Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Zigavus Sarmsak ampuan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar ben 2 aydır kullanıyorum. şuan saç dökülmem durdu. tararken tutam tutam dökülen saçlarım şimdi en fzla 20 tane dökülüyo. gürleşti ve yeni saçlar çıkıyor. ben de saçkıran problemi vardı özellikle onun için almıştım. o da byük ölçüde halloldu. kesinlikle tavsiye ederim. kaydirigubbakcemile5

bende dün aldım zigavus şampuanı bakalım bugün kullandım ilk faydası olur inş şimdi hem doktorun bademyağlı karışımı burdan aldığım karanfil karşımını birde bu şampuanı kullanmaya başladım inş birisi fayda eder bademyağı bitince sarmısaklı zeytinyağınıda denicem dökülme durmuyo şaştım ne yapacağımı

Nasıl canım memnun musun yaklaşık 1 ay olmuş kullanalı?bnm de dökülmem durmuyo acayip sinirlerimi bozuyo bazen.

Nasıl canım memnun musun yaklaşık 1 ay olmuş kullanalı?bnm de dökülmem durmuyo acayip sinirlerimi bozuyo bazen.

cnm sanki bi haftadır falan azaldı gibi yine dökülüyo ama daha az ben karanfil suyunuda deniyorum birde doktorun verdiği badem yağı bepanten evigen karışımını o yüzden hangisi fayda etti tam bilmiyorum ama benim gözlemlediğim badem yağlı karışım dökülmeye fayda etmiyo saç çıkarıyo ama tüy gibi çok cansız ha birde son zamanlarda artık takmamaya karar verdim dökülüyo die stres yaptıkça daha çok dökülüo doktorda zaten stres yaptıkça daha çok dökülür demişti

saçlarım çok dökülüyodu ve bu şampuanı alıp kullanmaya başladım. hayal kırıklığı oldu aslında ve bir ay geçti sadece kaşıntı vardı saçımda . sora bide baktımki yeni çıkan saçlar hemde bisürü :)

saçlarım çok dökülüyodu ve bu şampuanı alıp kullanmaya başladım. hayal kırıklığı oldu aslında ve bir ay geçti sadece kaşıntı vardı saçımda . sora bide baktımki yeni çıkan saçlar hemde bisürü :)

cnm ya benimde kafamda kaşıntı oluyo saç çıktığı içinmi diyosun şimdi

Arkadaşlar aylardır arıyorum ben bu şampuanı sorduğum hiçbir eczanede bulamadım. İnternetten siparişe güvenemiyorum. İnternet üstünden alan veya eczanelerde bulan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?

Arkadaşlar aylardır arıyorum ben bu şampuanı sorduğum hiçbir eczanede bulamadım. İnternetten siparişe güvenemiyorum. İnternet üstünden alan veya eczanelerde bulan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?

cnm artık yaygın çok eczanede var ben ilk aldığımı eczaneden aldım 2.yi netten daha düşük fiyata aldım kokuları falan aynıydı sorun yok yani

arkadaşlar bu SLS sodium laureth sülfate değil mi? tüm şampuanlarda var cildiye uzmanı bana dökülme için ducrayın anaphase şampuanını verdi onun içinde de sls var :bbo: bu şampuan işe yaramazsa bende deneyeceğim sarımsak şampuanını.

Kızlar bu şampuanı kullandıktan sonra boya yaparsak bi zararı olur mu. Kullanıpta boya yapan oldu mu acaba ?

merhaba arkadaşlar saçım seyrek olduğu için malum bende bütün alternatifleri deniyorum..en son sığır iliğini yapmıştım..resmen saç geldi ama eczanede yaptırdığım saç analizinde çok yağlı bakım yaptığınız için gözenekleriniz aşırı derecede açılmış dediler..bu da zamanla saçınızın dökülmesine sebep olur dediler ..bu yüzden yağ olayını bıraktım..

