su bazlı boyalarda kabarma dökülme olabilir dedi babam ama belli olmaz belkide tutar boya ben riske girmedim.zigonlardan sonra eski yazlıktan gelen ahsaptan yapılmıs ve ham haliyle duran ve bir hayli eskimis olan 4 sandalye ve masa takımı vardı depoda duran onları istedim kayınpederden al dedi simdide onları boyıcam ama bu sefer farklı boya denicem hatta boyamı aldım.polisan primera sentetik boya parlak beyaz.babam bunuda selülozik tinerle karıstırıcak (bu tiner boyanın daha cabuk kurumasını ve fazla koku yapmamasını saglıyormus) ve bu takımıda boyıcam.bu boyaylada vernige cilaya gerek olmuyormus ve cok daha saglam olur dedi nalburdaki adam sonucda sandalye üstüne oturulucak kalkılıcak yıpranması kolay esyalar.suan tadilattaki evin balkonuna cam takılıyor henüz isi bitmedi is bitince sandayelerden birini cıkarıp orda boyicam eger olursa boya öncesi ve sonrası hallerinin resimlerini koyarım.bu arada bi yandanda düsünmekteyim ama sizin gibi ic cephe son kat boyasımı alsaydım die.neyse denicem hepsini bakalım nasıl olcak.2-3 güne tekrar yazıcam.