretajida orda olurum zirkonyumuda.sen naptin sende varmi bir gelisme.foto atamiyosunuz galiba goremicem

Birde sen sigara kullaniyomusun.neden okadar cekilmis disetlerin.kuretajdan sonra cok farkediuomu rahat ediyomusun.

arkadaslar öncelikle merhaba ben izmirde oturuyorum ve diş dr gitmek istiyorum ancak izmir'de zirkonyum kaplama yaptıran varmı varsa nereyi öneriyorlar ve fiyat hakkında bilgi verebilirlermi teşekkürler

Canim ya moralim cok bozuk bugun etilerde bahsettigim yer vardi ya oraya gittim dis etlerim cok kotuymus kemik kaybi baslamis korktugum basima geldi flap ! Yaptirmam lazimmis kemik tozuda dokulecekmis disetlerime mahvoldum bukadarmi kotu dedim hemde periodonti uzmani soyledi bunlari.ve tum bu islemler 2000 kusur tl bunlar yapilacak ancak sonra zirkon olabilirmis.anlamiyorum biyer kuretaj diuo.biyer disetlerin okadar kotu degil tedaviye gerek yok diyo simdide flap diuolar en kotusu cok korkuyorum ve okadar masraf mumkun degil karsilayamam.napicam ben yalniz ust ceneme yapilacakmis alt disetlerim iyiymis.yarinda bikac yere gidicem ama umudum kalmadi hic

arkadaslar öncelikle merhaba ben izmirde oturuyorum ve diş dr gitmek istiyorum ancak izmir'de zirkonyum kaplama yaptıran varmı varsa nereyi öneriyorlar ve fiyat hakkında bilgi verebilirlermi teşekkürler

Merhaba canim biz ist.dayiz bizde burda ariyoruz iyi doktor.izmir de hic bilmiyorum istersen yeni konu ac izmir icin bilen varsa yardimci olur umarim.gecmis olsun sanada.

ben sariyerde rasim ozkul beye yapturdim cok cok memnunum Allah ondan razi olsun adam o kadar titiz calisiyorki bpen son disleri takma asamasinda rengine ben tamam dedigim halde o bir ton fark var dedi ve geri duzeltilmesi ici. Talimat verdi isini iyi yapan. İnancli bir insan bir gorus istersen dusunursen tel no veririm canim

benim istedigim extra bi kac sey vardi onlara gerek yok dedi adamin derdi para gelsinde nasil gelurse gelsin degil isini durustce yapiyo birde ona sor sonra kararini ver bence

benim istedigim extra bi kac sey vardi onlara gerek yok dedi adamin derdi para gelsinde nasil gelurse gelsin degil isini durustce yapiyo birde ona sor sonra kararini ver bence

Merhaba canim ben z.burnundayim avrupa yakasi sariyer uzak bana ama anlattigina gore doktorun iyi ilgili birisi sanslisin.sen de zirkonyummu yaptirdin memnunmusun dogal duruyormu.ilk sayfada dislerimin fotosu var sence biseye benzermi bunlar.

Ya cok pardon sariyeri ben bi an karsida sandim.simdi aklima geldi.onun icin bilgilerini alabilirim senden gercekten iyi bir doktora ihtiyacim var.okadar cok doktora gittimki hepside farkli seyler soylediler.anlamadim ben napicam.mesela dun etilerdeki doktordan ogrendigim zirkon istesemde yaptiramam cunku dis etlerin sorunlu once diseti tedavisi olmam gerekiyor
Ismi flap cok korkunc bi islem neyse senin doktorunda fiyatlar nasil acaba.umarim pahali degildir.

valla iki sene once 3 dis yaptirdim on dislerim1050 tl tutmustu ama normalde dr lar disleri yaparken. Ornegin benim ondeki uc disimde sikinti vardi kime gittiysem ondeki dort disi yapmamiz lazim butunluk olsun diye dedi rasim bey 3 disimi yapti saglam olan dorduncu disime dokunmadi ama hic belli degil burdan nasil foto yollaniyorbilmiyorum yollardim rasim bey muayenehane tel :0533727 8677 sanirim daha merkezi bi yerde yeni bir muayenehane acmisti bir gorsun en azindan durustce neler yapilmasigerektigini soylcektir sana gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…