Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim 5-6 yıldır var son 2 yıldır iyice seyrelme oldu eski saçımın 4te1i kaldı diyebilirim
bende dün aldım zigavus şampuanı bakalım bugün kullandım ilk faydası olur inş şimdi hem doktorun bademyağlı karışımı burdan aldığım karanfil karşımını birde bu şampuanı kullanmaya başladım inş birisi fayda eder bademyağı bitince sarmısaklı zeytinyağınıda denicem dökülme durmuyo şaştım ne yapacağımı
Nasıl canım memnun musun yaklaşık 1 ay olmuş kullanalı?bnm de dökülmem durmuyo acayip sinirlerimi bozuyo bazen.
saçlarım çok dökülüyodu ve bu şampuanı alıp kullanmaya başladım. hayal kırıklığı oldu aslında ve bir ay geçti sadece kaşıntı vardı saçımda . sora bide baktımki yeni çıkan saçlar hemde bisürü :)
Arkadaşlar aylardır arıyorum ben bu şampuanı sorduğum hiçbir eczanede bulamadım. İnternetten siparişe güvenemiyorum. İnternet üstünden alan veya eczanelerde bulan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?
cnm artık yaygın çok eczanede var ben ilk aldığımı eczaneden aldım 2.yi netten daha düşük fiyata aldım kokuları falan aynıydı sorun yok yani
iyi ama böyle bir ürün;
_sağlık bakanlığından nasıl izin alır..
_eczanelerde nasıl satılır..
_bir karalama kampanyası olabilir mi dersiniz... ?
zigavusu kullandım çok çok övdü satan kişi ama hiç memnun kalmadım daha çok dökülme yaptı tutam tutam fazlalaştı bence almadan önce küçük boyunu deneyin
Bende de dökülme yaptı çok sinirlendim okadar para verdik bide saçlarım kazık gibi sertleşti. Egzamam daha beter oldu canım sıkıldı resmen ya mafoldumben bioblas şampuan ve balzamanı kullanıyorum şimdi. Kızlar ya bu ürünün sahtesi gelmiş olmasın bize Çok üzgünüm çoook