- Konu Sahibi koalaseven
-
yok mu başka zirkonyum yaptıran ????
merhaba canım ben de üst 6 altı dişimi zirkonyum yaptırmaya karar verdim. aynen sende olduğu gibi dişetinde de çekilme vardı. önce periodontoloji uzmanına göründüm ve küretaj tedavisi oldum. bu tedavi diş eti çekilmesini önlüyor ama diş etleri hiçbir zaman eski haline dönmüyor tıpta onun tedavisi henüz yok. o kadar çok araştırma yaptım ki son 5 aydır kesinlikle zirkonyum diyorum. çok doğal duruyor çünkü arkadaşım da yaptırdı gayet memnun.ve ünlülerin nerdeyse %90 ı zirkonyum yaptırmış durumda.. doğal diye düşündüklerimiz bile zirkonyum aslında. son on yıldır zirkonyum dişte kullanılıyor diye biliyorum.yeraltından çıkan doğal bi madde(bence mucize :) ) biraz pahalı diye duydum doktor ve mühite göre değişiyormuş fiyatlar.ben daha fiyat alamadım doktorumdan.. geçen hafta ölçü alındı. doktorumdan haber bekliyorum.. eğer karar verdiysen zirkonyum derim ben daha yaptırmadan :) eski kaplamalar yani metal destekliler çok kötü duruyor gün ışığında özellikle. belki fiyat olarak daha ucuz olabilir ama bizim yaşlarımızdaki gençlerde çok kötü durur..fotoğraf koyucam aradaki farkı gör diye..
günaydınfotoğrafını bekliyorum öncelikle.peki sen neden yaptıracaksın dişlerinde rahatsız olduğun nedir acaba.benimki çarpık olduğu için bazı doktorlar önce tel taktırman gerekiyor dedi sonra zirkon yaptırabilirmişim bazılarıda tele gerek yok zirkon olur dedi kafam çok karıştı.tel taktırmakta istemiyorum açıkcası.sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bakırköyde diş hastanesinde 180 euro,birkaç diş hekimine sordum 400 tl en uygun fiyatı aldım.ortalama 500 tl gibi zirkonyumun tanesi.en doğal zirkon olduğu için benim tercihim bu yönde açıkcası.haftaya birkaç doktora daha gideceğim bir de onlar baksın burdan tekrar yazarım gelişmeleri.
Canım merhaba Dişlerin için çok üzüldüm fakat bu yapılmayacak birşey değil. 20gün önce bende zirkonyum yaptırdım dişlerim aralıklıydı estetik açıdan dolayı yaptırma gereksinimi hissettim cnkü görüntüsü kötüydü. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şuan alışma dönemndeyim ve inan işin ehline yaptırdıgın sürece hiç bir sıkıntı cıkmaz. çok şükür Allahıma alışma süreci dışında bir sorun yaşamadım. ve inanılmaz dogal duruyolar kmse farketmiyor bile.
Selam canim.yok cagdas kislalioglu cok pahali bemi aşar :) capada aile doktorumuz demissin nasil iyi bir doktormu sen direk ona zirkonyum yaptiricaksin sanirim.benim oyle guvendigim bi doktor yok acikcasi onun icin arastiriyorum hangisi kafama yatarsa artik.birazda sans işi tabi.ozaman sende tel taktirmadan yaptiricaksin dimi zirkonu.capadaki doktorlar iyi diye duymustum doktotun normal bir fiyat verirse o onada gorunmek isterim mumkunmu acaba ? Dis eti konusuna gelince ben onun tedavisini olmicam sanirim cunku cogu doktor okadar kotu degil disetlerim yani tedavi olucak kadar.iyi bakmam gerekiyormus zaten seninde dedigin gibi tam duzelmezmis sadece ilerlemesi dururmus.birkac kac hafta icinde karar verip zirkona baslamak istiyorum sirf korkumdan erteledim onca zaman ama eninde sonunda yaptircam bu dislere kacari yok.hadi hayirlisi ikimiz icinde.fotograf yuklersen sevinirim uygun oldugunda senin dislerinide merak ettim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?