Doğal Saç Bakım Kürleri Zinco 220 saç uzatır mı ?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

DepResiFPoLyaNa

A$qıM ^ sErCan'ım ^
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
220
0
46
İzmir
c.Tesi günü zinco 220 aldım eczaneden saç uzatması için kadına saç uzatır mı bu falan dedim kadında zincoyu önerdi bana acaba denen varsa saç uzatan falan :S eyvahedigeldismile

46 Kişi bakmıŞ TopiCime 46 kişini 46sınınDa Bi Fikri Yok muuu yaa kaydirigubbakcemile3 saÇ döKüLmesine FaLann iyi geLirmiii Kii

çinko eksikliğin var mı yok mu bilmeden kullanma bence.ben zinco kapsül içince ilk 1 saat acayip midem bulanıyor.saça faydası olacağını düşünüyorum.ayrıca tırnaklar için de.....

canım sac uzatır mı bilemicem..
benim saç diplerimde sorun vardı sürekli kaşınıyor ve kabarcıklar
çıkıyordu ağrı falan da yapıyordu ozaman üniversite hastanesinde
zinco tablet vermişlerdi..
çinko eksikliğinden kaynaklandığını söylemişlerdi..
ama müthiş mide bulantısı yaptığından devam etmeden bırakmıstım..
saç uzama ile ilgili midir bilemicem..
ama öncesinde çinko eksikliğin var mı yok mu bunu bir
öğren istersen..

ben de kullandım fakat senin gibi doktora danışmadan ölçüm yaptırmadan kullandım. bir sistemi var onun bir araştır öncelikle, ben unuttum şimdi ama sanırım 1 ay kullandıktan sonra 3 ay mı ara verilmesi gerekiyordu ya da tam tersi mi öyle bir şeydi (zehirlenme tehlikesi vardı sanırım aksi takdirde. karaciğerde parçalanıyor sonuçta, ilaç o da).

geçen sene bu zamanlar kullanmıştım ben, kesinlikle saç çıkarıyor, o zamanlar çıkan saçlarım şimdi 4-5 parmak uzunluğuna geldi, belliler zaten amaaaa.... kocaman bir "ama" :) her yerden çıkarıyor o saçları, yüzde vücutta, kurt adama dönüşülüyor bir anda :) o yüzden bıraktım. iyice araştır ve doktora sor derim :44:

bende 20 gündür kullanıyorum zinco yu iki sabah aç karnına aldım ve bulantıdan ölüyordum ama kahvaltımı yaptıktan sonra yani kısaca tok karnına aldığımda hiçbir sorun yaşamadım..ayrıca doktor tavsiyesi olmadan yani burada okuyup ve dahada ayrıntılı araştırdıktan sonra kendim ecz.den alıp kullanmaya başladım..biotin, zinco ve benexol b12 hepsinden günde 1 tane alıyorum.saçımın dökülmesinin bu kadar azalıcağına hiç ihtimal vermemiştimmm

Son düzenleme:
banadaa verdiii doktorr amaa çocukkk tedavisiii içinn.simdiii sizlerii okudumdaa benim kullnanmmam çok sacma geldii banaa.ayrıcaaa hiçç migdemiii bulandırmıyooo...hiç tüyüm çıkmadiiii sadecee saçlarimin çok güzelll parladıgını faretim okadarrr

demir ve çinko eksikliğine bağlı saç dökülmesi varken bunlardan biri içilir aynı zamanda saçı destekleyici ürünlerin çoğunda da artık çinko var. aldığın ürünün içeriğine netten bak sadece çinko değildir zaten. bence faydasını görürsün ben de pantogar kullanıyorum ama çok düzenli içmediğim için bi işe yaramıo :s

Bende 1 haftadır kullanıyorum, gidip eczaneden aldım Zinco C. Mide bulantısı yapıyor ama bakalım zamanla görücez saça faydasını inşallaaah :)

Arkadaşlar bende duydum zinconun saca ve tırnaga cok faydası oldugunu ve yakınım kullanıyordu saclarını cok uzattı bende 2 haftadr kullanıyorum su anda bile fark oldugunu hisstmeye başladım saçlarımda evet cok bulantı yapıyor ilk zamanlarda haptan oldugunu anlamamıstım ama onunda cözümünü buldum tam yatcagım esnada içiyorum bulantı uyku sırasında geciyor sabah gayet normal uyanıyorum gece yatmadan önce için bana kalırsa gercekten faydasını görebilceğiniz bir hap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…