Saçıma şu zeytinyağlı sarımsağı uygulayım diyorum ama malum o da yağlı ve çok koku bırakıyor..
Sarımsaklı şampuanlardan alayım diyorum ama şimdide bu sls muhabbeti canımı sıktı..acaba şu biogreeni mi alsam diyorum ne dersiniz kızlar????lütfen yardımcı olun:Saruboceq: senağlama

kızlar ben dün biogreen aldım ve denedim çok güzel bi şampuan kesinlikle denemenizi tavsiye ederim

iyi ama böyle bir ürün;
_sağlık bakanlığından nasıl izin alır..
_eczanelerde nasıl satılır..
_bir karalama kampanyası olabilir mi dersiniz... ?

SLS Sodium Laureth Sulfate veya Sodum Lauryl Sulfate piyasadaki hemen hemen tüm şampuanlarda var. Saç üzerindeki doğal yağları da aşındırdığından saçları kurutabiliyor. Kanser yaptığı yönünde iddialar da var. Ama kesin bir kanıt yok.

Öldürücü bir madde değil yani.kaydirigubbakcemile3 Kullanıp kullanmama kararını hemen hemen bütün şampuanlarda bulunan bir madde olmasına göre verin derim ben.

zigavusu kullandım çok çok övdü satan kişi ama hiç memnun kalmadım daha çok dökülme yaptı tutam tutam fazlalaştı bence almadan önce küçük boyunu deneyin

zigavusu kullandım çok çok övdü satan kişi ama hiç memnun kalmadım daha çok dökülme yaptı tutam tutam fazlalaştı bence almadan önce küçük boyunu deneyin

Bende de dökülme yaptı çok sinirlendim okadar para verdik bide saçlarım kazık gibi sertleşti. Egzamam daha beter oldu canım sıkıldı resmen ya mafoldumben bioblas şampuan ve balzamanı kullanıyorum şimdi. Kızlar ya bu ürünün sahtesi gelmiş olmasın bize Çok üzgünüm çoook

Bende de dökülme yaptı çok sinirlendim okadar para verdik bide saçlarım kazık gibi sertleşti. Egzamam daha beter oldu canım sıkıldı resmen ya mafoldumben bioblas şampuan ve balzamanı kullanıyorum şimdi. Kızlar ya bu ürünün sahtesi gelmiş olmasın bize Çok üzgünüm çoook

açıkçası sahte olduğunu düşünmüyorum bizim burda tek bi yerde buldum evkurda orasıda sahte getirmez herhalde

hatta komşumda orda çalışıyo o tavsiye etti çok memnun olduğunu söyledi çok yumuşak oluyomuş hiç dökülme yapmıyomuş nerdeee benimkide kazık gibi oldu zaten ince telli saçlarım hepten birbirine girdi tarasam öbek öbek dökülüyo taramasam başka dert elimi atıyorum saçıma daha fazla pişman oldum büyük boy aldığıma şimdi eşime denettririyorum bakalım onda nasıl olcak inş. işe yararda verdiğim para yanmaz

bu arada bioblası kullandım daha önce kullandığımda doğum sonrası dökülmeydi ve hemen kesti tek tel dökülmedi bu dökülmemde iki şişe kullandım yok işe yaramadı üçüncü şişeye geçtim kafam kaşınmaya başladı onuda bıraktım

şu an tresan ısırgan otlu kullanıyorum ve şaç kremi elimi atınca saç gelmiyo belki 1 - 2 tel ama oda şaç çıkartıyomu bilmiyorum seyrelen yerlerim dolsa :Saruboceq:

bende kullanıyorum epey oldu 150 ml bi tane aldım o bitti sonrasında 2 tane 400 ml almıştım 2.ye başladım şimdi ama öle bi değişim olması başlarda biraz dökülme azalıyo gibi geliyo ama sanırım psikolojik bu şişede bitsin eğer yine fark olmazsa bırakıcam bendemi var bi terslik anlamıyorum denemedik şey kalmadı durmuyo:(

Back
X